rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Чоловіча сторінка \ 10 модних чоловічих стрижок 2017 року

Пропонуємо вам топ-10 модних стрижок для будь-якої довжини волосся. З їх допомогою будь-який чоловік буде виглядати цікаво, елегантно, сучасно.

Давно минули ті часи, коли представники сильної статі не могли і мріяти про те розмаїття чоловічих стрижок, які їм пропонує зараз сучасна мода. Тепер чоловіки можуть вибрати собі будь-яку зачіску відповідно до віку, зовнішності та статусу.

«Бокс» і «напівбокс»

 

Title
 Відомі власники стрижки:
Ченнінг Татум, Вентворт Міллер

 

Ці стрижки були у моді завжди. Класичні, зручні у повсякденному житті зачіски підходять до будь-якої форми обличчя і голови.

 

«Теніс»

Ця стрижка-трансформер була задумана як спортивна. Вона зручна у повсякденному житті. Цю стрижку легко можна наїжачити, надавши їй вигляду «художнього» безладу, а можна і гладко зачесати.

 

Title
 Відомі власники стрижки:
Кріс Еванс, Бен Аффлек

 

«Британка»

Ще один невмирущий тренд - стрижка «британка». Ця елегантна чоловіча стрижка прийшла до нас із Британії. Пишна шевелюра, короткі скроні і рівний чіткий проділ створять вам образ стильного футболіста.

Title
  Відомі власники стрижки: Девід Бекхем, Джастін Тімберлейк


«Каскад»

Ясна річ, довге волосся - теж у моді у 2017 році. Але йому необхідно надати охайну, привабливу форму, що можна зробити за допомогою «каскаду».

 

Title
 Відомі власники стрижки:
Кріс Хемсворт, Зак Ефрон

 

«Канадка»

 

Title
 Відомі власники стрижки:
Кріс Пайн, Райан Гослінг

 

Канадські хокеїсти часів СРСР внесли свою лепту в розвиток модної індустрії чоловічих зачісок. Саме вони стали її законодавцями. Ця зачіска - гладко зачесане волосся з легкою, природною недбалістю. «Канадка» особливо підходить чоловікам у розквіті сил - придає їм мужню і легку брутальність.

 

Undercut

Нічого складного, але дуже модно і сучасно. Із боків і ззаду - коротко, зверху - помірно довго. Надає зовнішньому вигляду впевненості та мужності.

 

Title
 Відомі власники стрижки:
Бред Пітт, Нік Вустер

 

 

Top-knot
Title
Відомий власник: Колін Фаррелл

 

Можна сказати, що чоловічий пучок волосся з вистриженими скронями - це подовжений «undercut». Потрібно набратися терпіння і сміливості, щоби зважитися на таку зачіску. Необхідно дочекатися, коли відросте волосся на маківці, і зібрати його у пучок. Модно, вишукано і стильно. А найсміливіші та стильні відпускають ще й бороду. Це - хороше поєднання. Головна вимога до цієї зачіски - бездоганно підстрижені скроні, потилиця і боки.


Вузол

Довге волосся, зібране у вузол - ця чоловіча зачіска запозичена у дівчат. Однак, кардинально змінює уявлення про чоловічу моду стрижок.

 

Title
 Відомі власники стрижки:
Леонардо Ді Капріо, Джаред Лето

 

 

Класична чоловіча стрижка

Поняття «класика» свідчить само про себе - завжди модно, актуально і красиво. Цю звичайну стрижку зроблять більш сучасною лише кілька свіжих штрихів.

 

Title
 Відомі власники стрижки:
Джерард Батлер, Джордж Клуні

 

 

«Під нуль»

Стрижка «під нуль» є популярною завдяки своїй універсальності, простоті виконання, а також економічності.

 

Title
 Відомі власники стрижки: Брюс Вілліс, Джейсон Стетхем

 

 

Джерело: http://www.menslife.com

 

Коротко про светри і джемпери

Головні таємниці вибору чоловічих кросівок

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers