rss
05/10/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Наука \ Компанія Lenovo показала музично орієнтовані смартфони

Минулого місяця вперше було оприлюднено смартфон Lenovo K8 Note, передає Ukr.Media.

Тепер же було анонсовано для поповнення сімейства K8 - моделі Lenovo K8 і K8 Plus. Обидва пристрої не відхилилися від вибраних китайськими розробниками акцентів і стали продовженням ідеї, закладеної в Lenovo K8 Note. Незважаючи на наявне в назві K8 Plus слово «плюс», дана версія виявилася навіть компактнішою, ніж попередня.

Lenovo K8 обладнали 5,2-дюймовою матрицею стандарту HD, яку прикриває захисне скло Corning Gorilla Glass 3 з олеофобним покриттям. У модифікації Lenovo K8 Plus встановлено екран аналогічного розміру, але вже Full HD.

«Серцем» Lenovo K8 виступає процесор MediaTek Helio P20, який доповнює 3 Гбайти оперативної пам'яті. Модель Lenovo K8 Plus базується на чіпі Helio P25. Для зберігання персональних даних в обох випадках передбачено 32-Гбайт. флеш-накопичувач. Lenovo K8/K8 Plus, на відміну від більшості сучасної мобільної електроніки з гібридними слотами під SIM, розраховані на одночасне використання двох SIM-карт і разом з ними картки microSD об'ємом до 128 Гб включно.

Здвоєна тильна камера Lenovo K8 Plus складається з основного сенсора OmniVision PureCel Plus і допоміжного 5-Мп датчика Samsung, відповідального за вимірювання відстані до об'єкта і його позиціонування в просторі. Під фотомодулем розмістився біометричний сканер для ідентифікації за відбитком пальця. А ось Lenovo K8 може похвалитися лише одним 13-Мп сенсором на зворотному боці пристрою.

У фронтальну панель Lenovo K8/K8 Plus розробники інтегрували 8-Мп камеру з діафрагмою f/2,0 і кутом огляду 84°. Автономну роботу новинок забезпечує акумулятор ємністю 4000 мА/год. За словами розробників, повного заряду батареї вистачить на дві доби експлуатації K8 Plus у помірному режимі або ж на 13 годин інтенсивного веб-серфінгу/20 годин безперервного відтворення відео.

Приємним бонусом для майбутнього власника Lenovo K8/K8 Plus стане підтримка Dolby ATMOS для забезпечення ефекту об'ємного аудіозвучання при підключенні гарнітури. Меломанам це безсумнівно припаде до смаку, та й прихильники VR-розваг не залишаться осторонь.

Як інтерфейс - чиста версія Android 7.1.1 без встановленого софта від виробника. Корпус смартфонів виконаний з алюмінію і доступний у колірних виконаннях Venom Black (чорний) і Fine Gold (золотий). Вартість K8 Plus становить $172, в той час як ціна K8 озвучена під час презентації не була.

Джерело: https://ukr.media

 

Епоха рівноваги Неша закінчується?

Відкрито потенційно новий стан речовини

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers