rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Наступний тиждень буде спокійним і успішним. Усі будуть підтримувати вас, друзі складуть компанію у справах, тільки робіть що-небудь. У п'ятницю занурення у роботу стане чудовим рецептом від поганого настрою.

Постарайтеся зберігати хороший настрій. Якщо людина або ситуація вкинула вас у зневіру - можлива поява неприємних психосоматичних симптомів, позбутися яких буде непросто. Легке нездужання може тривати кілька місяців, витягуючи з вас сили і волю до життя. Якщо відчуєте сильний біль - обов'язково зверніться до лікаря.

Змініть свій імідж, одягніться за останньою модою. Зачарована вами кохана людина буде рада виконати будь-яке ваше прохання. Однак, зайва відвертість може нашкодити, тому зберігайте ореол таємничості.

Цього тижня вам доведеться дати собі раду з плутаниною у справах. Лише тоді ви зможете вийти на новий матеріальний рівень. У четвер і п'ятницю можливі фінансові надходження, які вирішать багато ваших проблем. Не забудьте вчасно оплатити рахунки і кредити.

 

Телець

Весь тиждень ви, схоже, будете залагоджувати проблеми на роботі. Усе варто ретельно обдумати. На початку тижня вам доведеться кілька разів пояснити іншим, що ви від них хочете. Ваша наполегливість і увага до деталей допоможуть досягти бажаного. У п'ятницю, в другій половині дня, актуальна проблема може вирішитися сама собою. У вихідні не приймайте поспіхом важливі рішення.

У найближчі дні варто бути обережнішими зі солодким, особливо - із шоколадом. Обмежте його споживання до мінімуму. Інакше можливі проблеми з тиском або зубний біль. До стоматолога було б непогано заглянути у будь-якому випадку. Не зашкодить професійне чищення зубів, видалення зубного каменю, заміна дефектних пломб.

Ви зараз - дуже втомлені, тому трохи розсіяні і потребуєте турботи коханої людини. Але скільки б вам не приділяти уваги, все одно цього буде мало. Пора почати діяти самостійно. Наприклад, вирушити у романтичну подорож.

Ви - настільки занурені у паперові справи, що ризикуєте не почути привабливу пропозицію, яка може принести нове джерело доходів. Є ймовірність отримання великої суми наприкінці тижня.

 

Близнюки

Цього тижня варто діяти рішуче, втілюючи у життя свої задуми, але при цьому бажано заручитися підтримкою колег. Не сприймайте близько до душі плітки, оскільки інформація буде занадто спотвореною. У четвер ви проявите себе з кращого боку у важливій справі. У п'ятницю будьте дисциплінованими і пунктуальними, тоді ви успішно впораєтеся з багатьма складними завданнями.

Присвятіть цей тиждень зміцненню організму. Період підходить для загартовування. Рухатися вперед потрібно маленькими кроками. Лише тоді ваші заходи принесуть користь. Варто поборотися з авітамінозом - їжте більше овочів і фруктів. Корисними будуть щоденні прогулянки.

На вас чекають активні дії на любовному фронті. Від бажаючих потрапити у ваш полон не буде відбою, але кохана людина затьмарить усіх. Однак, не спокусіться на лестощі, вам потрібна адекватна самооцінка.

Цього тижня вам у нагоді стане практичність. Намагайтеся все ретельно планувати. У п'ятницю ймовірні цікаві ділові пропозиції.

 

Рак

Вам можуть запропонувати, на перший погляд, перспективну справу, в яку необхідно вкласти ресурси. Не поспішайте приймати цю пропозицію, варто все продумати. За кілька днів ситуація зміниться і дозволить зробити ривок у кар'єрі. У четвер краще не поспішати і зробити все якісно, відклавши щось на потім. У вихідні ви швидко вирішите всі побутові питання.

Для вас зараз важливо підтримувати себе у хорошій формі. Якщо ви будете дотримуватися деяких правил, то серйозні проблеми зі здоров'ям вам не загрожують. Запам'ятайте три «не». Не ризикуйте. Не нервуйте. Не переїдайте. До дрібних неприємностей намагайтеся підходити по-філософському.

Через надмірну завантаженість на роботі можуть виникнути проблеми у взаєминах особистого характеру. Особливо напруженими можуть бути четвер і вівторок. П'ятниця - сприятливий день для побачень і ніжного примирення.

Що стосується фінансів, то у цьому питанні може з'явитися певна розбіжність між бажаним і дійсним. Намагайтеся чути не лише себе. Дайте й іншим висловити ділові пропозиції.

 

Лев

Схоже, зараз - не час наступати. Можливо, доведеться залишити раніше завойовані позиції. Постарайтеся не хвалитися ще не доведеними до кінця справами. Про вашу діяльність повинні знати лише у вузькому колі надійних друзів. Не варто боротися за лідерство на роботі. Чим більше колегіальності, тим успішнішими будуть ваші дії. Постарайтеся допомагати тим, хто просить про допомогу. Реалізуйте свої плани на «ясну» голову.

Головне для вас зараз - уникати перевтоми. Як фізичної, так і емоційної. Будь-які стресові ситуації повинні відбуватися без вашої участі. Перед сном зробіть теплу ванну, можна випити відвар заспокійливих трав. Це допоможе вам добре відпочити за ніч, відновити сили.

Вам необхідна романтика, любовна пригода, яка залишить про себе найніжніші, зворушливі спогади. Але не варто сприймати її дуже серйозно, інакше ви просто заплутаєтеся.

Цього тижня ваші витрати можуть перевищити заробіток, але вони будуть необхідними. Вирішуйте свої фінансові проблеми у першій половині тижня, інші дні краще присвятити іншим справам. У четвер можете влаштуватися на нову роботу.

 

Діва

Цього тижня не звалюйте весь тягар турбот на себе, зверніться по допомогу до друзів або близьких людей. Можуть реалізуватися бажання і задуми. Успіх у діловій сфері залежатиме від уміння домовлятися і використовувати свої знайомства. У четвер не варто довіряти новим колегам, вони можуть втягнути вас у дуже неприємну авантюру. Четвер - сприятливий для поїздок. У п'ятницю можна влаштувати зустріч із друзями.

Цього тижня не можна економити на здоров'ї. Навіть якщо ви отримаєте від цього якусь вигоду - пізніше вам доведеться заплатити двічі і, можливо, не тільки грошима. Зараз купуйте лише якісні продукти харчування, одяг і взуття, ліки. І не соромтеся брати лікарняний - нехай це і здається невигідним.

У середині тижня є ризик серйозного конфлікту з коханою людиною, тому не приймайте поспішні рішення, проявіть розуміння і поблажливість.

Ваше фінансове становище зараз не вселяє особливих побоювань. На вас чекає успіх у справах, переговорах, сімейному бізнесі. Бажано не призначати важливі зустрічі на вівторок і середу. У суботу будьте дуже обережними, оскільки є ризик непотрібних витрат.

 

Терези

Цього тижня вас скрізь буде супроводжувати легкий присмак таємничості. У п'ятницю вас можуть спокушати новизною. У цей день добре бути у дорозі, він сприятливий для початку подорожей. У понеділок і середу ви зможете легко вирішити багато завдань. У вівторок варто помовчати, не приймайте поспішні рішення, обмірковуйте свої вчинки кілька разів.

У дитинстві вам, напевно, неодноразово доводилося чути про те, що під час їди читати шкідливо. Зараз - саме час про це згадати. При такому підході порушується процес травлення. Захопившись цікавою книгою, ви можете забути про все на світі, зокрема, і про те, що кладете у рот нові порції їжі. Так ви гарантовано наберете кілька зайвих кілограмів вже до кінця цього тижня.

Ви - чарівні, можете не сумніватися. Невпевненість у власних силах вам ні до чого. У п'ятницю не дозволяйте емоціям взяти верх і опанувати вами, ревнощі лише ускладнять ваші стосунки.

Фінансове становище не викликає особливих побоювань, але кидати на вітер гроші теж не варто. У четвер, погнавшись за міражем, ви можете все втратити. Постарайтеся у п'ятницю залагодити конфлікти на роботі.

 

Скорпіон

Настає сприятливий період для планування й обмірковування майбутніх справ. Це будуть дуже цікаві, творчі проекти. На роботі, найімовірніше, доведеться досягати своїх цілей. Усі будуть налаштовані до вас по-доброму і підтримають багато ваших ідей. Якщо в суботу вам захочеться усамітнитися, постарайтеся відгородитися від активних справ і провести цей день у прогулянках на свіжому повітрі з коханою людиною.

Цього тижня у представників вашого знака можуть виникнути проблеми з артеріальним тиском. Будьте обережнішими з продуктами і речовинами, які можуть на нього впливати. На найближчі дні варто було б відмовитися від споживання кави. Якщо почуватимете себе не дуже добре - якомога оперативніше зверніться до лікаря. Намагайтеся не залишатися довго на самоті.

Ваші погляд і посмішка - особливо привабливі для осіб протилежної статі. Постарайтеся лише не задирати носа від такого успіху. Можливо, хтось із ваших колишніх залицяльників захоче відновити старі взаємини. Подумайте, чи потрібно це вам.

Фінансова стабільність потішить вас. Ймовірні навіть приємні сюрпризи у вигляді похвали від керівництва і підвищення зарплати. У колективі вас цінують і прислухаються до вашої думки. У вихідні зможете влаштувати собі та своїм близьким чудовий відпочинок, причому, зовсім недорого.

 

Стрілець

Цього тижня проявіть мудрість і обачність. Від цього залежатиме подальший розвиток подій у професійній сфері і сімейному житті. Межі вашого впливу можуть розширитися, але свої амбіції слід тримати в уздечці. З'явиться шанс освоїти нову спеціальність, вдало здійсняться далекі поїздки і відрядження. Вам доведеться проявити терпіння і працьовитість, щоб отримати прибуток. Можливі переїзди, зміна оточення або початок ремонту.

Ви будете втомлюватися більше, ніж зазвичай. Зараз це позначиться на вашому самопочутті і зовнішньому вигляді. Вам необхідно переосмислити свій режим і розклад і перенести «на потім» усе нетермінові справи. Приходьте з роботи, вечеряйте і лягайте спати. Все може почекати, крім відпочинку. Вранці корисні контрастний душ, вмивання холодною водою.

В особистому житті настає період позитивних змін. Суперечки і з'ясування стосунків залишилися позаду, і ви відчуєте, як потрібні одне одному. У неділю варто бути особливо уважними до своєї коханої людини - з нею може трапиться напад ревнощів, постарайтеся повернути все на жарт.

На початку тижня краще не брати кредити, обмежтеся найнеобхіднішими покупками. У четвер не слухайте солодкі обіцянки, вони будуть порожніми. У неділю випаде можливість добре заробити.

 

Козеріг

Цього тижня вас може захопити велика кількість нових ідей, які з'являться навколо вас. Чималу роль у появі цих ідей можуть зіграти ваші друзі, причому, самі вони швиденько підуть у тінь. Вам варто залучити свою інтуїцію і розсудливість, щоб не потрапити у неприємну ситуацію. Якщо вас ніщо не бентежить, сміливо рухайтеся вперед. Зараз вам вдасться одним ривком подолати багато перешкод.

Цього тижня вашому здоров'ю загрожують недосип, переїдання і брак позитивних вражень. Замість вечері гуляйте перед сном. Постарайтеся максимально урізноманітнити своє життя і меню. Пробуйте нове - але не заходьте за межу. Пам'ятайте про правила техніки безпеки.

Ви балансуєте на межі розриву. Приділіть належну увагу коханій людині, інакше ризикуєте залишитися наодинці зі своїми уявленнями про те, як варто жити. У понеділок і середу постарайтеся уникнути скандалу, навіть якщо для цього доведеться поступитися принципами.

Фінансове становище стабілізується, це сприяє бажанню придбати щось нове. Однак, щоб ні в чому собі не відмовляти, варто подумати про додатковий заробіток. Середа - хороший день для серйозних придбань. Надмірність у розвагах у вихідні буде відчутною для бюджету.

 

Водолій

Цього тижня вам доведеться вибирати: з натугою вирішувати проблеми або припинити спроби і перечекати, допоки труднощі не закінчаться самі собою. Вам буде необхідно відчути свою незалежність. Постарайтеся у дискусії не наполягати на своєму, важливо чути висловлювання опонентів. Можливо, настав час змінити світовідчуття і безжально викинути застарілі погляди? На початку тижня можете сміливо розраховувати на підтримку близьких.

Можливо, ви помітите зміни у своєму самопочутті. Якщо коливання будуть занадто сильними - зверніться до лікаря. Вони можуть свідчити про те, що у вашому організмі щось розладналося.

Постарайтеся реалістично поглянути на ситуацію, що склалася, і не відсувати її вирішення. Вам необхідна щира розмова, а не бурхливе з'ясування стосунків. Друга половина тижня - вдала, якщо вас не покине здоровий глузд.

Імовірні подарунки, приємні і корисні покупки. У середу будьте готовими детально розповісти про свою роботу, подати нові пропозиції керівництву.

 

Риби

Цей тиждень може подарувати вам безліч різноманітних можливостей для влаштування особистого життя й активного відпочинку. У п'ятницю буде важко налагодити зв'язок з потрібною вам людиною, що може спричинити проблеми, які успішно вирішаться у неділю. Понеділок підходить для обробки інформації та творчих відряджень. У вівторок і середу чим менше ви будете думати про власну вигоду, тим більш вдалими виявляться результати. Ви можете допомогти близьким друзям у складній ситуації.

Цього тижня постійно тримайте при собі болезаспокійливе. Зараз - підвищена ймовірність виникнення мігрені, м'язового і зубного болю. Якщо дискомфорт буде дуже сильним - не терпіть, зверніться до лікаря. Убережіть себе від серйозних неприємностей.

Наполегливість коханої людини може неприємно здивувати вас. Постарайтеся м'яко пояснити, що така поведінка не принесе належних результатів, а лише викличе роздратування. У вихідні бажано не сваритися. Самотність може стати нестерпною і спричинити не найкращі наслідки.

У першій половині тижня з'явиться можливість додаткового заробітку. У четвер будьте обережними, розпоряджаючись фінансами. Похід у магазини може обернутися непомірними витратами. У суботу намагайтеся слухати, що вам кажуть, інакше ризикуєте пропустити важливу інформацію.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers