rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Чоловіча сторінка \ Як правильно підібрати парфуми. 5 таємниць, про які варто знати

Добре підібрані парфуми допоможуть чоловікові створити довершений образ - як під час відпочинку, так і на роботі. Є кілька основних правил, яких варто дотримуватися, аби парфуми не контрастували з вибраним образом.

Літній аромат повинен бути легким і ненав'язливим

Літо уже позаду. Утім, ми все ж розповімо вам, який аромат актуальний у спекотну пору року: легкий, ненав'язливий, свіжий. Варто звернути увагу на парфуми з цитрусовими, морськими і трав'яними нотками.

Серед відомих можна виокремити Bvlgari Acqua Marine, Acqua di Parma Colonia та інші, подібні до них. А ось мускусні і шипрові варіанти будуть недоречними, оскільки у спеку такі аромати не є такими добрими, як у холодну пору року.

Спортивні аромати повинні стимулювати і тонізувати

Чоловік, який не уявляє своє життя без спорту, гідно оцінить парфуми з перцевими, пряними і цитрусовими нотками. Саме такі парфуми здатні тонізувати і підтримувати активність.

Їхня стійкість повинна бути високою, щоби протягом усього тренування чоловік залишався у тонусі. Чудовий приклад таких парфумів - Roadster Sport від Cartier.

Для офісу варто вибирати ледь відчутні аромати

В офісі варто дотримуватися строгого дрес-коду не лише в одязі, але і вибираючи парфуми. Вони не можуть бути дуже солодкими або залишати за собою шлейф. Тут усе дуже лаконічно і просто - для роботи варто вибирати легкі, ледь відчутні аромати з цитрусовими, чайними або трав'яними нотками.

Класика ніколи не вийде з моди

Напевно, всі пам'ятають, як пахне класичний чоловічий одеколон. Всі варіації цього аромату вважаються класичними й універсальними.

Вони підійдуть у будь-якій ситуації і доповнять будь-який образ, насамперед, класичний. Тут, головне, не перестаратися і не використовувати надмірну кількість парфумів. Вони нікому не повинні заважати і бути нав'язливими.

Парфуми для справжніх мачо

Романтичному і чуттєвому чоловікові, який любить зачаровувати представниць прекрасної статі, підійдуть аромати з мускусними, ванільними та пряними нотками. Ідеальним варіантом стануть парфуми середньої стійкості, можливо, з терпкими і солодкуватими мотивами.

У таких парфумів обов'язково повинні бути солодкі і терпкі нотки.

 

Джерело: http://interesno.cc

 

Ідеальний базовий гардероб сучасного чоловіка: 9 must have речей

10 модних чоловічих стрижок 2017 року

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers