rss
05/05/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Чоловіча сторінка \ Домашній спортзал: 5 потрібних речей для тренувань

Крім штанги, гантелей і турніка, є п'ять спортивних знарядь, потрібних кожному спортсменові.

Для прихильників здорового способу життя і тих, хто обмежений у часі, є оптимальний спосіб підтримувати хорошу фізичну форму - облаштувати домашній міні-спортзал. Для цього не потрібно багато зусиль. Достатньо застосувати фантазію і придбати необхідні речі, які зроблять тренування різноманітним і результативним.

Медбол

 

Title
 

 

Медбол - це обтяжувач у вигляді гумового м'яча, наповнений піском, тирсою, нетоксичним гелем або будь-яким іншим важким наповнювачем. Його вага становить від 1 до 20 кг. Під час тренування він не буде відскакувати від поверхонь.

Спортивне знаряддя можна використовувати як додаткову вагу, наприклад, розробляючи м'язи корпуса. Якщо витягнутими руками кидати м'яч на підлогу, необхідне навантаження отримають м'язи спини, плечі і прес.

Фітбол

 

Title
 

 

Це спортивне знаряддя - вже давно не новинка, багато хто про нього чув, бачив його і намагався з ним займатися. Однак, досі фітбол - не надто популярний предмет у домашніх спортзалах. А дарма: цей надувний м'яч - дуже ефективний при тренуванні м'язів преса.

З фітболом можна качати прес, робити зворотні скручування, планку, тренувати руки і ноги.

Амортизатор

 

Title
 

 

Амортизатор (стрічка-еспандер), зроблений з еластичної гуми, використовують в усіх силових і швидкісно-силових вправах. Він чудово доповнює тренування, створюючи додаткове навантаження.

Амортизатор доповнить вправи, які імітують рухи у звичайному житті. Такі тренування добре розробляють робочі групи м'язів. Крім того, функціональні вправи з амортизатором - практично безпечні для здоров'я, порівняно з вправами з обважнювачами.

Гиря

 

Title
 

 

Таке спортивне знаряддя добре розробляє м'язи плечового поясу. Ще одна важлива перевага гирі полягає у тому, що під час роботи з нею змінюється центр ваги. Таким чином отримують хороше навантаження ноги і м'язи корпуса.

Total Body Resistance (TRX)

 

Title
 

 

Абревіатура TRX означає - вправи з обтяженням для всього тіла.

Спортивне знаряддя - це петлі на ремені, за допомогою яких можна задіяти свою вагу під час тренувань. Ремінь регулюють залежно від бажаного навантаження і рівня підготовки.

Total Body Resistance дозволяє робити зворотні підтягування. Для цього потрібно встановити петлі на рівні сонячного сплетіння і повиснути на них, вхопившись долонями всередину і витягнувши вперед ноги. Підтягуватися потрібно вгору, притиснувши лікті до тулуба і зводячи лопатки.

TRX підійде не тільки активним спортсменам, а й тим, хто відновлюється після травм або бореться із захворюваннями опорно-рухового апарату.

Джерело: MensLife

 

Модні чоловічі пальта

Чоловічі аксесуари у діловому стилі

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers