rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Рада округу Cook затвердила збалансований бюджет на наступний рік

Рада уповноважених округу Cook схвалила збалансований бюджет на суму $5,2 млрд на 2018 фіскальний рік. Рада також схвалила пакет поправок, поданих президентом округу Toni Preckwinkle.

 

Бюджет розроблений спільними зусиллями президента та уповноваженими округу.

За бюджет віддали свої голоси 17 членів ради округу. Голосуванню передували місяць відомчих слухань, запитань уповноважених та публічних зустрічей. Мета в усіх була одна - закрити дефіцит на понад $200,6 млн, який утворився після того, коли в окрузі скасували податок на солодкі газовані напої.

«Завдяки тісній співпраці ми змогли розробити та прийняти збалансований бюджет», - розповіла президент Preckwinkle. «Нам доводилося робити надзвичайно складний, але необхідний вибір, але ми виконали наші фіскальні зобов'язання перед людьми округу Cook. Одночасно ми захистили сфери охорони здоров'я та громадської безпеки. Я і надалі прагну розвивати той прогрес, якого нам вдалося досягти протягом останніх семи років, приймаючи збалансовані бюджети та намагаючись забезпечити фінансове майбутнє округу».

Дефіцит бюджету на суму $200,6 млн покриється насамперед завдяки зменшенню витрат, зокрема, за рахунок звільнення 321 особи та закриття понад 1000 вакансій. Для покриття бюджетного дефіциту також запланували збільшити платежі у Disproportionate Share Hospital для County's Health Fund, скерувати додатковий прибуток від надходжень за рахунок податків на додану вартість, збільшити чинні податкові ставки на житло. Також відбулося збільшення інших надходжень.

Крім того, у серію додаткових поправок також увійшли зміни, які стосувалися спецфонду, виділення дотацій та капітальних видатків. Усі ці зміни разом мали би покрити дефіцит на суму $200,6 млн.

 Title 

Заходи, спрямовані на покриття бюджету:

  • Сукупність заходів з підвищення ефективності, спрямовані на те, аби усунути закупівлю обладнання за рахунок надходжень у загальний фонд. У перелік також входить підтримка заходів з підвищення заробітної плати та затвердження днів, коли працівники йтимуть у неоплачувану відпустку в Office of the Clerk of the Circuit Court.
  • Понад 1000 вакансій буде скасовано в офісах та департаментах округу. Ця поправка стосується 763 вакантних посад. Додатково скасувати 254 вакансії запропонувала президент округу.
  • Відбудеться 321 звільнення. Це - результат низки ініціатив, таких, як об'єднання служб, оптимізація кількості керівного складу та персоналу, об'єднання функцій управління персоналом, закриття філії суду, приміщення Центру тимчасового ув'язнення неповнолітніх (JTDC) та додаткових підрозділів County Jailу. Усі ці заходи зумовлені постійним скорочення кількості ув'язнених як у Jailу, так і в JTDC.

«Ми прагнули до ефективності у будь-якому місці, де ми могли б одночасно захищати наші життєво важливі послуги», - зазначила Preckwinkle. «Але, на жаль, ми не змогли досягти необхідної економності, не звільнивши деяких людей. Мені дуже шкода, що це доведеться зробити. Фіскальні реалії, з якими ми зіштовхнулися, залишили нас без вибору». І додала: «Я вдячна уповноваженим за їхню співпрацю та жорсткі запитання окремих виборних посадових осіб, керівників бюро та керівників відділів. У результаті цього процесу, вважаю, що всі ми краще зрозуміли, звідки беруться наші кошти і куди вони скеровуються. Це дозволить і надалі надавати послуги нашим мешканцям, на які вони очікують і на які мають повне право».

Вся інформація про бюджет була розміщена на веб-сайті округу Cook. Переглянути зміни та отримати додаткову інформацію про бюджет можна на сайті: www.cookcountyil.gov/Budget.

Флінна звільнили за брехню

Мери міст з усього світу зібралися у Чикаго на North American Climate Summit

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers