rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Усі принципові питання вирішити вам, найімовірніше, не вдасться, але прагнути до цього треба. Середа - вдалий день для укладення угод. Ймовірне надходження важливої інформації. У четвер ваша індивідуальність може яскраво проявитися, що викличе захоплення інших. Попереду - нові привабливі горизонти. У четвер ви можете розраховувати на підтримку друзів. П'ятницю і суботу краще присвятити відпочинку. У неділю будуть вдалими поїздки.

Цього тижня зірки рекомендують вам відмовитися від відвідування лікарень. Занадто велика ймовірність, що на вас хтось ненароком чхне.

На вас можуть очікувати сюрпризи, і вони можуть бути не надто приємними. Цілком імовірно, що у результаті якоїсь події зміниться ваше ставлення до коханої людини. Ймовірною є не лише відсутність взаєморозуміння, а й прямий обман з її боку.

У найближчі дні будьте максимально чесними і не витрачайте силу на плітки, уникайте зайвого спілкування. Середа - сприятлива для початку нових фінансових справ і ризикованих проектів. У п'ятницю не варто поспішати з остаточними висновками щодо ділового оточення.

 

Телець

Нові ідеї найкраще ретельно проаналізувати, усунути всі недоліки і лише після цього починати втілювати в життя. Тиждень буде дуже насиченим: вірогідні знайомства, поїздки, надходження великої кількості нової інформації. Не намагайтеся брати участь у всьому - це призведе лише до того, що ви нічого не встигнете. Вас можуть спантеличити взаємини з друзями, допоможіть їм мудрою порадою.

Виділіть трохи часу і перевірте, чи є у вас в аптечці ліки, необхідні для надання першої допомоги і усунення нападів хронічних захворювань, які є у членів вашої сім'ї. Нехай у вас все буде в порядку - щоб у складний момент не довелося переживати через свою безпорадність.

Підтримка коханої людини дозволить вам зблизитися. Ваші стосунки зміняться на краще. Постарайтеся зберегти те крихке щастя, яке ви зараз знайшли. У суботу буде вельми доречною романтична вечеря.

Досить сприятливий тиждень у фінансовій сфері. У п'ятницю вам можуть запропонувати вигідну угоду. Будьте дуже обережними, не шкодуйте часу на те, щоб досконало вивчити всі нюанси. У вівторок ймовірні фінансові надходження. У цей день будуть вдалими дорогі покупки і великі придбання.

 

Близнюки

Цього тижня необхідно сконцентруватися на вирішенні невідкладних справ. Постарайтеся не витрачати дорогоцінну енергію даремно. Ваші таланти оцінять важливі для вас люди. Можливий початок нового творчого проекту. Зрушаться з «мертвої» точки справи, на які ви «махнули рукою». Варто задуматися над проведенням відпустки, якщо вона - у планах. Проведіть вихідні з коханою людиною.

Займіться спортом - але в таких обсягах, щоб це було для задоволення. Варто замислитися над тим, які види фізичної активності вам подобаються. Для когось це - басейн, для іншого - прогулянки, для третього - велотренажер. Не примушуйте себе - а то користі жодної не буде.

Будьте великодушними у середу, відповідайте взаємністю на знаки уваги коханої людини, інакше можуть виникнути розбіжності у ваших стосунках. Кохана людина може зробити вам приємний сюрприз. У четвер важливо контролювати свої емоції. У п'ятницю залиште свої образи і подбайте про кохану людину.

Наприкінці тижня на вас чекає успіх у справах і творчості. І початок дуже прибуткового проекту. Але у понеділок краще не укладати контракти і не планувати ділові зустрічі. У вівторок є ймовірність надходження великої суми грошей. Можливо, саме ці кошти варто витратити на відпочинок.

Рак

Цього тижня не бажано обговорювати своє особисте життя навіть із близькими друзями. Розвивайте свій внутрішній світ і постарайтеся уникати сварок з родичами. Вам зараз не варто плисти проти течії, хіба що - з міркувань поліпшення фізичної підготовки. На роботі вас цінують, є шанс отримати премію. У п'ятницю бажано не будувати наполеонівські плани. Уникнути багатьох конфліктів вам допоможе мудрість і поступливість. Старий друг підтримає у кар'єрних планах.

Для вас зараз важливий питний режим. Пийте, як мінімум, два літри рідини щодня. Від газованих лимонадів, щоправда, найкраще відмовитися, а ось вода, зокрема, мінеральна, морси, натуральні соки і неміцний чай - те, що вам потрібно. Намагайтеся більше рухатися.

Цього тижня будьте готовими надати звіт про свою роботу. Керівництво буде задоволене вашою старанністю. У четвер можливі великі фінансові надходження.

Стосунки з коханою людиною починають поступово налагоджуватися. Нове побачення варто призначити на суботу. Виберіться з дому - не пошкодуєте. У вівторок романтична зустріч справить на вас незабутнє враження.

 

Лев

Ділова поїздка може відкрити перед вами нові перспективи. Є шанс, що удача посміхнеться вам, також можливий і зліт у кар'єрі. Ризиковані заходи завершаться успішно тоді, якщо ви правильно розрахуєте свої сили і не будете покладати великі надії на чиюсь допомогу. Не відволікайтеся і дайте іншим можливість займатися своїми справами. Зараз необхідно працювати на перспективу.

Приділіть особливу увагу якості та безпечності вуглеводів, які ви вживаєте. Насамперед, проінспектуйте солодощі. Свіжі, заморожені, сушені ягоди і фрукти - ось ідеальний для вас вибір. Із усім іншим треба бути обережнішими. Льодяники взагалі викиньте з раціону. Каші і мюслі їжте на сніданок - до дванадцятої години дня.

Цього тижня випадковість може принести вам шанс стати щасливішими. Постарайтеся його не упустити. Тому, кого любите, саме час зробити подарунок.

Протягом вихідних не варто робити великі покупки. У понеділок можливі фінансові надходження. Однак, будьте обережними з витратами. Щедрість, безумовно, непогана риса, але вкрай несвоєчасна.

 

Діва

Настав сприятливий момент для побудови довготермінових планів. Не поспішайте і не квапте події. Цього тижня ви не повинні брати все занадто близько до серця. Ви лише даремно витратите нерви. Якщо ви не можете змінити обставини, то змініть ставлення до них. У четвер не починайте нічого нового. У понеділок не переконуйте колег у своїй правоті.

Вам зараз дуже корисне сонце - намагайтеся щодня гуляти. Виходьте на вулицю в обід, робіть невеликі перерви. Солярій повноцінною заміною сонця не стане. Навпаки, цього тижня він може бути навіть шкідливим. Інакше наслідки можуть бути непередбачуваними і не зовсім приємними.

Ви будете схильними відступати перед найнікчемнішими проблемами в особистому житті, що, своєю чергою, спричинить нові труднощі. Вам необхідно заспокоїтися і подумати, чи варто остерігатися того, чого ви боїтеся. Важливо зрозуміти, що ви очікуєте від стосунків з коханою людиною.

Сприятливі капіталовкладення у різні заходи. У п'ятницю можливі фінансові надходження. Якщо ви зібралися за покупками, постарайтеся не розпорошуватися на дрібниці.

 

Терези

Цього тижня займіться вивченням потенційних можливостей своїх партнерів. Від цього можуть залежати ваші власні можливості у найближчому майбутньому. Життя обіцяє бути цікавим і насиченим. Однак, вам доведеться зануритися з головою майже у кожне робоче питання, часу на особисте життя майже не залишиться. Можливо, вам більше подобається незалежність.

Вам на користь підуть будь-які вправи, які допоможуть краще управляти своїм тілом, розвинуть координацію рухів. Можна виконувати завдання на уважність. Якщо у вас є діти - порозгадуйте разом з ними головоломки або поліпіть із пластиліну. За кермом намагайтеся перебувати якомога менше. Цього тижня безпечніше користуватися громадським транспортом.

Можливі позитивні зміни у ваших стосунках. Ви ще не відчули, що все поступово налагоджується? Незабаром ви це відчуєте, якщо відмовитеся від сумнівів, у які були занурені. Ви - зовсім не самотні.

Ваші фінансові можливості - обмежені, краще розпланувати у понеділок усі тижневі витрати. Ваші нові цікаві ідеї можуть принести прибуток, але у віддаленій перспективі. Середа - вдалий день для укладення угод.

 

Скорпіон

Якщо ви бажаєте досягти результатів, потрібно діяти хоч і м'яко, але досить наполегливо. Не сидіть, склавши руки, навіть якщо ви впевнені у тому, що все, необхідне для успіху, вже зроблено. Від вашої активності залежатиме втілення заповітних планів у реальність. У четвер, займаючись улюбленою справою, ви можете знайти втрачену гармонію. Будьте уважними і ніжними з близькими людьми, і вони обов'язково віддячать тим же.

Цього тижня ви будете втомлюватися більше, ніж зазвичай. Найпростіші дії будуть для вас надзвичайно нудними, ви почнете припускатися помилок. Вам життєво необхідно більше відпочивати, в ідеалі - піти у відпустку, змінити оточення, добре виспатися, надихатися свіжим повітрям. Постарайтеся на якийсь час звільнити себе від будь-яких зобов'язань, нічого не плануйте - прислухайтеся до себе.

Вас не будуть ловити у любовні сіті, не будуть тиснути на вас і нічого не вимагатимуть. Вас будуть просто любити. Прийміть цей подарунок долі і не намагайтеся шукати у ньому підступ.

Фінансове становище вирівнюється. Вам виплатять старий борг. Середа і четвер - вдалі дні, керівництво буде вами задоволене. Можливо, вам підвищать зарплату. Покупки найкраще робити у п'ятницю.

 

Стрілець

Бажано не братися за важливі справи, скоротіть обсяг роботи. Продумуйте свої слова і дії. Можливі перепади настрою, що позначатиметься на роботі не завжди з позитивного боку. Цього тижня ймовірне надходження абсолютно непередбаченої інформації. Вас можуть засмутити службові інтриги. До кінця тижня вам вдасться привернути до себе увагу керівництва і заручитися підтримкою впливових осіб. У неділю бажано зайнятися наведенням порядку вдома, але не забувайте про відпочинок.

Ваше самопочуття буде достатньо стабільним і навряд чи викличе занепокоєння. Вам зараз не варто підвищувати навантаження - ні фізичні, ні психологічні. Більше відпочивайте, гуляйте на свіжому повітрі, не перенапружуйтеся; найбільш корисними для вас є ходьба і легкий біг. З усіма іншими видами спорту - окрім плавання - будьте дуже обережними.

У взаєминах з коханою людиною зараз виникла майже повна ідилія. Ви з півслова розумієте одне одного. Проведіть романтичні вихідні вдвох.

Тиждень принесе нові можливості у фінансовій сфері. Довгоочікувані фінансові надходження можливі у четвер або п'ятницю. Наприкінці тижня постарайтеся не купувати дорогих речей - пізніше можете пожалкувати.

 

Козеріг

Цього тижня терпіння і здатність застосовувати на практиці поради дозволять вам проявити себе як мудрого керівника. У середу не відступайте від задуманого, і всі проблеми вирішаться. У п'ятницю бажано не панікувати, а просто взяти нову висоту. У вихідні дні підіть у гості, відвідайте батьків або інших родичів. Понеділок може бути пов'язаний зі спокусами і новизною, у цей день добре бути у дорозі.

Вам доведеться багато і важко працювати, щоб зберегти досягнуте і просунутися вперед. Не забувайте поповнювати свої внутрішні запаси енергії, щоб не допустити біди. Великого значення набуває збалансоване харчування. Зараз не потрібно сидіти на дієті, у вашому раціоні повинні бути складні вуглеводи - цільнозерновий хліб і рис.

Зараз не варто розповідати про особисте життя іншим, воно може стати чудовим матеріалом для пліток. Відверта розмова з коханою людиною дозволить вашим давнім стосункам перейти на новий рівень.

На початку тижня ймовірні фінансові надходження, постарайтеся вирішити питання з накопиченими рахунками і кредитами. У другій половині тижня вам будуть надходити ділові пропозиції - залишиться вибрати найкращі з них.

 

Водолій

Цього тижня постарайтеся позбутися усього непотрібного, що заважає вам як у професійній діяльності, так і в особистому житті. Вдалий час для повного оновлення гардероба і ремонту вдома. У середу постарайтеся не знехтувати важливою інформацією. Уникайте метушні і не соромтеся сміятися над собою. У п'ятницю бажано навести порядок у справах, що стосуються домашніх проблем. Присвятіть дітям більше вільного часу. У вівторок не замикайтеся на собі і не відмовляйтеся від допомоги друзів.

Вам вдасться зробити ще один крок на шляху до формування корисних звичок і позбавлення від шкідливих. Доведеться проявити силу волі. Повернення назад від досягнутих висот - зараз малоймовірний. Ви зможете впоратися з будь-яким завданням.

Тиждень - немов калейдоскоп подій, що дозволяють по-іншому дивитися на життя. Може виникнути любовний трикутник, де ви - вершина цієї складної життєвої геометричної фігури. У неділю вірогідні зустрічі та серйозні розмови. Доведеться зробити вибір.

Продумайте все ґрунтовно, і майже будь-який ваш почин буде вигідним. Ваша активність і нові ідеї можуть принести вам прибуток. Кошти найкраще вкладати у нерухомість. Постарайтеся не давати у борг великі суми.

 

Риби

У вас з'явиться реальний шанс здійснити свої задуми. Єдиним ворогом, який може перешкодити, буде ваша метушливість або лінь. Перша половина тижня може бути особливо насиченою, але енергії у вас - аж через край. Бажано відкласти поїздки і відрядження. Постарайтеся для реалізації нових планів знайти собі однодумців. У четвер ви можете розраховувати на допомогу друзів, а в п'ятницю підіть на побачення.

У найближчі дні варто подбати про поліпшення свого кровообігу. Проводьте більше часу на свіжому, насиченому киснем, повітрі. Дуже важливим є правильне і різноманітне харчування. Додайте у раціон яблука, моркву, волоські горіхи. Привчіть себе робити зарядку вранці, це вбереже вас від багатьох проблем зі здоров'ям.

Постарайтеся не поводити себе занадто категорично і вимогливо до коханої людини. Відхиліть непотрібні сумніви і комплекси, на дружній вечірці сміливо призначайте побачення. Цікаві зустрічі принесуть вам емоційне піднесення.

Фінансове становище не викликає особливого занепокоєння, але все ж не варто витрачати надто багато. У середу необхідно подумати, як у найближчому майбутньому поліпшити свої результати і досягти кар'єрного злету.

 

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers