rss
04/28/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Цього тижня бажано уникати необдуманих слів і необережних вчинків, відрив від реальності може занадто дорого коштувати. Постарайтеся не нехтувати деякими умовностями і проявіть рішучість при подоланні труднощів. Тіштеся успіхами близьких. У п'ятницю постарайтеся вирішити найважливіші проблеми. Вихідні присвятіть відпочинку.

У найближчі дні зірки закликають вас якомога менше вживати солі і цукру. Ви досить скоро помітите позитивні зміни у самопочутті. Навіть нетривале утримання - якщо ним усе й обмежиться - буде вам на користь.

Ваше особисте життя - зараз досить гармонійне. Ви досягли визначеності у стосунках, але не час зупинятися на досягнутому. З'ясуйте для себе, що вам потрібно, чи готові ви почати жити разом, чи хочете просто зустрічатися? У суботу можлива цікава зустріч, і нова людина може увійти у ваше життя.

Вівторок і четвер можуть стати для вашої кар'єри значущими днями. Підписуйте контракти, укладайте угоди з новими партнерами. У середу вірогідні солідні фінансові надходження. У неділю можливі непередбачені витрати на себе і своїх близьких.

 

Телець

Цього тижня не засмучуйтеся через дрібниці: оптимізм дозволить вам змінювати ситуацію у потрібному для вас напрямку. Найпростіший варіант вибору - не завжди найкращий. У середу можуть виникнути неприємності на роботі через вашу невпевненість у власних силах. У суботу не варто йти проти громадської думки, довести свою правоту ви все одно не зможете.

Ви можете відчути себе більш втомленими, ніж зазвичай. Схоже, вам чогось не вистачає: чи якогось елементу в харчуванні, чи уваги близьких, чи сну. Намагайтеся раніше лягати, пізніше вставати і регулярно робити перерви у роботі. Відмовтеся від додаткового навантаження.

Вас може потягнути на романтичні пригоди. І навіщо ж відмовляти собі у такому задоволенні? У понеділок і середу на вас можуть очікувати приємні зустрічі. Цілком можливо, що ваш новий знайомий зачепить струни вашої душі. Тільки не дуже захоплюйтеся.

Тиждень принесе фінансову стабільність, особливо його друга половина. У вівторок можливе розчарування з приводу виконаних зобов'язань. Можливо, колеги почнуть відверто лінуватися. Не завжди варто прислухатися до своїх бажань, нерозважливо витрачені кошти не принесуть задоволення. У п'ятницю ймовірні нові фінансові надходження.

 

Близнюки

Цього тижня постарайтеся не приймати поспішні рішення, будьте мудрими і передбачливими, тоді ви легко досягнете бажаного. Прислухайтеся до голосу інтуїції. Вона підкаже найправильніше рішення у ситуації і допоможе зрозуміти, кому можна довіряти. Тиждень буде вдалим для нових ділових і творчих проектів, налагодження взаємин. У четвер результати залежатимуть від вашої працьовитості. Вихідні проминуть легко і приємно. Можливо, ви підете на побачення і почуєте зізнання у коханні.

У найближчі дні ви можете бути схильними до емоційних сплесків. У періоди нестабільності буде різко підвищуватися ймовірність отримати травму або спровокувати ускладнення хронічних проблем зі здоров'ям. Зберігати спокій вам можуть допомогти музика, ароматерапія, трав'яні чаї. Намагайтеся не спілкуватися з людьми, які вас провокують.

Ваші стосунки можуть нагадувати порохову бочку. Витягніть зі ситуації позитивні моменти, влаштуйте феєрверк почуттів. У неділю, якщо ви виберетеся у гості, то будете повертатися додому в товаристві приємного співрозмовника.

Перспективні контракти можуть бути підписані на початку тижня. У четвер можна розраховувати на премію. У вівторок на вас чекають приємні новини і цікаві ділові пропозиції.

 

Рак

Перша половина тижня - вдала для реалізації великих професійних планів. Не зупиняйтеся навіть тоді, коли все заплановане буде зроблено. Час, що залишився, краще використайте для вирішення інших завдань. Звички матимуть над вами особливу владу. Спроби подолати шкідливу звичку варто відкласти до кращих часів. На другу половину тижня бажано не планувати важливі справи і відповідальні зустрічі.

Зараз існує підвищена ймовірність отримати серйозний розлад шлунка. Намагайтеся їсти тільки домашню їжу. Викиньте з раціону гостре і жирне; будьте обережнішими зі свіжими овочами та фруктами.

Бажано не повторювати минулі помилки. Цього тижня нічий, навіть власний сумний досвід, вас нічому не навчить. Не будьте недовірливими, це лише зіпсує вам настрій. Субота - чудовий день для примирення, зробіть перший крок.

У середу бажано не вірити привабливим пропозиціям. Легких грошей не буває. Якщо хочете добре заробити, доведеться докласти багато зусиль. Понеділок і вівторок - сприятливі для трудових подвигів.

 

Лев

Вам потрібно зосередитися на найважливіших справах. Обставини можуть сприяти прийняттю серйозного рішення. Вам доведеться захищати свої інтереси у взаєминах з партнерами. Реально розраховуйте свої сили, на роботі постарайтеся вирішувати тільки ті питання, які мають до вас безпосередній стосунок. У вівторок намагайтеся уникати конфліктів та авантюр, які загрожують втратами. Найбільш сприятливим для вас днем буде п'ятниця.

Ваше самопочуття буде досить нестабільним. Можливе тимчасове підвищення температури, біль у шлунку, мігрені. Вам треба поберегтися, зменшити психологічні та фізичні навантаження, дотримуватися дієти. Не бійтеся відмовляти у відповідь на пропозиції, які стосуються роботи або відпочинку.

Постарайтеся зберігати рівність у вашій парі, не прагніть перебувати постійно на домінуючих позиціях. Це - не тільки нечесно, але і вкрай виснажливо. Крім того, може викликати ускладнення у стосунках із коханою людиною. Шукайте компроміс.

Фінансове становище обіцяє вас потішити, але додасться і службових обов'язків. Намагайтеся уважніше ставитися до своїх речей, банківських карток та документів, є ризик щось забути або втратити. Наприкінці тижня ймовірні фінансові надходження.

 

Діва

Не найбільш спокійний для вас тиждень. Колеги, які ще недавно насторожено ставилися до вашої ініціативи, тепер скинуть частину своєї роботи на вас. Ви з усім впораєтеся. Допомога друзів буде потрібна тільки у крайньому випадку і лише в понеділок. Розраховуйте тільки на свої сили. У четвер може надійти приваблива пропозиція. Перш ніж дати згоду, подумайте, чи потрібно вам щось змінювати.

Ваш організм - не в найкращій формі. Зараз для вас особливо важливою є підтримка людей, які готові вас втішити і розвеселити. Тримайтеся якнайдалі від осіб конфліктних, схильних у всьому бачити чорну сторону. Не соромтеся просити про допомогу. Вдома більше відпочивайте.

Особисті взаємини можуть бути вельми нерівними. Можлива постійна напруга, що виливатиметься у періодичні сварки. Якщо вам не байдужа кохана людина, ви зможете все подолати і знайти шлях одне до одного.

Цього тижня у вас з'явиться шанс знайти шляхи, як досягти поставленої мети і заробити кошти з мінімальними зусиллями. Однак, не варто розслаблятися. У п'ятницю, схоже, вам доведеться складати фінансовий звіт.

 

Терези

Цього тижня на вас чекають цікаві зустрічі. Ви можете відчути у собі такі сили, що будете готовими гори звернути, але вирішення деяких справ може гальмуватися. Частково перенесіть на наступний рік реалізацію своїх глобальних проектів і наберіться терпіння. У спілкуванні з друзями і колегами не поспішайте з висновками, заздалегідь обмірковуйте кожен крок, прагніть розумного компромісу. У вихідні можна купувати подарунки до Нового року.

У найближчі дні у вас можуть з'являтися набряки - на ногах, руках, навіть на обличчі. Постежте за своїм питним режимом. Перейдіть на чисту, негазовану воду; менше споживайте солі. Важливо якомога більше рухатися - незважаючи на те, що навіть ходити вам може бути незручно, а то і боляче. Нікуди не поспішайте - достатньо прогулянкового кроку.

Цього тижня на вас можуть підстерігати серйозні суперечності. Зачекайте до п'ятниці, пристрасті вляжуться, і ви все спокійно вирішите. Емоції можуть клекотіти у вашій душі і в неділю, проте постарайтеся не вихлюпувати їх на кохану людину.

Зараз не варто змінювати роботу і погоджуватися на привабливі фінансові пропозиції. Будьте обережними з чужими коштами, не створюйте собі зайві неприємності. Фінансових надходжень не передбачається.

 

Скорпіон

Цього тижня ви легко вирішите всі проблеми на роботі і непорозуміння в особистому житті. Головне - бути уважнішими до нових ідей, навіть якщо на перший погляд вони здаються абсурдними. На вас чекає прибуток і визнання ваших заслуг керівництвом. У суботу і неділю зірки обіцяють приємне спілкування у колі сім'ї.

Приділіть увагу своєму хребту, зокрема, його шийному відділу. Якщо ви останнім часом втомлювалися більше, ніж зазвичай, страждали від головного болю або безсоння, корінь проблеми може таїтися саме тут. Пошукайте хорошого остеопата. Уже після кількох сеансів ви помітите істотні зміни на краще. Корисно попрацювати над поставою.

У понеділок постарайтеся бути уважнішими до коханої людини, тоді вона віддячить вам тим самим. У середу не варто чіплятися за дрібниці, тоді вашим взаєминам нічого не загрожуватиме. У неділю на вас чекає ніжне побачення.

Фортуна вам посміхається, ваші таланти цінують, кар'єра йде вгору. Цілком можна розраховувати на підвищення або хоча би премію. У першій половині тижня ймовірні великі фінансові надходження.

 

Стрілець

Цього тижня у вас з'явиться можливість значно піднятися кар'єрними сходами, але, можливо, і соціальними теж. Вдалий час, щоб знайти стратегічних союзників. Місце праці можна змінити на більш перспективне. У середу на вас чекає фінансовий успіх, ви отримаєте блискучу перемогу над усіма недоброзичливцями. У п'ятницю не варто починати авантюрні проекти і залазити у борги.

Цього тижня ви будете дуже переживати з приводу свого здоров'я. Спробуйте читати менше популярних статей медичної спрямованості. Якщо маєте достатньо часу - здайте основні аналізи, запишіться на прийом до лікаря-терапевта. Ви зрозумієте, що нічого страшного не відбувається.

Тиждень сприятливий для подорожей з коханою людиною, вас буде супроводжувати успіх у всьому. Навіть якщо ви нікуди не поїдете, ці дні подарують нові враження. Є шанс повернути колишні захоплення, симпатії, можлива несподівана зустріч із колишнім коханням.

Зусилля, яких ви доклали нещодавно для зміцнення свого фінансового становища, цього тижня можуть принести перші плоди. У понеділок або вівторок можливі незаплановані фінансові надходження. У вихідні виконайте прохання рідних щось купити або зробити.

 

Козеріг

Якщо ви не будете надто задирати ніс догори, можете розраховувати на успіх практично протягом усього тижня. Настає час високої активності, особливо в інтелектуальній діяльності. Але не перестарайтеся. Інакше можна заробити хронічну втому. Постарайтеся, щоб робочі питання не заступили проблем особистого життя. У п'ятницю не варто переконувати начальника. Це - той випадок, коли промовчати буде найкращим варіантом.

Цього тижня головне для вас - якомога більше рухатися. Забудьте про те, що у вас є автомобіль або проїзний квиток на автобус і трамвай. Будь-які розумні відстані долайте пішки. Було б непогано почати займатися якимось легкоатлетичним видом спорту.

Цього тижня вельми ймовірне виникнення службового роману. Будьте обачними, легкий флірт може перерости у більш глибоке почуття. Зупиніться і задумайтеся, чи готові ви змінити свою долю.

Цього тижня зростуть ваші фінансові запити. Зірки рекомендують не витрачати зайве. Не прагніть до легкої наживи, ви зараз працюєте на майбутнє. У п'ятницю з'являться нові можливості для заробітку.

 

Водолій

Минув час для планування та поступового втілення проектів у життя. Не уникнути змін, адже реальність внесе свої поправки у ваші задуми. Поїздки та відрядження, якщо вони на вас чекають, пройдуть дуже вдало. Близькі, якщо ви тільки не відмовитеся, зможуть допомогти вирішити деякі ваші фінансові проблеми.

Не піддавайтеся депресивним настроям! Вам потрібно більше гуляти, зайнятися аеробікою або танцями. Купіть собі нове спортивне взуття - зручне та яскраве. Відвідуйте семінари, ходіть на виставки, корисно вирушити у подорож.

Ваша постійна зайнятість може вам нашкодити цього тижня. Не варто користуватися виразами на кшталт «ну я ж працюю», «сьогодні затримаюсь» і «вибач, мені треба відпочити». Постарайтеся викроїти для коханої людини хоч трохи часу.

Тиждень сприятливий для укладення угод у сфері нерухомості. Вірогідні ділові поїздки і відрядження. Фінансову стабільність може підірвати необдумане тринькання. Вам, мабуть, доведеться витратитися на дітей, і це порушить ваші плани.

 

Риби

Настає досить плідний тиждень. Постарайтеся витратити всю накопичену енергію на вирішення нагальних справ. Ви зможете скласти безпрограшний план дій, якщо у цьому виникне необхідність. Якщо вас щось насторожуватиме у взаєминах з колегами, варто коректно, але рішуче прояснити ситуацію. У п'ятницю відпочиньте: не варто планувати серйозні справи та угоди на кінець тижня без крайньої необхідності.

Неприємності зі здоров'ям цього тижня - малоймовірні. Головне для вас зараз - дивитися на себе, свій організм тверезим поглядом і не панікувати даремно. Дотримуйтесь правил техніки безпеки.

Тиждень принесе гармонію почуттів і можливості для їхнього вираження. Вам не треба соромитися, сміливо зізнавайтеся у коханні, познайомте свого обранця з друзями і рідними. Не потрібно приховувати ваші стосунки.

Цього тижня вам доведеться більше витрачати, ніж заробляти. Будьте обережними, оскільки незалагоджені фінансові питання можуть створити дискомфортну атмосферу в стосунках з діловими партнерами. Зірки радять наразі не купувати подарунки до свята, а заощадити кошти.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers