rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ «ВІДВАЖНІ: наші Герої»

11 серпня в Українському національному музеї м. Чикаго відбулося відкриття мультимедійної виставки «ВІДВАЖНІ: наші Герої», присвяченої 100-річчю Української революції.

Організатором виставки є Генеральне консульство України в Чикаго за сприяння Українського національного музею та Музею Революції гідності.

Серед численних гостей, які відвідали цього вечора відкриття виставки, були Його Преосвященство владика Венедикт, Генеральний консул України в Чикаго Лариса Герасько, Генеральний консул Литовської Республіки в Чикаго Мантвідас Бекешюс, настоятелі місцевих українських церков та очільники громадських організацій, українські військові, які перебувають у США. Виставку представив безпосередньо керівник проекту, директор Музею Революції гідності Ігор Пошивайло.

Численні експонати, відеоролики кінохроніки, інформаційно-рекламні матеріали виставки стали яскравим свідченням єдності поколінь українців, різних соціальних груп у боротьбі за незалежність України, проявом суспільної реакції і вибору кожної окремої людини в умовах революційних подій в Україні від Січових Стрільців до Революції гідності, вшануванням пам'яті полеглих героїв.

Title Title 

 

Title Title 

 

Особливий інтерес викликає висвітлення образів борців за свободу України через показ революційного вбрання та атрибутики різних поколінь українців XX-XXI сторіч та інтерактивний модуль для залучення відвідувачів.

На відкритті виставки були присутні представники місцевих ЗМІ та телекомпанії CANTV.

 

Виставка триватиме
до 30 вересня 2017 року.

 

У Чикаго відсвяткували Uktoberfest 2017!

«П’ять елементів війни» – виставка в Українському Інституті модерного мистецтва

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers