rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Культура \ Сергій Жадан зібрав Оперний театр у Львові

У рамках Форуму видавців відбулася презентація нового роману Сергія Жадана «Інтернат», який побачив світ у MERIDIAN CZERNOWITZ. Під час проведення заходу в залі був аншлаг, а по його закінченні автор понад годину підписував книжки всім охочим.

До речі, напередодні роман Жадана отримав відзнаку «Найкраща книга 24 Форуму видавців» у номінації «Сучасна українська проза».

Твір розповідає про те, як змінилося життя людей, коли на Сході України почалась війна. «...Одного разу, прокинувшись, ти бачиш за вікном вогонь, - йдеться в анотації. - Ти його не розпалював. Але гасити його доведеться й тобі...

Січень 2015 року. Донбас. Паша, вчитель однієї зі шкіл, спостерігає, як лінія фронту неухильно наближається до його оселі. Стається так, що він змушений цю лінію перетнути. Щоби потім повернутись назад. І для цього йому, щонайменше, потрібно визначитись, на чиєму боці його дім...»

  Title
  

Найближчим часом презентації книжки відбудуться 20 вересня у Харкові (бар «Лакан», вул. Пушкінська, 74, початок о 19:30) та 26 вересня у Києві (Будинок кіно, вул. Саксаганського, 6, початок о 19:00). Вхід вільний.

Лілія Шутяк,
прес-секретар MERIDIAN CZERNOWITZ

 

Виставка портретів гетьманів України, створених Наталією Павлусенко, відкривається у Музеї гетьманства (Київ)

У Київському метрополітені відкрито перший в Україні міжнародний арт-проект-натхнення «Закохані в життя»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers