rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ 7 автомобілів-довгожителів, які ніколи не підведуть

Ці моделі автомобілів випускають десятиріччями. Про них знають в усьому світі. За цей час автокомпанії довели, що вміють створювати першокласну техніку з чудовим дизайном і сучасними технологіями. І поки люди продовжують купувати автомобілі, ці моделі - приречені на успіх.

1. Chevrolet Corvette

 

Title
 

 

Спортивний автомобіль Chevrolet Corvette випускають вже так багато років, що американцям кажуть, нібито, ця машина існувала завжди. Перше покоління з'явилося у далекому 1953 році, і відтоді автомобіль постійно покращувався. Саме останнє, сьоме, покоління - це обтічний автомобіль з алюмінієвою рамою, кузовом зі скловолокна, двигуном V8 і передовими технологіями XXI сторіччя.

2. Mercedes-Benz S-Class

 

Title

 

Технічно розкішний седан Mercedes-Benz S-Class, випущений у 1972 році - це подальше продовження дорогих моделей компанії 1950-х років. За минулі десятиріччя на S-Class з'явилися найбільш передові функції (наприклад, подушки безпеки, ABS) і технології (голосові команди). Завдяки рівню комфорту і технічному обладнанню автомобіль завоював армію шанувальників, серед яких - навіть лідери країн.

3. Jeep Wrangler

 

Title

 

Найзнаменитіший позашляховик, Jeep, з'явився у 1941 році. Автомобіль мав назву Willys MB і служив транспортом для солдатів. Повнопривідну машину випускають до сих пір. Вона слугує чудовим прикладом збереження традицій: простоти, надійності, прохідності.

4. Porsche 911

 

Title
 

 

Далеко не всі прихильники швидкої їзди можуть собі дозволити Ferrari або Lamborghini. До того ж, італійські суперкари у повсякденному житті - не дуже й потрібні, оскільки просто незручні для їзди у містах. Саме для таких водіїв і був створений Porsche 911. Німецьке спортивне купе випускають з 1964 року, зараз доступні машини вже шостого покоління. За минулі десятиріччя постійно вдосконалювалися характеристики автомобіля, але його зовнішній вигляд не зазнав кардинальних змін. Обриси кузова купе Porsche 911 впізнає будь-який підліток.

5. Ford Mustang

 

Title

 

Коли у 1964 році з'явився перший Ford Mustang, це був автомобіль з покращеною динамікою і привабливим зовнішнім виглядом. Але з часом машина трансформувалася, перетворившись у справжній спорткар. У 2015 році представлено вже шосте покоління, з базовим двигуном V6 потужністю 304 к. с.

6. BMW 3-Series

 

Title

 

Невеликим спортивним седаном BMW 3 серії приємно керувати, і він тішить око власника. Машина «заточена» під водія, а безліч дрібниць всіляко це підкреслюють. Перше покоління з'явилося на світ у 1975 році й одразу завоювало шалену популярність. У наші дні модель шостого покоління підкупляє передовими технологіями, які значно доступніші, ніж у машинах інших марок.

7. Toyota Camry

 

Title

 

Ніхто не знає, як довго буде залишатися популярною концепція бізнес-седана, в якому можна перевозити всю сім'ю. Поки такі машини будуть купувати, однією з найпопулярніших моделей залишиться Toyota Camry. З 1982 року японська компанія випускає функціональний автомобіль «на кожен день», який приваблює більшість водіїв.

 

Джерело: Motor Media Review

Moffett E-Series – перші в світі електричні навантажувачі на літій-іонному акумуляторі

10 найнадійніших японських автомобілів, перевірених роками

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers