rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

 

Цей тиждень може ви­я­витися для вас досить сприятливим. На­віть міні­маль­ні зусилля можуть дати суттєві результати. Вам потрібно здійснювати не­ор­динарні вчинки в особистому житті. А ось у професійній сфері краще не експериментувати. У п'ятницю взаєморозуміння з людьми може бути досить проблематичним. Перекручена інформація або її відсутність може ускладнити справи.

Присвятіть цей тиждень турботі про волосся. Підіть у салон і зробіть процедури, завдяки яким волосся стане більш пружним, еластичним, міцним. Майстер підбере для вас програму з урахуванням ваших індивідуальних особливостей. Не скупіться - вам не доведеться шкодувати про витрачені кошти.

Ви будете і привабливими, й успішними, а якщо докладете деяких зусиль - абсолютно чарівними. Була б романтична мета - способів її досягти у вас є аж забагато. Найкращі дні для побачень - вівторок і субота.

Досить багато часу піде на вирішення фінансових питань, особливо в середу і п'ятницю. Намагайтеся не створювати конфліктні ситуації на роботі. Серйозне ставлення до справи дозволить значно поліпшити ваше фінансове становище.

 

Телець

 

Ви - важлива частина мозаїки, вам не можна надовго зникати з поля зору колег і друзів. Ваша участь у подіях цього тижня може бути непомітною, але дуже важливою. Від вас будуть потрібні відповідальність і здатність тримати ситуацію під контролем. Другу половину тижня присвятіть зміцненню взаємин з родичами, сприятливими будуть сімейні посиденьки.

Цього тижня варто подбати про шкіру. Осіння негода позначилася на її стані; якщо у вас є шкірні захворювання - вони можуть посилитися. Втім, лікування проблем зараз дасть дуже хороші результати. Зверніться по допомогу до фахівців. Їхні рекомендації допоможуть почуватися краще.

Важлива зустріч, яка може перевернути всі ваші плани і життєві налаштування, відбудеться тоді, коли ви цього не чекаєте. Все ж таки, знайдіть хвилину і придивіться до шансу, який подарує вам доля.

У вас може з'явитися нове джерело доходу. Але фінансова стабільність може «закрутити» вам голову. І ви почнете витрачати більше, ніж заробляєте. Протиставте мріям реальний план дій. Це - шлях до успіху в професійній сфері.

 

Близнюки

 

Вдало підуть творчі справи, здійсняться плани, пов'язані з поїзд­ками. Настає сприятливий період для самореалізації. Виберіть головне завдання, відсуньте якомога далі не настільки важливі проекти. Вам необхідно реально оцінити ситуацію і спробувати досягти своїх цілей. Відкладати далі не варто. У четвер ваші швидкі і рішучі дії можуть стати для когось порятунком.

Цього тижня перед вами стоятиме важливе завдання. Вам необхідно якомога повніше оцінити стан свого організму. Незабаром ця інформація вам згодиться - для прийняття доленосного рішення. Не шкодуйте сил і часу. Відвідайте фахівців - бажано, як мінімум, отримати висновок стоматолога, кардіолога, окуліста. Здайте основні аналізи.

У романтичних взаєминах постарайтеся бути м'якшими, поступливішими й уважнішими до коханої людини. І весь вільний час проводьте лише вдвох.

Цього тижня фінансова сфера вашого життя стабілізується, варто очікувати на великі фінансові надходження. У п'ятницю не спокушайтеся привабливими пропозиціями від незнайомих людей. Вівторок не варто перевантажувати діловими зустрічами.

 

Рак

 

Кар'єрні питання вимагатимуть вашої уваги. На початку тижня ймовірні цікаві ділові пропозиції. Бажано не опиратися, а надати подіям можливість йти своєю чергою. У середу варто навести лад з паперами і документами. Можливо, ви знайдете і виправите допущені колись помилки. У четвер будуть вдалими ділові поїздки. Друга половина тижня буде менш продуктивною. У п'ятницю - підвищена ймовірність нерозважливих вчинків.

Цього тижня вам необхідно бути максимально консервативними в усіх питаннях, які хоч якось стосуються вашого здоров'я. Зірки твердо і категорично формулюють головне правило для представників вашого знака: жодних змін. На жаль, іноді ситуація розвивається так, що зберегти статус-кво неможливо. Ви знаєте свої проблемні місця, у вас є можливість підстрахуватися.

Нові стосунки стають дедалі серйознішими. У п'ятницю побачення особливо запам'ятаються. У вихідні будьте активними, виберіться з дому. Ви не будете шкодувати про це.

У п'ятницю або суботу вірогідні нові фінансові надходження. У неділю з'явиться можливість додаткового заробітку. Понеділок - вдалий день для ділових зустрічей та відряджень. У вівторок або середу ймовірна суперечка через фінансові питання з близькими людьми.

 

Лев

 

Успіх неодмінно прийде до вас, якщо ви докладете максимум зусиль. Не соромтеся продемонструвати свої інтелектуальні здібності і підказати правильну відповідь іншим. Але не намагайтеся виконати складну роботу самотужки - це зіпсує взаємини і позначиться на кінцевому результаті.

Головне для вас зараз - вірити у краще. Оптимізм стане для вас чарівною «таблеткою», яка допоможе подолати практично будь-яку недугу. Застосовувати прописані лікарями медикаменти також необхідно. Але ваша впевненість в успішному результаті допоможе таблеткам поставити вас на ноги якнайшвидше.

Нерішучість може підштовхнути вас до необ'єктивного бачення ситуації. Постарайтеся не вибирати той шлях, який потребуватиме від вас мінімальної напруги. За краще потрібно боротися. У суботу особисте життя приготувало вам приємний сюрприз.

Перша половина тижня буде стабільною. У другій половині ймовірні фінансові надходження з незапланованого джерела. У середу і п'ятницю проявіть розсудливість і обережність. Не повідомляйте нікому свої паспортні дані і паролі від банківських карток.

 

Діва

 

Ви можете успішно впоратися з найскладнішими завданнями. Ставтеся з обережністю до нових ділових пропозицій. У середу бажано зменшити обсяг роботи, є ризик не впоратися і втомитися. Постарайтеся об'єктивно оцінювати свої можливості. Важливі справи краще завершити до суботи. У сім'ї поводьтеся стримано, інакше не уникнути сварок з родичами.

Вам варто бути уважнішими при виборі заспокійливих засобів. Необхідність застосування препаратів повинен визначити лікар. Дуже важливо, щоб прописані медикаменти не були причиною загальмованості або сонливості. Ви повинні зберігати ясне, адекватне сприйняття того, що відбувається - інакше можете потрапити у біду.

Можливо, у ваших близьких стосунках відбудуться сутєві зміни. Ви зрозумієте, наскільки вам близькою є людина, яка поруч з вами. І нехай вона не завжди повністю відповідає вашому уявленню про ідеал, для вас це - не важливо.

Ваші зусилля будуть оцінені, було б що оцінювати. Тиждень - фінансово стабільний, тому увійти у нього краще в успішному стані. У понеділок ймовірні нові фінансові надходження. У вівторок вас можуть потішити цікавими пропозиціями у сфері кар'єри.

 

Терези

 

Чимало сил доведеться витратити, щоб врегулювати хоча б частину робочих проблем. Не варто засмучуватися, якщо на початку тижня доведеться зіштовхнутися з перешкодами у справах. Проте, цей тиждень не позбавлений принадності спілкування, ділових поїздок і свіжої інформації. У вихідні можливі зміни, які підуть на користь. Приділіть більше часу дітям.

Цього тижня більше гуляйте - вашому організму необхідне свіже повітря. Намагайтеся хоча б трохи використовувати світловий день - особливо в сонячну погоду.

Цікаві зустрічі, романтичне знайомство, захоплююча пригода - доля неодмінно чимось таким вас обдарує цього тижня. Головне - вчасно відрізнити подарунок долі від звичайної випадковості.

Досить сприятливий тиждень для активності у фінансовій сфері. У середу не варто довіряти малознайомим людям, остерігайтеся аферистів. У п'ятницю під час зустрічі з діловими партнерами ви можете отримати вигідну пропозицію, постарайтеся адекватно оцінити свої можливості. У неділю саме час пройтися магазинами.

 

Скорпіон

 

Ситуація у професійній сфері - на рідкість вдала для активних дій, вам гарантовані громадська і дружня підтримка. Тиждень - загалом - успішний, буде переважати хороший настрій. Стабільність вашої кар'єри буде багато в чому залежати від уміння домовлятися з людьми. Якщо доведеться укласти важливий договір, підготуйте все ретельно, і кар'єрне зростання вам забезпечене.

Вам варто бути обережнішими під час занять спортом. Відмовлятися від тренувань немає необхідності, але потрібно проявити особливу турботу про суглоби, насамперед, колінні. Забезпечте їм додатковий захист і підтримку - використовуйте спеціальні фіксатори. Якщо раптом і з ними вам не вдасться позбутися неприємних відчуттів - суттєво зменште навантаження.

Весь вільний час поглине особисте життя і пов'язані з ним події. Не час соромитися. Якщо ви будете зволікати і мовчати, то можете втратити довгоочікуване щастя. Дійте, любіть, зізнавайтесь у своїх почуттях.

Фінансове становище буде стабільним, робота принесе прибуток і цікаві знайомства. Сприятливий час для придбання нерухомості та здійснення фінансових операцій. Ви можете отримати цікаву пропозицію - поїхати у закордонне відрядження.

 

Стрілець

 

Внутрішня і зовнішня гармонія вбереже вас від емоційних сплесків. Не бажано занадто розслаблятися. Може з'ясуватися, що частина справ не терпить зволікання. У четвер, перш ніж взятися за велику справу, правильно оцініть свій потенціал. Краще звернутися за порадою і по допомогу, ніж поводити себе як зануда і всезнайка.

Вам треба бути обережнішими з молочними продуктами. Порівняно безпечний для вас сир - у невеликій кількості. Все інше зірки рекомендують на який час вилучити зі свого раціону. Інакше різко підвищиться ймовірність виникнення проблем зі шлунком і кишківником. Якщо у вас не в порядку нирки - відмовтеся і від сиру теж, і повністю вилучіть з меню тваринний білок.

Ви можете створити навколо себе гармонійну атмосферу. Коханій людині буде комфортно з вами. Ви станете об'єктом кохання і загального захоплення. Субота - вдала для зустрічей на нейтральній території. Неділю проведіть разом з коханою людиною. Побачення у цей день не зіпсує навіть негода.

Цього тижня велику роль у ваших фінансових справах відіграватиме ваше вміння організувати взаємовигідний обмін. У четвер можливі нові фінансові надходження. У вихідні не варто шкодувати кошти на придбання подарунків для близьких людей.

 

Козеріг

 

Ваші висока працездатність і впевненість у собі можуть стати предметом заздрості інших. Вдасться подолати низку найскладніших проблеми. Однак, не варто задирати ніс і вважати себе фахівцем у всіх галузях. Відновіть старі зв'язки, з якихось причин напівзабуті.

Найбільш уразливим органом буде шлунок. Якщо ви не подбаєте про зменшення навантаження на нього, то будете досить часто страждати від болю у животі. Зараз не можна займатися очищенням організму - це занадто серйозний стрес для нього. Не їжте жирне, гостре, мариноване, будьте обережнішими зі соусами і спеціями. Каші, бульйони, відварені або запечені фрукти й овочі - найкраще меню.

У ваших руках опинилася нитка долі, ви зможете керувати ситуацією. Однак, можливі конфлікти будуть пов'язані саме з вашою домінуючою роллю. Намагайтеся бути м'якшими, не дайте партнеру відчути його залежність і вразливість.

У понеділок ви можете розраховувати на незначні фінансові надходження. Не витрачайте зайве. Купуйте лише найнеобхідніше. На роботі не намагайтеся перекласти свої обов'язки на інших.

 

Водолій

 

Цього тижня у вас з'явиться можливість організувати цікавий захід, укласти вигідний договір. Починаючи з четверга, у вас будуть всі підстави тішитися перебігом справ і подій. Сприятливими будуть дружні контакти у другій половині тижня. У вихідні уникайте розбазарювання сил і порожніх балачок.

У найближчі дні чимало неприємностей можуть завдати шлунок і кишківник. Проблем можна уникнути, якщо будете дотримуватися правил здорового харчування або відмовитеся від шкідливої їжі на кшталт смаженого, маринованого, пересолодженого або пересоленого. Будьте обережними з молочною продукцією і здобою. Якщо у вас виникала харчова алергія - викиньте з раціону продукти, які створюють потенційну загрозу.

Ваше особисте життя вирує. Вас можуть потішити раптовою пропозицію кудись вибратися. Погоджуйтеся, навіть якщо у вас були інші плани. Ви не пошкодуєте, що змінили їх. Однак, у неділю вас можуть підстерігати розбіжності у взаєминах із коханою людиною.

На початку тижня не варто мати справи з чужими фінансами. Не рекомендована також жорстка політика щодо своїх власних. Дозвольте собі оновити гардероб або записатися на курс масажу. На здоров'ї не варто економити. У другій половині тижня вам можуть віддати старий борг.

 

Риби

 

Ви сповнені сил і рішучості, однак варто порадитися з близькими, перш ніж щось міняти. Деякі труднощі, що виникли на початку тижня, не стануть перешкодою для прояву вашого професіоналізму, а ось із власною впертістю доведеться поборотися. Намагайтеся зберігати хороші взаємини з керівництвом і колегами, будьте коректними у формулюваннях.

Тиждень буде дуже позитивним. Якщо ви в останній місяць працювали над собою, дбали про своє тіло - результати стануть очевидними. У вас буде привід пишатися собою. Тим, хто лінувався і дозволяв собі розслабитися, не варто сумувати. Момент - сприятливий, почніть робити зарядку або трохи обмежте себе у харчуванні, налагодьте режим дня. Подібні заходи зараз дадуться легко, а ефект буде вельми надихаючим.

Розбіжності і непорозуміння залишилися позаду. Цей тиждень - багатообіцяючий у плані романтики. Найяскравішим днем для вашої пари, мабуть, стане четвер. У вівторок можливе приємне побачення.

Четвер - вдалий для придбання подарунків. Не розповідайте про свої статки і матеріальні здобутки, не хваліться кар'єрними успіхами. Понеділок - чудовий день у фінансовому плані, ймовірний прибуток або отримання незапланованих коштів.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers