rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

На роботі вам, можливо, доведеться повернутися до старих проектів, від яких ви раніше відмовлялися. Тепер їх треба встигнути завершити до кінця року. Зберігайте рівновагу і не поспішайте. Ви - сповнені сил. У середу і п'ятницю у вас все вийде, не втрачайте шанс на успіх. У неділю, слухаючи суперечки близьких людей, дотримуйтесь нейтральної позиції.

Не варто зараз займатися самолікуванням і захоплюватися методами нетрадиційної медицини. Вам потрібен нагляд досвідченого фахівця - навіть якщо ваше захворювання не можна назвати небезпечним. Імовірність ускладнень - досить велика. Спочатку поверніть собі хорошу форму - а потім експериментуйте.

Ви можете опинитися в епіцентрі роздмуханого вами ж урагану пристрасті. Чим більше ви гарячкуватимете, тим складніше буде знайти спільну мову з опонентом. Відверта розмова дозволить виправити цей стан справ.

На початку тижня варто зайнятися вирішенням дрібних завдань і виправленням недоліків. У четвер ділові переговори пройдуть вдало. У середині тижня можливі фінансові надходження.

 

Телець

Виконайте цього тижня якомога більше роботи, навіть якщо на вашому шляху будуть постійно виникати непередбачені обставини. Вже незабаром ви зможете відпочити. Основні ваші проблеми повинні піти у минуле. Таємні недоброзичливці, якщо вони є, можуть викрити себе, припустившись помилки. Присвятіть один з вихідних друзям, а інший - собі.

Тиждень - вдалий для проходження обстежень. Проведіть комплексну діагностику організму або хоча би пройдіть диспансеризацію. Особливо, якщо востаннє ви були у лікаря і здавали аналізи більше, ніж рік тому.

Спробуйте приборкати свою недовірливість і не ставте під сумнів почуття коханої людини. Ревнощі вам - протипоказані. Якщо ж ви - самотні, новорічний корпоратив подарує вам цікаве знайомство.

Хоча ви і не схильні до тринькання, але цього тижня вас може підхопити бурхливий потік бажань купувати все, що трапиться під руку. Спробуйте взяти себе в руки. На вас і так чекають великі витрати наприкінці місяця. У вівторок, проявляючи розумну гнучкість у взаєминах із керівництвом, ви зможете досягти значно більшого, ніж те, на що розраховували.

 

Близнюки

Цей тиждень створений для позитиву. Ви насолоджуєтеся життям, вас наповнює радість від спілкування. У середу і суботу трапиться чимало цікавих подій. Можете розраховувати на швидке вирішення проблем на вашу користь, особливо якщо стратегія дій була розроблена вами. Наприкінці тижня можуть бути успішні проекти, пов'язані з творчістю. П'ятниця - не найкращий день для прийняття серйозних рішень. У вихідні на вас чекатиме приємна подорож і купівля подарунків.

Цього тижня вам варто бути уважнішими до того, як ваші м'язи реагують на навантаження. У вас може виникнути біль - у найнесподіваніших місцях. Бережіть себе. Під час занять спортом будьте обережними - виконуйте вправи правильно, бажано під наглядом інструктора.

Настрій у вас буде дуже емоційно-піднесеним. Вас щодня можуть очікувати зустрічі, побачення або навіть романтична пригода. Вихідні проведіть разом з тим, кого любите, або в компанії того, кого маєте намір причарувати.

Цей тиждень - досить багатообіцяючий з точки зору фінансів. На вас може очікувати премія і дорогі подарунки. Однак, у кожній події на роботі варто шукати приховані причини і прораховувати неочікувані наслідки.

 

Рак

Цього тижня вимальовуються непогані перспективи, але необхідно буде пройти якесь випробування. Навколо вас буде складатися творча і передсвяткова атмосфера. Досягнення поставлених цілей потребує реальних витрат. Ваш хороший настрій дуже багатьом допоможе у скрутну хвилину. У четвер постарайтеся звести до мінімуму навантаження на роботі, щоб емоційно не перевтомлюватися.

Влаштуйте шлунку відпочинок. Намагайтеся не їсти важку, жирну їжу, відмовтеся від гострого і маринованого. Каші, бульйони, сир або йогурт, а також багато овочів і фруктів - ось те, що повинно складати основу вашого раціону. Що стосується м'яса і риби - вибирайте пісні, дієтичні сорти; можна вживати продукти дитячого харчування. Способи приготування - запікання, відварювання, спробуйте використовувати пароварку.

Настав час усамітнитися і проаналізувати свої думки та почуття. Не вимагайте від коханої людини більше, ніж вона може вам дати, бо образиться і не дасть нічого. У суботу варто пошукати подарунок для партнера і змінити стосунки у кращий бік.

Тиждень - стабільний у фінансовому плані. Доведеться добре попрацювати, щоб потім добре відпочити на свята. Однак, не погоджуйтеся на авантюрні пропозиції. У суботу, в першій половині дня, вдалими будуть покупки.

 

Лев

На роботі і з діловими партнерами постарайтеся поводитися стримано, розмовляйте по суті, навіть якщо ви помітили чиїсь корисливі інтереси. Краще скеруйте свою силу та енергію на налагодження нових ділових зв'язків. У п'ятницю керівництво відзначить вашу цілеспрямованість і ділове завзяття і, ймовірно, задумається над заохоченням. У родині на вас очікують спокій, добробут і затишок. Саме час прикрасити домівку до свята.

Більше довіряйте вашій інтуїції. Якщо якийсь препарат або схема лікування викликають у вас сумніви - обов'язково скажіть про це лікареві. Попросіть запропонувати вам аналог. Що ж стосується самолікування - воно дозволене у легких випадках, що не загрожують життю.

Забудьте про самотність. Зустрічі з друзями і передсвяткові вечірки дозволять підбадьоритися і відчути бажану свободу. Кохана людина забуде про образи, і ваші стосунки налагодяться. Намагайтеся не звалювати всі проблеми лише на себе, ви ж - пара.

Вірогідні фінансові надходження з непередбаченого джерела. Уникайте пліток і конфліктів з колегами. У середу не бажано ризикувати у фінансовій сфері. У суботу можна чекати на покращення матеріального становища.

 

Діва

Наступний тиждень сприятливий для практичних дій, спрямованих на закріплення результатів роботи, і пов'язаний з новою інформацією. У п'ятницю навіть не намагайтеся задовольнити всі прохання про допомогу. У вихідні свіже повітря і фізичні навантаження проженуть смуток. У понеділок не бажано починати нові справи, краще обмежити контакти до мінімуму. Вівторок - вдалий для важливих переговорів.

Ви отримаєте багато інформації про те, що можуть означати сигнали, які подає вам ваш організм, як лікуватися, і що робити для профілактики захворювань. Поставтеся до цього з певною часткою скепсису. Нічого не робіть, не порадившись з лікарем.

Цього тижня кохана людина може здивувати, навіть трохи налякати вас своєю напористістю, адже вам більше до душі гармонійні стосунки, а не божевільна, непередбачувана пристрасть. Спробуйте це пояснити, щоб уникнути непотрібних непорозумінь.

Можливі деякі фінансові проблеми. Найімовірніше, ви будете спостерігачем. Може виникнути ситуація, коли вас попросить про фінансову допомогу друг або партнер, намагайтеся не відмовляти йому в цьому.

 

Терези

Наступний тиждень може потішити здійсненням давнього проекту. Все залежатиме від вашої цілеспрямованості. Якщо ви хочете досягти успіху, то необхідно чітко з'ясувати, що ви хочете і на яких умовах. Середа - приємний і наповнений подіями день, більше спілкуйтеся з людьми, кажіть їм компліменти. Якщо є прохання до керівництва, можете сміливо з ними звертатися, результат буде позитивним. Наприкінці тижня передноворічний корпоратив буде веселим і приємним.

Цього тижня все, що ви зробите для корекції вашої фігури і зовнішності, дасть приголомшливі результати. Не проґавте сприятливий період. Скорегуйте своє харчування, збільште фізичні навантаження, підіть у салон краси. Корисно вживати комплексні вітаміни і більше ходити пішки.

Зараз краще плисти за течією і готуватися до свята. Від вашого такту, спокою і проникливості багато що залежатиме. Набути впевненості допоможе гармонія, шукайте її у собі.

Витрати будуть переважати над надходженнями. У п'ятницю ситуація покращиться, що дозволить стабілізувати фінансове становище і потішити себе і близьких купівлею подарунків до свят.

 

Скорпіон

Вас, як і раніше, не залишає чудовий настрій, який ви прагнете передати іншим. У взаєминах з колегами варто усвідомити, що завжди потрібно дотримуватись чесних правил гри, тоді успіх вам гарантований. Керівництво вами задоволене, тож можете розраховувати на премію. Вихідні проведіть так, щоб відновити енергетичний потенціал.

У найближчі дні варто відмовитися від збільшення фізичних навантажень. Ваш організм до цього не готовий. Треба бути обережнішими під час занять спортом, і на роботі - теж. Кожен рух має бути обдуманим. Роблячи вправи, особливо уважно стежте за технікою виконання. Не перепрацьовуйтесь, не піднімайте тяжкого без особливої потреби.

Настав час глибоких і піднесених почуттів. Пробачте собі помилки, яких ви припустилися, і відкрийте серце новому почуттю, яке дозволить вам відчути щастя. Вам буде добре поруч з вашим обранцем.

Тиждень - стабільний і навіть прибутковий у фінансовому плані. На четвер бажано запланувати похід у магазини, а в п'ятницю найкраще не порушувати фінансові питання і не робити покупки. У вихідні на вас чекає приємна подорож. І там не варто економити.

 

Стрілець

Якщо є можливість, на початку тижня спробуйте уникати контактів з керівництвом. Ви зараз, як ніколи, проникливі. Використовуйте цей стан для прояснення багатьох загадок свого життя. Ви можете здивувати своїх друзів і знайомих несподіваним подарунком до свята. У вихідні зосередьте всі зусилля на одній справі.

Ви будете практично беззахисними перед захворюваннями дихальних шляхів. При перших же несприятливих симптомах зверніться до лікаря. Шанси на швидке одужання - досить великі, якщо ви не наробите дурниць.

Перед вами будуть відчинятися всі двері, ви потрапите у чарівний святковий світ. Однак, ввійдете ви туди у настрої настільки прагматичному, що вся чарівність вмить випарується. Підіграйте коханій людині - адже вона старалася для вас від щирого серця.

Фінансове становище - немов бальзам на душу. Ймовірне отримання премії або надбавки до зарплати. Постарайтеся у вихідні не витрачати зайве. Спочатку дізнайтеся у близьких, що їм потрібно, нехай подарунки будуть корисними.

 

Козеріг

Передсвяткова метушня немовби перенесе вас у казковий світ фантазії. Про подарунки ви задумалися лише зараз? Можливо, зверніться по допомогу до друзів. Постарайтеся наповнити свій дім турботою про близьких, щоб у новорічні канікули вам було затишно разом.

Вам не можна повністю вилучати з раціону вуглеводи. Організм людини влаштований так, що без них неможлива переробка білків і жирів; печінка буде працювати зі збоями. Нехай на вашому столі будуть присутні тільки складні вуглеводи - бобові, крупи, макарони з цільних сортів пшениці, фрукти та ягоди. Відмовтеся від цукру, цукерок. Вживати вуглеводи намагайтеся, здебільшого, на сніданок.

Цього тижня у стосунках очікується переломний момент - вони або зміцняться, або почнуть активно розвалюватися. Ви матимете успіх у малознайомих представників протилежної статі. Ви можете заглянути на вечірку до друзів, можливе перспективне знайомство.

Ваші професійні успіхи та фінансова стабільність на початку тижня можуть запаморочити вам голову. Тут вас можуть підстерегти обман і необдумані витрати. Обережнішими будьте в п'ятницю з підписанням угод, краще це взагалі перенести на наступний рік. А ще - будьте уважними у паперових справах, намагайтеся не припускатися помилок.

 

Водолій

Саме час подумати про те, як ви плануєте зустріти Новий рік. Зберіться з друзями і розподіліть, хто що купує і готує. Вдалий час для вирішення квартирного питання, якщо не в глобальному аспекті, то хоча б у плані порядку у своєму домі. У четвер з'явиться можливість продемонструвати ділові риси: доведеться багато спілкуватися, підтримувати активне ділове листування. Будьте обережними в суботу, не забувайте, що базіка - це шукач малоприємних пригод на власну голову.

Починаючи з четверга, деякі представники знака можуть відчути нездужання. Можливо, це буде пов'язано зі зміною погоди. Не плануйте на кінець тижня відрядження та інші справи, що вимагають фізичної або психологічної напруги. Намагайтеся не братися за нові проекти.

Особисте життя сповнене тривоги і суперечностей. Кохана людина може стати легковажною, що виб'є вас із колії. Не варто таїти на неї образу, краще одразу з'ясувати стосунки. Підійти до цього питання потрібно спокійно і розумно. І не влаштовуйте сцен ревнощів при сторонніх.

Для успішного вирішення матеріально-фінансових проблем підійде друга половина тижня. Ви зможете багато досягти, якщо звернетеся по допомогу до колег. У неділю діловими питаннями займатися не варто, ліпше починати готуватися до свята.

 

Риби

Цього тижня можете тішитися кар'єр­ними успіхами. Ви оточені людьми, які готові багато зробити для вас. Ймовірне надходження інформації, яка зацікавить вас. Друга половина тижня буде більш гармонійною. У неділю на вас чекають значні передсвяткові витрати.

Ви можете захворіти. Займатися самолікуванням зараз не варто. Побічна дія різних лікарських препаратів може бути непередбачуваною - і ви спровокуєте проблему, значно серйознішу, ніж та, яку ви намагалися вирішити.

Цього тижня особливо важливо продемоснтрувати мудрість і терпіння, і ви досягнете того, про що навіть не сміли мріяти у недавньому минулому. Намагайтеся зберігати ваше щастя у таємниці від інших, їм зовсім не обов'язково знати подробиці вашого особистого життя. Середа і неділя будуть сповнені романтикою.

Зробіть те, що запланували, і ви отримаєте досить відчутні результати ще цього року. У четвер буде вкрай важливо не починати сперечатися з керівництвом, оскільки це може позначитися на фінансовому аспекті вашого життя.

Овен

Гороскоп на 2018 рік

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers