rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ Moffett E-Series – перші в світі електричні навантажувачі на літій-іонному акумуляторі

Навісні вилкові електричні навантажувачі Moffett E-Series ідеально підходять для міст, де низький рівень шуму та нульовий рівень викидів мають суттєве значення. Навантажувачі Moffett E-Series працюють на літій-іонній технології, що зменшує сукупну вартість експлуатації та значно підвищує рентабельність.

Навісні вилкові навантажувачі Moffett - один з маловідомих різновидів цієї техніки в Україні, при тому, їх активно застосовують у США та Європі. Уже сама назва - truck-mounted forklifts (TMF) - вказує на основну їхню особливість: ці легкі і компактні навантажувачі можна швидко, зручно прикріплювати ззаду на автотранспортний засіб і перевозити разом із вантажем, до того ж, вони не забирають взагалі місця у кузові. Це дозволяє перевізнику значно скоротити свої витрати: адже з власним навантажувачем він не тільки економить на вантажно-розвантажувальних роботах, а й має можливість самостійно здійснювати завантаження/розвантаження.

  Title

Навісний навантажувач Hiab Moffett - це триколісний вилковий навантажувач без противаги. Електрокар Moffett перевозить вантаж всередині власної рами, що забезпечує стійкість як вантажу, так і самого навантажувача.

Вже понад 70 років Moffett випускає дизельні вилкові навантажувачі. А в останні роки Hiab Moffett розпочав випуск електричних навісних вилкових навантажувачів Hiab Moffett покоління E.

Виробник Moffett пропонує 2 модифікації електричних навантажувачів: Moffett E2 (вантажопідйомність - 1500 кг) та Moffett E4 (2000 кг).

Потенційними користувачами нових моделей Moffett E2 та E4 є підприємства, які працюють у межах міста, де неприпустимий шум, що надає можливість працювати навіть у нічний час, а також компанії, які вивантажують продукти з вантажівки на склад.

Електричні навантажувачі Hiab Moffett обладнані сучасним електродвигуном змінного струму та захистом за стандартом IP65 (рівень захисту від проникнення), щоб вода і пил не могли потрапити у двигун та електричні деталі.

Компанія Moffett працює над тим, щоб рівень шуму в електричних навантажувачах не перевищував 60 дБ.

Title 

Навантажувачі Moffett E2 і E4 можуть працювати від трьох до п'яти годин без підзарядки. Завдяки вбудованому зарядному пристрою їх можна заряджати як від звичайної розетки, так і в режимі безперервної підзарядки, коли навантажувач розташований на автомобілі. Крім того, втілена технологія рекуперації енергії: акумулятор підзаряджається при натисканні на гальма в процесі роботи.

Це - перші вилкові навантажувачі, які працюють на літій-іонних акумуляторах. Переваги літій-іонних акумуляторів над традиційними свинцево-кислотними акумуляторами:

  • менша вага;
  • швидше заряджаються;
  • менш громіздкі;
  • довше підтримують постійний рівень заряду.

Ще одним спонукальним мотивом до використання літій-іонної технології стало те, що вона істотно подешевшала останнім часом.

Крім того, Moffett використовує новітні електродвигуни змінного струму, які, на відміну від електродвигунів постійного струму, не мають щіток, а отже, не вимагають технічного обслуговування.

Hiab Moffett E2 і E4 не тільки характеризуються більш низьким рівнем викидів парникових газів, ніж вилкові навантажувачі з дизельними двигунами, а й вимагають менших експлуатаційних витрат. Зростання цін на паливо та вартість технічного обслуговування є одним з факторів, що роблять нове покоління E-Generation дедалі більш привабливою альтернативою.

Title Title 

 

В Україну офіційні постачання навантажувачів Moffett здійснює ТОВ «Карготек-Україна» (ірландська компанія Moffett входить до складу Cargotec). Також корпорація Cargotec постачає в Україну крани-маніпулятори HIAB, системи змінних кузовів MULTILIFT, крани для лісозаготівельних робіт LOGLIFT, крани для завантаження-розвантаження лісу та відходів JONSERED, гідро-борти DEL, WALTCO і ZEPRO.

 

Джерело: Motor Media Review

 

7 автомобілів-довгожителів, які ніколи не підведуть

10 найнадійніших японських автомобілів, перевірених роками

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers