rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Настає час для самовдосконалення. Ви самі відчуєте, що прийшла пора щось змінювати. У цей період ваші недоліки будуть особливо кидатися в очі, однак постарайтеся не реагувати на критику занадто болісно. Намагайтеся захистити себе від зайвих контактів на роботі. Не завадить більше зосередженості на справах.

Цього тижня ви можете провести очищення організму. Воно принесе вам максимум користі, якщо ви буде діяти за правилами і не перегинатимете палицю. Тим, хто сумнівається, яку методику найкраще вибрати, варто проконсультуватися з лікарем. Заборонене сухе голодування.

Ви будете досить популярними серед прихильників легкого флірту, однак навряд чи з вами хочуть налагоджувати надійні стосунки. Надто охоче ви відволікатиметеся на будь-які подразники у той момент, коли важливо буде проявити увагу до партнера, і лише до нього.

Не діліться з колегами своїми геніальними ідеями, інакше їх просто вкрадуть. У середу можливе підписання важливих паперів. Наприкінці тижня у вас з'явиться можливість знайти нове джерело доходу. Але чим менше людей будуть знати про це, тим більша ймовірність того, що все пройде вдало.

 

Телець

Накопичилося багато справ, які краще завершити. На початку тижня конкуренти або колеги можуть виставити вас у невигідному світлі. Ви зможете швидко відновити свій авторитет. Неузгодженості у справах можуть переслідувати вас, але в середині тижня все зміниться у кращий бік. У п'ятницю інтуїція підкаже правильне вирішення ситуації.

Приділіть більше уваги своїй шкірі. Вона не буде здоровою, якщо її недостатньо зволожити. Використовуйте спеціальні креми, олійки і маски. Необхідно внести зміни у харчування. Пропийте цикл полівітамінів, додайте у раціон авокадо і мигдаль.

Особисте життя може стати надійним тилом або основною проблемою. У стосунках з родичами будуть перепади: від розуміння до розриву. У п'ятницю ви можете отримати задоволення від спілкування з будь-якою компанією.

У середу постарайтеся проявити такт і зрозуміти точку зору ділових партнерів. Але перш ніж погоджуватися на їхні пропозиції, варто зважити всі «за» і «проти». Наприкінці тижня можуть виникнути фінансові проблеми, пов'язані з дітьми.

 

Близнюки

Цього тижня вам прийде в голову чимало хороших ідей. Ви будете зразком ввічливості і терпіння. Зайві справи рішуче відмітайте. У суботу варто ще раз перебрати старі речі і проаналізувати почуття - і викинути непотріб не лише з дому, але і з голови. У вівторок поставтеся до нових контактів уважніше. У цей день є шанс зустріти споріднену душу.

Психоемоційна напруга, яку ви відчували, не могла не позначитися на вашому самопочутті. Напевно, ви, як і більшість представників вашого знака, страждаєте від головного болю і безсоння, відчуваєте занепад фізичних і душевних сил, не можете сконцентруватися на складних завданнях. Вам треба відпочити.

Не все те золото, що блищить. Раптовий дзвінок - і ви зрозумієте: це - той, на кого ви так довго чекали, тільки чомусь не розгледіли його одразу за оманливим блиском інших.

Фінансове становище - стабільне. У понеділок і вівторок можливі нові фінансові надходження. Вам зроблять привабливу ділову пропозицію, яка принесе прибуток і розкриє ваш творчий потенціал.

 

Рак

Цього тижня, якщо ви не подорожуєте або не відпочиваєте, може настати час великої активності у партнерських взаєминах. Навряд чи вам вдасться побути на самоті. Початок тижня може бути сприятливим для навчання і роботи. Ви можете знайти гідних союзників для реалізації вашого проекту. У вихідні ви будете, як вулкан. Постарайтеся контролювати свої емоції.

У найближчі дні приділіть особливу увагу стану хребта. Якщо ви відчуваєте біль у спині або шиї, варто звернутися до лікаря. Таким чином ви зможете вберегти себе від серйозних неприємностей. З танцями і заняттями спортом краще почекати. Виняток - лікувальна фізкультура, але у тому випадку, якщо її призначить і буде контролювати медпрацівник.

Стосунки починають налагоджуватися, а серце коханої людини - поступово розморожуватися. Вам доведеться бути дипломатом, щоб подолати всі нерозуміння. Бережіть ваші стосунки, особливо у середу і п'ятницю.

У понеділок і вівторок бажано не планувати великі покупки. У середу можливі довгоочікувані фінансові надходження, які зміцнять ваше матеріальне становище. Друга половина тижня - хороший час для відпочинку і спілкування з друзями.

 

Лев

Вам буде важкувато усвідомити, у чому ви були неправі. Прислухайтеся до зауважень від найближчих людей. Сприятливими будуть контакти з колегами здалеку, можливі поїздки або візит давніх друзів. Можуть виникнути складнощі у родині, діти можуть поводити себе зовсім не так, як ви очікуєте. Проявіть такт і терпіння.

Ваше меню має бути ретельно збалансованим. Користуйтеся калькуляторами, що допомагають підраховувати кількість калорій, а також співвідношення у раціоні білків, жирів і вуглеводів. Або зверніться за порадою до вашого лікаря чи спеціаліста-дієтолога.

У середу образливими можуть бути неприємні розмови і плітки. Субота може стати чудовим днем для романтичного заміського пікніка з багатообіцяючим продовженням. Понеділок - вдалий для зустрічей і спільних поїздок, не упустіть цю можливість.

Ваші справи у фінансовій сфері розгортаються з змінним успіхом. Завищена самооцінка може створювати певні складнощі на роботі. Постарайтеся не сваритися з колегами. Ризик у четвер може призвести до провалу і витрат чужих коштів.

 

Діва

Використовуйте цей тиждень для отримання інформації. Відвідайте лекції та майстер-класи. Проявіть більше впевненості у власних силах. Зберігайте емоційну рівновагу, але більше довіряйте своїй інтуїції. Ініціативність, що поєднується з тонкою дипломатією, дозволить залагодити будь-які непорозуміння з діловими партнерами. Середа потішить цікавими новинами і конструктивними пропозиціями від керівництва. У п'ятницю обговоріть із друзями наболіле, вони допоможуть вам мудрою порадою або рішучими діями.

Цього тижня важливо прислухатися до голосу свого організму. Головне - не дозволяйте собі вірити у те, що вам потрібно щось відверто шкідливе, наприклад, нікотин.

Цього тижня ситуація в особистому житті буде вельми суперечливою. У ваших стосунках із коханою людиною може наступити смуга охолодження, яка супроводжуватиметься стресами і конфліктами. Постарайтеся бути поступливішими і терплячими. І все налагодиться.

Цього тижня удача може посміхнутися вам в отриманні додаткових джерел доходу і підвищення сімейного добробуту. Але щоб зберегти зароблене, уникайте участі у справах, де вам запропонують вкласти кошти, а не працю.

 

Терези

Ймовірні певні ускладнення у взаєминах із колегами, не вступайте у суперечки, інакше ви лише погіршите ситуацію. Реалізація давніх ідей може принести моральне і матеріальне задоволення. Не покладайтеся на чужі обіцянки. У п'ятницю варто пам'ятати про обережність. Нестандартний погляд на речі і гострота суджень можуть викликати невдоволення і дратівливість керівництва. У вихідні багато часу доведеться присвятити домашнім обов'язкам.

Тиждень підходить для відвідування косметологічних салонів, проведення омолоджуючих процедур. Прислухайтеся до порад фахівців - якщо хочете отримати довготривалий ефект. Не бійтеся експериментувати, але лише під контролем професіонала. Економити на собі зараз не варто.

На вас чекає нове приємне знайомство. Проблема - у тому, що ви можете сприймати бажане за дійсне, а потім гірко розчаруватися. Готові спробувати?

На початку тижня ви будете дуже енергійними і виконаєте всі доручення керівництва. У середу є ризик загрузнути у фінансових проблемах. Бажано проявити обережність при оцінці ділових пропозицій. Постарайтеся не потрапляти в економічну залежність від родичів.

 

Скорпіон

У другій половині тижня у вас відкриються нові перспективи для кар'єрного росту. У керівництва буде причина вас похвалити і виписати премію. У четвер постарайтеся не думати про людей погано. Шукайте в них позитивні риси, недоліки просто не беріть до уваги. У п'ятницю можливі приємні новини від коханої людини. Неділю присвятіть пасивному відпочинку. Якщо плануєте відпустку наприкінці оксамитового сезону, то вона обіцяє бути вельми вдалою.

У вас може загостритися якесь недоліковане у минулому захворювання. Не займайтеся самолікуванням - зараз вам, як ніколи, потрібний контроль фахівця. Строго дотримуйтесь рекомендацій - і незабаром ви знову будете у формі.

Ви можете готуватися до блискучого свята, до успіху і нових любовних перемог. Тиждень буде багатим на романтичні зустрічі і побачення. У другій половині тижня ви можете насолодитися великою кількістю вражень.

Сміливо висловлюйте свої ідеї, вони отримають підтримку у керівництва і колег. Ви зараз - на своєму місці. Вашу енергію і працьовитість гідно оцінять. У середу або четвер ймовірні хороші звістки у професійній сфері, які вас потішать.

 

Стрілець

Вам варто якомога менше прислухатися до порад інших, а більше довіряти власній інтуїції. Роботи буде багато. Вам доведеться проявити неабиякі терпіння і працьовитість. Випадкові зустрічі відкриють нові перспективи у професійній сфері. Діти будуть тішити своїми успіхами, але не дозволяйте їм занадто багато.

Вам варто взяти невелику паузу, відмовитися від серйозних звершень на користь більш спокійного проведення часу. Візьміть відпустку й їдьте у подорож. І не будуйте жодних планів! Робіть лише те, що вам хочеться - спіть, їжте, гуляйте або засмагайте. Не тому, що потрібно. А тому, що ви бажаєте саме цього.

На початку тижня ймовірна сварка з вашим обранцем. До середи ймовірна зміна у стосунках з людиною, яку ви давно знаєте. У суботу краще не налаштовуватися на побачення, обставини можуть цьому перешкодити.

Фінансове становище - стабільне, але на великі фінансові надходження розраховувати поки не доводиться. У середу будьте готовими до додаткових завдань, які доведеться зробити швидко. У четвер можливі цікаві фінансові пропозиції.

 

Козеріг

Вдаючись у ці дні до розваг, намагайтеся не надто заважати людям, інакше вам, напевно, зіпсують все задоволення. У понеділок імовірна цікава ділова поїздка, яка відкриє нові можливості. Постарайтеся вникати у слова інших, ви можете почути багато цікавого для себе і про себе. Можливе поліпшення у сфері професійних справ. Сприятливий час для зміни роботи.

Постарайтеся шукати у навколишньому світі позитивні моменти. Зараз ви можете захворіти тільки тому, що почнете сумувати. Нехай навколо вас буде більше радості, сміху - тоді і ви самі почнете частіше посміхатися. Поруч з вами є люди, які із задоволенням візьмуться вас розважати, якщо ви про це попросите.

Дружні стосунки можуть почати непомітно перетікати у більш глибокі почуття. Адже ви так добре одне одного вивчили! Варто звернути на це увагу і не проґавити момент, коли потрібно буде прийняти важливе для вас обох рішення.

У вівторок з'явиться можливість непогано заробити, або вас чекає раптове заохочення. Але в інші дні краще зменшити свій фінансовий апетит. Намагайтеся обходити магазини десятою дорогою, щоб не витратити зайве.

 

Водолій

Усі проблеми цього тижня успішно вирішаться, вам не варто тягнути за собою такий важкий вантаж. Активна діяльність і самодисципліна можуть відкрити перед вами нові перспективи. Деяка неуважність може призвести до забудькуватості і запізнень. Щоб цього уникнути, всю важливу інформацію краще десь фіксувати. У вівторок і середу ви зможете реалізувати майже все те, що запланували. Дозвольте собі розслабитися у неділю, підіть у гості, на концерт, збагатіть себе новими враженнями.

Тиждень буде багатим на травмонебезпечні ситуації. Навіть просто спіткнувшись, ви можете отримати сильний удар, а то і зламати собі руку або ногу. Велике значення для вас набуває зручне взуття; уникайте високих, нестійких підборів. Зірки рекомендують вам на якийсь час відмовитися від водіння автомобіля і вживання алкогольних напоїв.

Цього тижня наберіться терпіння і постарайтеся не звертати увагу на критичні зауваження коханої людини, при цьому зберігаючи уважний вигляд. Спроба відповідати на її слова, найімовірніше, ні до чого, крім сварки, не призведе.

Стан ваших фінансових справ навряд чи здасться вам задовільним. Відпустка, схоже, суттєво спустошила ваш гаманець. Доведеться працювати за двох, аби віддати всі кредити.

 

Риби

Цього тижня на вас може налетіти шквал подій, новин, ділових зустрічей, тому варто ретельно продумати і свій розклад, і свій імідж. У вихідні ви будете мати успіх серед осіб протилежної статі. Люди будуть захоплюватися вами. У вівторок хтось або щось може сильно розлютити вас, але не варто сердитися. Із цієї ситуації навіть можна отримати певну вигоду, якщо ви будете спокійними і розважливими.

Присвятіть цей тиждень спорту. Якщо ви протягом тривалого часу ухилятися від регулярних тренувань - цього тижня зірки рекомендують вам почати робити вправи з необхідною періодичністю. Представникам знака, які відвідують спортзал або басейн, не потрібно збільшувати навантаження - але також не варто пропускати «свої» дні. Спробуйте захопити спортом когось зі знайомих - підбадьорюючи одне одного і стежачи одне за одним, ви досягнете більшого.

Кохана людина, якою би хорошою вона не була, навряд чи зможе задовольнити всі ваші бажання цього тижня. Подивіться на себе збоку - чи не занадто багато вимагаєте ви від неї? У п'ятницю під впливом ваших чарів кохана людина може зробити рішучий крок у потрібному вам напрямку.

У середу або четвер ви можете очікувати на фінансові надходження. У вихідні не варто занадто активно користуватися кредитною карткою. У понеділок вірогідні цікаві пропозиції. Перш ніж їх прийняти, необхідно все продумати. Надія на «якось воно буде» призведе до того, що все піде не зовсім так, як би вам цього хотілося.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers