rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Спорт \ Василь Ломаченко: «Спробую здобути яскраву перемогу над Рігондо»

БОКС

Чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі український боксер Василь Ломаченко повідомив, що у поєдинку проти кубинця Гільєрмо Рігондо зробить усе, щоб здобути яскраву перемогу і зробити найкращий новорічний подарунок уболівальникам.

«Рігондо - нижчий і легший, ніж я. Як би я не провів цей бій, в очах критиків я нічого не виграю. Хейтери скажуть: «Ну і що, що він виграв? Він же більший».

Я спробую здобути яскраву перемогу. Буду битися в своєму стилі. Буду важко працювати, щоб знищити його», - цитує Ломаченка sportarena.com.

Пізніше Василь Ломаченко нагадав майбутньому суперникові - кубинцю Гільєрмо Рігондо - про свої потужні удари. Ломаченко оприлюднив відео яскравих фрагментів своїх останніх боїв у своєму instagram с текстівкою: «Пам'ятай, Ріго... ти сам цього хотів».

«Це буде велика битва для фанатів боксу і для його історії. Цей бій розкриє наш максимальний потенціал. Це буде найкращий новорічний подарунок для вболівальників, просто повірте мені», - передає слова українського боксера isport.

«Я в захваті від того, що стану учасником такої історичної події. Я довго чекав на поєдинок з Ломаченком. Хочу подякувати Roc Nation і Top Rank за організацію цього поєдинку і не можу дочекатися 9 грудня.

Бої виграють не вагові категорії, а боксери. Я маю намір показати свій найкращий бокс і перемогти легендарного олімпійця Ломаченка. Тим самим, я зміцню свою спадщину як одного з найкращих бійців P4P», - цитує Рігондо xsport.ua.

Нагадаємо, що поєдинок Ломаченко (9-1, 7 КО) - Рігондо (17-0, 11 КО) відбудеться 9 грудня на Madison Square Garden у Нью-Йорку (США). Промоутер українського боксера Боб Арум повідомив, що практично всі квитки розпродані, на трибунах очікується аншлаг.

 

Легка атлетика

Сергій Голубицький: «У залі Каролін зі мною не сперечається»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers