rss
04/28/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Події в Україні \ На лінії фронту: бойовики стріляють на всіх напрямках

У понеділок, 6 листопада, протягом доби російсько-окупаційні війська здійснили 13 обстрілів позицій Збройних сил України. У 8 випадках українські військовослужбовці відкривали вогонь у відповідь.

Про це на брифінгу у вівторок заявив речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

«Загалом, минулої доби по всій лінії зіткнення противник провів 13 обстрілів позицій Збройних сил України, з яких 11 були прицільними. У 8 випадках українські військовослужбовці відкривали вогонь у відповідь», - сказав Мотузяник.

На Луганському напрямку протягом доби противник двічі відкривав неприцільний вогонь із 82-мм мінометів. «Так, близько 14 години бойовики випустили одну міну в бік нашого опорного пункту поблизу Кримського, а близько 19 години зробили два постріли в бік позицій неподалік Трьохізбенки», - зазначив Мотузяник.

Крім того, по українських підрозділах біля Луганського та Новолуганського по обіді противник кілька разів відкривав вогонь з озброєння БМП та станкових гранатометів.

Уночі противник на короткий час відкривав вогонь з легкої стрілецької зброї та гранатометів по українських воїнах у районі Травневого та Світлодарська, на що отримував адекватну відповідь, додав речник МОУ.

Загалом, за добу бойовики 7 разів здійснювали вогневі провокації на Луганському напрямку.

На Приморському напрямку після 20 години бойовики двічі обстріляли позиції ЗСУ поблизу Водяного з 120-мм мінометів, випустивши 5 мін.

Крім того, окупанти випустили вісім 82-мм мінометних снарядів по силах АТО в районі Верхньоторецького: «Зважаючи на те, що цей обстріл не становив небезпеки життю наших військовослужбовців, українські воїни на ворожу провокацію не відповідали».

На Донецькому напрямку в різну пору доби незаконні збройні формування відкривали вогонь

із гранатометів та стрілецької зброї по наших підрозділах в районі Водяного, Авдіївки та Красногорівки, «щоразу отримуючи відповідь зі зброї, не забороненої Мінськими домовленостями».

В аеропорту «Київ» тітушки побили журналістів, які знімали сюжет про Медведчука

Зведення з лінії фронту: ЗСУ почали відповідати ворогу прицільним вогнем

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers