rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ У Metra хочуть збільшити ціни на проїзд та зменшити кількість потягів

У Metra можуть прийняти бюджет на суму $797,2 млн. Якщо цей бюджет буде прийнято радою компанії, то відбудеться збільшення вартості проїзду та скорочення послуг. Таким чином компанія сподівається закрити бюджетний дефіцит у розмірі $45 млн, спричинений зростаючими витратами, зменшенням держдопомоги та невтішними надходженнями від податків із продажу.

«Теперішня ситуація є нестабільною і загрожує майбутній життєздатності Metra, яка надає важливі послуги», - заявив Norman Carlson, очільник Metra. «Завдяки належній кількості стабільних державних інвестицій ми можемо створити систему з довгим і світлим майбутнім. Це, вочевидь, в інтересах громадян північно-східного Іллінойсу».

Компанія Metra пропонує поєднати вартість проїзду та скорочення витрат, зокрема, зняти з маршруту частину потягів, щоб покрити бюджетний дефіцит.

Основні статті проекту бюджету:

  • Вартість One-Way Tickets збільшиться на 25 центів у всіх зонах (збільшення від 2,3% до 6,7%). Клієнти, які їздять на Metra 30 разів на рік, платять додатково $7,5.
  • Вартість 10-Ride Tickets збільшиться з $4,25 до $7,75 (збільшення від 8% до 12.6%), залежно від зони.
  • Вартість Monthly Passes збільшиться з $9 до $12,50 (збільшення від 4,1% до 8,4%), залежно від зони. Сумарно за рік збільшення вартості проїзного коливатиметься від 108 до 150 доларів.
  • Ціна Weekend Passes збільшиться з $8 до $10. Якщо бюджет буде затверджено, цей проїзний, окрім суботи та неділі, також буде дійсним і в п'ятницю (у потязі, що прибуває або покидає центр міста після 7-ї години).
  • Вартість пільгових квитків також зросте. Попередня пропозиція ліквідувати пільговий Monthly Pass не знайшла підтримки.

Кількість потягів, які їздять у будні дні, буде зменшено або вони взагалі не курсуватимуть на North Central Service, SouthWest Service і Rock Island Line. Частину потягів буде знято з маршруту протягом вихідних на Milwaukee District North Line.

Клієнтів Metra та представників громадськості запрошують відвідати одне з восьми громадських слухань, які відбудуться 1-2 листопада у Чикаго. Вони можуть залишити коментарі щодо запропонованого бюджету.

Також власні пропозиції можна надіслати електронною поштою на [email protected], надіслати факсом на номер 312-322-7094, на facebook.com/MetraRail або надіслати поштою помічнику секретаря ради: Metra, Room 1300, 547 W. Jackson Blvd., Chicago, IL, 60661.

Повну інформацію про зміни вартості проїзду можна знайти на MetraRail.com.

Чикаго за тиждень

CHANGE Illinois обіцяє зробити зміну меж виборчих округів головним питанням на виборах у 2018 році

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers