rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Ви вперше купуєте житло в Америці? Тоді обговорімо нюанси…

Доброго дня, шановні читачі. Мене звати Денис Кравченко. Я представляю компанію Кембрідж Лендінг Груп, ми займаємось фінансуванням нерухомості. Я хочу висвітлити важливу тему - купівлю житла в Америці вперше.


Жити і виплачувати свою квартиру чи будинок вигідніше, ніж орендувати житло і втрачати на це гроші. Це - загальновідомий факт!

На жаль, багато людей підходять до цього процесу так само, як до купівлі авто. Спершу шукають сам автомобіль, а потім фінансування.

З моргічем вам необхідно чинити навпаки! Вам потрібно правильно підготуватись для того, щоб виграти найбільше бенефітів і зекономити тисячі доларів і час.

Більшість ріелторів навіть не покажуть вам жодного будинку без так званого попереднього дозволу - пріепрувела (pre approval). Це документ, який підтверджує, яку конкретну суму банк погоджується вам надати.

Знаючи, на що ви можете розраховувати, ви можете впевнено розпочинати пошуки.

Більшість моїх клієнтів самі забезпечують себе роботою - це власники компаній, тракісти і контрактори.

Для вас початок купівлі житла може починатись і через 2 роки, якщо ваша компанія відкрита менше, ніж 5 років тому.

Для всіх інших розумно отримати консультацію від мене, як мінімум, за 1 рік до купівлі. У кожної людини ситуація унікальна і вимагає детального розгляду, відповідно, поради відрізнятимуться. Користуючись можливістю, телефонуйте для безкоштовної консультації і правильної підготовки за номером телефону: 224-542-8716.

Купівля житла може бути надзвичайно клопіткою і нервовою справою, особливо, коли робите це вперше, тому що важко передбачити, що на вас чекатиме. Більшість проблем можна вирішити, провівши невелику підготовку.

Перша річ, яку необхідно розглянути, це - кредитна історія. Навіть якщо ви оплачуєте всі рахунки вчасно, це ще не означає, що ваша кредитна історія зіркова. Якщо ж у вас є проблеми з кредитним звітом, не переживайте, головне - почніть його ремонт за рік до покупки.

Друга річ - це навчання. Вам необхідно орієнтуватись у ключових факторах, які впливають на весь процес, у таких, як ДТІ - це співвідношення ваших боргів до доходу, які банк буде розраховувати не так, як ви гадаєте. Щоб отримати мортгіч, вам необхідно платити податки, оскільки саме ці доходи будуть враховуватись.

Третій фактор - це перший внесок. Люди часто гадають, що чим більше вкладуть одразу, тим більше виграють. Для купівлі достатньо мати лише 3.5% основної суми. Також важлива порада: не беріть дорогі машин або великі кредитні лінії перед і під час купівлі. Це може перекреслити весь процес. Після купівлі робіть усе, що завгодно, лише з розумом.

Всього вам найкращого!

Ваш Денис Кравченко

 

Виплатимо Mortgage раніше. Тридцятирічний – за шість років (інформація для роздумів № 2)

Лікувальний масаж: основні різновиди та способи застосування

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers