rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

 

Не поспішайте, і удача буде на вашому боці. Зараз - хороший період для розкриття потенціалу. Вам необхідно доводити свої справи до кінця, результати на роботі залежать від зосередженості та рішучих дій. У середу можливі деякі неточності в інформації або помилки у розрахунках. Змініть стиль спілкування, інакше ваш «гострий» язик може заподіяти біль людям, образити яких ви зовсім не хотіли б. Всю увагу приділіть вирішенню сімейних справ.

Цього тижня представникам вашого знака загрожує досить серйозний розлад травної системи. Зараз, як ніколи раніше, актуальним є дотримання правил гігієни. Мийте руки частіше, ретельно обробляйте свіжі овочі та фрукти. Остерігайтеся відвідин закладів громадського харчування.

Тиждень підходить для налагодження взаємин, які з вашої або чиєїсь вини стали доволі прохолодними. Не дозволяйте іншим втручатися у цей процес, довіряйте лише своїй інтуїції.

Час сприяє відпочинку і фінансовим витратам. Використовуйте свої фінансові ресурси максимально вигідно. У ці дні краще витратити годину-дві на пошуки вдалого варіанту, ніж заплатити більше з надією заощадити час. Не забувайте про близьких людей. Все складається досить сприятливо.

 

Телець

 

Будь-яку ситуацію цього тижня треба оцінювати максимально реалістично. Намагайтеся адекватно розрахувати свої сили, бережіть себе, наприкінці тижня можливі стреси і застуди. Для досягнення бажаних цілей згодяться такі риси, як зібраність і вміння бачити всю ситуацію. Намагайтеся бути уважнішими до сім'ї і родичів. У вихідні підіть у гості або в кіно.

Цього тижня дещо обмежте себе в їжі. Зменште розмір порцій, розділіть споживання їжі на кілька разів, щоб їсти частіше, але зовсім потроху. Надавайте перевагу овочам, крупам і пісному м'ясу. Калорійність страв повинна бути достатньою, але не надмірною.

Можливі кардинальні зміни у стосунках з коханою людиною. Постарайтеся морально підготуватися до подібного повороту подій. Будьте обережними зі словами. Перш ніж що-небудь відповідати, спочатку подумайте і все для себе вирішіть, інакше будете шкодувати.

У першій половині тижня цілком ймовірне надходження значної суми коштів. У вас з'явиться шанс отримати премію або надбавку до зарплати. У бізнесменів буде можливість укласти вигідну угоду. У п'ятницю краще не носити зі собою великі суми, є ризик потрапити у тенета шахраїв.

 

Близнюки

 

Цей тиждень - надзвичайно вдалий для початку нового проекту і реалізації ваших талантів. Вам необхідні терпіння й об'єктивність до себе, аби виправити дрібні неточності. Без цього буде неможливо йти вперед. Впоратися з цим буде дуже непросто, ваша душа буде прагнути нових звершень. Ви ще раз переконаєтеся, що потрібні і незамінні. Найбільш сприятливим днем для вас буде п'ятниця.

Суттєві зрушення у стані вашого здоров'я - малоймовірні. Це - хороша новина для тих, хто здоровий, бадьорий і сповнений сил. Якщо ж ви почуваєте себе кепсько - вона навряд чи вас потішить. Продовжуйте уважно дотримуватись рекомендацій лікаря, застосовуйте прописані вам ліки. Ви отримаєте очікуваний результат - тільки трохи пізніше, ніж хотілося б.

Цього тижня вкрай важливо приборкати свої емоції, особливо негативні. Спілкування з коханою людиною допоможе налаштуватися на хвилю гармонії і радості. Більше часу проводьте разом.

Фінансове становище - стабільне. Велика ймовірність отримання прибутку в першій половині тижня. Дозвольте собі придбати те, про що давно мріяли. Купуйте квитки у театр, на літак або потяг через Інтернет.

 

Рак

 

Цього тижня має бути багато успішних справ, спілкування та розваг. Вас підбадьорять цікаві новини, перспективні знайомства і важливі розмови. У суботу «вилізуть» незавершені справи. Якщо ви відчуваєте, що не можете з ними впоратися, сміливо беріть собі у помічники близьких людей. Вихідні - час для оновлення гардероба або покупки речей для дому. У понеділок буде можливість кинути всі сили на роботу і показати всім, що ви - цінний і незамінний працівник. У вівторок можуть нагадати про себе старі друзі.

Більшість представників вашого знака будуть почуватися дуже добре. Причина - позитивні емоції. Можливо, ви закохаєтесь. Почуття наповнять вас позитивною енергією. Здійснюючи подвиги заради кохання, не забувайте про здоров'я - своє і людини, яку ви хотіли б назвати своєю половинкою.

На вас чекають зміни в особистому житті. Бурхливі пристрасті замість тихої гавані - це те, чого вам давно хотілося. Зустріч у четвер або п'ятницю подарує вам відчуття значущості й умиротворення.

Фінансове становище обіцяє бути цілком належним. Ви можете отримати навіть більше, ніж очікуєте, якщо не будете квапити події. Буде можливість витратити кошти і на себе, і на подарунки близьким. У четвер вірогідні солідні фінансові надходження.

 

Лев

 

Досягнення на роботі обійдуться для вас «малою кров'ю», потрібно осмислити свій успіх і зрозуміти, як ще раз повторити його. Постарайтеся не прискорювати вирішення питань, пов'язаних з особистими стосунками. Долайте можливі проблеми з гідністю. У четвер усі можуть почати вас критикувати, не ображайтеся. Ближче до вихідних ви можете стати учасником або організатором мистецького заходу.

Обмежте вживання кави і міцного чаю, пийте більше чистої води без будь-яких домішок. Інший режим може призвести до зневоднення організму. Якщо ви схильні до появи набряків - зменште кількість солі у раціоні. Намагайтеся більше рухатися, це сприяє активізації всіх важливих процесів у організмі.

Не вірте, що почуття коханої людини вже охолонули. Постарайтеся не робити занадто поспішні висновки, не будьте недовірливими. Кохана людина просто зайнята і не може приділити вам належну увагу.

У суботу вас можуть підвести партнери. У понеділок ділова зустріч може відкрити для вас нові перспективи. У вівторок доведеться працювати більше, ніж зазвичай, готувати великий звіт або важливу доповідь.

 

Діва

 

Цього тижня проявіть розумну обережність, спілкуючись з бізнес-партнерами. Вам будуть потрібні миттєва реакція і вміння швидко приймати рішення, інакше ризикуєте не встигнути за подіями. У середу доведеться захищати реалістичність ваших планів перед керівництвом. У четвер уважно вивчіть питання, перш ніж підписувати будь-який документ. У п'ятницю хороші новини підбадьорять вас, але варто перевірити їхню достовірність. Вихідні краще провести вдома.

Для фізичного і душевного здоров'я важливо, щоб у вас була можливість побути у тиші і спокої. Поговоріть із близькими - нехай не розраховують на вас, проводьте вечори на самоті. Варто взяти відпустку і провести її відлюдьком у якомусь мальовничому місці.

Для вас цей тиждень - ідеальний для спілкування з друзями, вечірок, походів у розважальні заклади. Але не факт, що смак до такого проведення часу розділить і ваш партнер. Це - його вибір. Ваша справа - запросити.

У четвер ймовірні нові фінансові надходження. У п'ятницю краще не ходити в магазини, у суботу те ж саме ви зможете купити дешевше - але пізніше, і в іншому місці. Понеділок - час для задумів. У вівторок - сприятливі відрядження і поїздки.

 

Терези

 

Цього тижня треба орієнтуватися на власні сили. Ймовірні поїздки і відрядження. У четвер близькі люди можуть відмовити вам у важливому проханні, тому варто запастися вагомими аргументами і вмовляти, а не наказувати. У п'ятницю приємна новина змінить ваші плани - на краще. У вихідні займіться облаштуванням помешкання, попередньо викинувши з нього непотріб.

Не варто самотужки вирішувати питання, що стосуються вашого здоров'я. Зверніться до лікаря. Якщо боїтеся - виберіть лікаря, який допоміг комусь з ваших родичів або друзів. Найбільш вдалими будуть схеми, над якими працювали колегіально.

У найближчі дні - велика ймовірність зустрічі з людиною, яка не тільки легко завоює ваше серце, а й забиратиме весь ваш вільний час. Вихідні - сприятливі для короткої романтичної подорожі, яка подарує яскраві враження.

Фінансове питання у ці дні буде дуже важливим. Якщо ви будете спокійними і терплячими, досягнете майже всього, що хотіли. У середу буде можливість поліпшити матеріальне становище, важливо тільки не лінуватися.

 

Скорпіон

 

Налаштуйтеся на дії, спрямовані на зміну вашого життя на краще. Зараз - час вчитися тому, чого вам не вистачає. Середа обіцяє внутрішнє умиротворення. У четвер підготуйтеся до сюрпризів, Фортуна може звернути на вас увагу. Не дайте сумним думкам опанувати вами, женіть геть від себе тугу. Наприкінці тижня давні мрії нарешті почнуть здійснюватися завдяки вашому терпінню і старанності, помноженим на вашу працездатність.

Вам необхідно зібратися зі силами. Але ви не зможете зробити цього, якщо попередньо не відпочинете. Візьміть кілька вихідних на початку тижня і проведіть їх максимально приємно і спокійно. Ці дні не призначені для вирішення проблем. Вони потрібні для розслаблення. Обов'язково добре виспіться - можете тільки цим і обмежитися.

Ваша скромність робитиме вас особливо привабливими в очах коханої людини і принесе багато приємних миттєвостей. Четвер може стати багатообіцяючим днем. Суботу присвятіть собі. Не засмучуйтеся, що партнер - не з вами, він - зайнятий, таке буває.

Ваші зусилля оцінять, можете розраховувати на премію. У четвер постарайтеся завершити всі складні справи. Це дозволить у п'ятницю піти з роботи раніше. Укладайте угоди з приводу придбання нерухомості, робіть важливі покупки. У вихідні з'явиться можливість оновити гардероб.

 

Стрілець

 

Вдалий час для підбиття підсумків. Події будуть розвиватися неквапливо. Однак, доведеться попрацювати понаднормово. Не чекайте негайних результатів у справах. У середу вас можуть підвести іноземні партнери. У другій половині тижня ви побачите плоди своєї праці. Приділіть увагу собі. Якщо після цього у вас залишиться трохи часу - то і родичам.

Цього тижня вам на користь підуть заходи, здатні збільшити рухливість і гнучкість ваших суглобів, знизити тонус м'язів. Подумайте про плавання і гімнастику на воді; хороші результати дасть курс масажу. Робіть зарядку, зокрема, тонопластичні вправи. Якщо у вас діагностовано хвороби суглобів - дуже відповідально підійдіть до їхнього лікування.

У середу приділіть увагу питанню іміджу, придумайте собі яскравий образ. У п'ятницю ймовірне знайомство з цікавою людиною у дружній компанії. Понеділок і вівторок можуть пройти під знаком ностальгії за минулим.

Цього тижня можна укладати короткочасні угоди, вони будуть дуже вдалими. Сконцентруйте увагу на виправленні власних помилок. Не беріть усі фінансові проблеми на себе, розділіть їх з партнерами. У четвер можливі нові фінансові надходження.

 

Козеріг

 

Цей тиждень може забезпечити вас хорошими умовами для практичної та інтелектуальної діяльності, не забувайте про завершення незакінчених справ. Своєчасний прояв ініціативи на роботі сприятиме кар'єрному росту. Вівторок - один із найважливіших днів, постарайтеся все спланувати і встигнути. У суботу запросіть гостей до себе.

Цього тижня подбайте про здоров'я серцево-судинної системи. Їжте продукти, багаті жирними кислотами. У салати можна додавати авокадо, м'ясо замініть рибою - сьомгою або лососем. Важливі фізичні навантаження - вони повинні бути помірними, але регулярними. Відмовтеся від використання ліфта; проходьте пішки першу і останню зупинки.

Ви - сама елегантність. Женіть геть від себе сумніви. Ви - дуже привабливі для протилежної статі. Новий гардероб і зачіска - вам до лиця. П'ятниця - вдалий день для зустрічей і романтичних побачень.

У другій половині тижня можливі великі фінансові надходження. Не бійтеся несподіваних змін на роботі, вони - на краще. Не забудьте про свої інтереси при укладенні договорів. Якщо ви задумали щось придбати, то вирушайте за покупками у неділю.

 

Водолій

 

Цього тижня у вас буде можливість знайти впливових знайомих, здатних внести приємні зміни у ваше життя. Робота може поглинути більшу частину вашого часу. У середу вам необхідно діяти активно, інакше розвинеться недовірливість. Не поспішайте пропонувати нову ідею керівництву, її можуть привласнити. П'ятниця - хороший день для особистісного зростання.

Ви будете досить неуважними. Це може призвести до травм. Якомога ретельніше плануйте свій день. Ставте нагадування на телефон і комп'ютер.

Цього тижня можливе романтичне знайомство, яке захопить вас не на жарт. Постарайтеся не ревнувати нового обранця до його минулого. Неділя - вдалий день для відвертої розмови, але обмірковуйте кожне своє слово.

Можливо, на вас чекає поїздка за кордон. Імовірне отримання подарунків. Ваш фінансовий успіх залежатиме від надійності ділових партнерів. Зараз - не час купувати машину чи дорогу побутову техніку. Не варто брати і кредит.

 

Риби

 

До вас фортуна буде дуже прихильною. Ймовірне приємне ділове знайомство. В четвер у контактах з партнерами будьте обережними, є ймовірність обману або несумлінного ставлення до справ. Будьте уважними при укладанні угод і складанні звітів. У неділю, зарядившись енергією, сміливо приступайте до вирішення застарілих проблем. Понеділок обіцяє стати днем несподіваних і багатообіцяючих відкриттів, як у професійному, так і в особистому житті.

Вам необхідно викинути всю косметику і лікарські препарати, термін придатності яких закінчився. Якщо останнім часом ви помічали, що той чи інший засіб вже не дає бажаного ефекту - викидайте теж. Звільніть свої полиці від усього зайвого. Перш ніж заповнювати їх, проконсультуйтеся з дерматологом чи косметологом.

Знайомство у дружній компанії, романтичні залицяння і зізнання в коханні у ці дні не варто сприймати серйозно. Велика ймовірність того, що це - тимчасове явище, яке не припускає серйозних стосунків. Будьте розсудливими, якщо зможете.

У фінансовому плані тиждень обіцяє бути стабільним. Можливі незначні надходження, які, на жаль, швидко зникнуть. Вівторок - вдалий день для підписання ділових паперів. У п'ятницю може надійти цікава пропозиція стосовно нової роботи, але потрібно все зважити і продумати.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers