rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Події в Україні \ Бойовики накрили вогнем підступи до Верхньоторецького й Авдіївки. На Луганщині загинув український боєць

На лінії фронту тривають бої. Російсько-окупаційні війська продовжують порушувати перемир'я, застосовуючи, окрім піхотного озброєння, міномети.

Про це у вівторок, 2 січня, повідомляє прес-центр АТО.

«Впродовж сьогоднішнього дня загарбники здійснили два прицільні обстріли опорних пунктів сил АТО», - йдеться в повідомленні.

На Донецькому напрямку противник проводив вогонь по позиціях Збройних сил України з 82-мм мінометів, гранатометів та стрілецької зброї біля Верхньоторецького. А у передмісті Авдіївки ворог обстріляв наші оборонні укріплення з великокаліберних кулеметів. Українські воїни вогонь у відповідь не відкривали.

Першого січня один український військовослужбовець загинув, підірвавшись на вибуховому пристрої.

Про це розповів речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник на брифінгу.

«Внаслідок ворожих вогневих провокацій жоден український військовослужбовець не постраждав. Але, на жаль, без втрат минулої доби не обійшлося. В районі населеного пункту Новотошківське один військовослужбовець підірвався на вибуховому пристрої», - сказав Мотузяник.

Він додав, що військовослужбовець отримав множинні поранення, несумісні з життям.

Першого січня на Луганському напрямку бойовики стріляли з 82-мм мінометів та великокаліберних кулеметів біля Луганського. На Донецькому напрямку найбільша ворожа вогнева активність спостерігалася на Приазов'ї. Так, біля Павлополя противник застосував 120-ти і 82-мм міномети та піхотне озброєння.

Із гранатометів різних видів і стрілецької зброї загарбники обстрілювали опорні пункти ЗСУ неподалік Водяного. У районі Верхньоторецького окупанти випустили у бік укріплень українських захисників понад десять мін калібру 82-мм та проводили вогонь із гранатометів і стрілецької зброї.

Три посилки по €150: поштові обмеження в Україні відклали на рік

Новини з фронту: окупанти зривають перемир’я

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers