rss
05/05/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Цей тиждень може бути сприятливим для перегляду системи цінностей, а також для перевірки теорії на практиці. Події найближчих днів ще дадуть про себе знати через значну кількість часу. У четвер можливі прорахунки на роботі, пов'язані з втомою. У суботу в планах можуть статися суттєві зміни. Для вирішення проблем, що накопичилися, потрібні старанність і копітка робота.

Цього тижня вам було б корисно подбати про м'язи своєї спини. Проконсультуйтеся з тренером, яке навантаження дозволене вам - і почніть робити вправи, хоча б через день. Незабаром ви помітите, як покращився стан вашого організму. Працюючи над собою, не перестарайтеся - інакше можете завдати шкоди більше, ніж користі.

Постарайтеся контролювати свої емоційні пориви. Цього тижня все, навіть остання дрібниця, матиме величезне значення. Такий стан справ може бути використаний вами як на благо, так і на шкоду вашим стосункам.

У середу краще обходити магазини десятою дорогою. Ваше матеріальне становище можуть підірвати нестримні витрати. У п'ятницю ймовірна пропозиція нової роботи. Постарайтеся не відмовлятися від тієї, на якій ви вже зараз працюєте, оскільки з'явиться можливість поєднати їх.

 

Телець

Настає сприятливий час для позитивних змін в особистому житті. Вам пощастить, але потрібно проявити ініціативу і наполегливість. Матеріальне становище починає стабілізуватися. Можете перейтися магазинами і витратити кошти на розваги, але не будьте занадто марнотратними. У вихідні ви можете почати облаштовувати власне помешкання.

Якщо вашим слабким місцем є спина, вам варто бути особливо обережними. Зараз існує підвищена ймовірність різних травм, зокрема, пошкодження м'язів і проблеми з хребтом. Не піднімайте і не пересувайте важкі предмети, на якийсь час відкладіть заняття спортом і відвідування масажиста. Мануальну терапію можна залишити.

На початку тижня вас можуть очікувати проблеми на ґрунті ревнощів, причому, ревнувати можете ви самі, а можуть і вас. Не піддавайтеся на провокації. Адже особливих приводів дійсно немає.

Перша половина тижня сповнена фінансовими проблемами. Нічого нового бажано не розпочинати. Друга половина тижня стабілізує ваше матеріальне становище. У середу уникайте дорогих і необдуманих покупок.

 

Близнюки

Ставтеся до всього простіше, не беріться за вирішення всіх завдань одразу. І не припиняйте мріяти. Ваші надії виправдаються тоді, коли ви вже втомитеся сподіватися на диво. Плануйте свої дії до дрібниць, це допоможе уникнути небажаних ситуацій. Наприкінці тижня випаде шанс зробити прорив у кар'єрі, але спочатку визначтеся з пріоритетами.

Для вас зараз важливий здоровий і тривалий сон. Багато проблем зі здо­ров'ям виникають тому, що вночі ваш організм не має можливості відновити­ся. Лягайте спати не пізніше, ніж об одинадцятій вечора. Подбайте про те, щоб вам було зручно і комфортно відпочивати.

Допоможіть і підтримайте кохану людину. Вона багато працює і добре заробляє, цінуйте це. Змініть гнів на милість, будьте уважнішими і добрішими. П'ятниця і субота - вдалі для зустрічей і побачень.

У середу настане можливість для додаткового заробітку, цей проект буде творчим і цікавим. У п'ятницю і суботу ви зможете дозволити собі будь-які витрати, очікуються великі фінансові надходження.

 

Рак

Настає сприятливий тиждень для творчості і винаходів. Щоправда, вам необхідно об'єктивно оцінити власні здібності і можливості, а ще важливіше - зважати на втому. Середа принесе позитивні події. Можливі несподівані події, що відкривають для вас нові перспективи. Бажано провести вихідні з дітьми або батьками на дачі. У понеділок бажано нічого нового не робити. У вівторок краще не вступати в емоційну дискусію з керівництвом.

Будьте уважними. Якщо вас непокоїть питання, що стосується вашого здоров'я - цього тижня ви можете почути відповідь на нього, причому, в дуже незвичайному місці. Наприклад, у громадському транспорті. Або на радіо чи на роботі. Можливо, це буде щось, що дасть вам зрозуміти, в якому напрямку рухатися далі. Але обговоріть все з вашим лікарем.

Якщо ви поставите конкретну мету в своєму особистому житті і будете впевнені у своїх силах, то вона неодмінно буде досягнута. Неділя стане вдалим днем для зустрічей і романтичних побачень.

У фінансовому плані удача в найближчі дні вас особливо балувати не має наміру. Щоб зберегти хоч якийсь натяк на бюджет, необхідне розумне ставлення до фінансів. Наприкінці тижня можна очікувати на прибуток.

 

Лев

Цього тижня вам доведеться вдатися до допомоги друзів. Спільними зусиллями вам вдасться втілити у життя найсміливіші задуми. Взаємини з партнерами можуть ускладнитися, причиною може стати будь-яка дрібниця. У середу краще займатися своїми справами, все інше - воля випадку. До кінця тижня зникнуть багато проблем.

Тиждень чудово підходить для відвідування СПА, салонів краси, проведення омолоджуючих процедур. Результати не змусять на себе чекати. Ідіть лише до фахівців, які добре себе зарекомендували, користуйтеся сертифікованою косметикою. Обов'язково дотримуйтесь правил гігієни.

На вашому любовному фронті - затишшя, якщо, звичайно, ви самі не підете в атаку. Постарайтеся не висувати дуже високі вимоги до коханої людини. Це може спровокувати конфліктну ситуацію у другій половині тижня.

Ймовірно, цього тижня гроші будуть десь затримуватися на шляху до вас. Постарайтеся не здійснювати необачні вчинки і не розтринькати одразу весь фінансовий запас. До ділових пропозицій поставтеся реалістично.

 

Діва

Цього тижня не варто перетворюватися на відлюдника. Вам варто частіше бувати на важливих ділових нарадах і творчих зустрічах. Не противтеся своїм інтуїтивним бажанням. Починаючи зі середи, підвищиться ймовірність запізнень, доведеться навіть переглянути час виходу з дому. У четвер не варто захищати свою позицію через дрібниці, ви можете пропустити щось більш суттєве. У неділю ваші емоції можуть виплеснутися через край і засмутити близьких людей. Стримуйте свої почуття.

Приділіть більше часу підтримці здоров'я своїх очей. Ваш зір може ослабнути, якщо ви будете необережними або неакуратними. Рогівка повинна бути зволоженою, не можна читати і дивитися телевізор у темряві. Працюючи за комп'ютером, необхідно робити перерви. Корисно робити гімнастику для очей. Тим, хто користується окулярами або лінзами, варто побувати в офтальмолога.

Пошуки нових романтичних пригод тривають. Намагайтеся зберегти здоровий глузд, інакше емоції можуть повністю поглинути вас. Серце має дружити з розумом, особливо в суботу.

У другій половині тижня ваші справи можуть піти вгору. Можливе отримання премії. Є ймовірність виникнення непередбачених витрат на дітей. У неділю будуть вдалими покупки.

 

Терези

Весь тиждень вам доведеться балансувати між численними справами та подіями. Важливо при цьому не зіпсувати свій авторитет. Заручіться підтримкою колег, інакше ви «вигорите» на роботі. У четвер і п'ятницю знайдіть час піти у спортзал або посидіти у кафе з друзями. У вихідні постарайтеся добре відпочити.

Цього тижня вам необхідно викинути з раціону не лише продукти, які можуть викликати у вас алергію, а й усі їхні аналоги. Якщо ви будете необережними, вам буде потрібна екстрена лікарська допомога. Також не куштуйте нічого нового.

Вас можуть заполонити пристрасті, проявляйте розумну обережність. На початку тижня постарайтеся не дражнити кохану людину, провокуючи її на напади ревнощів. Вихідні присвятіть відпочинку вдвох.

Фінансове становище може обмежувати ваші можливості, але потерпіть ще трохи. До п'ятниці ситуація зміниться у кращий бік, ви навіть зможете віддати борги. Вдалий тиждень для приведення у порядок документації. У суботу краще не довіряти привабливим пропозиціям.

 

Скорпіон

Цього тижня вам буде важливо вміти налагоджувати контакти з людьми, проявіть свою чарівність і почуття гумору. У середу або четвер можуть надійти пропозиції, пов'язані з додатковим заробітком. У вихідні спілкування з близькими людьми дасть вам заряд позитивної енергії. У понеділок і вівторок спорт або контрастний душ допоможуть вам рано прокинутися і відчути прилив сил.

Головна небезпека для вас зараз - перегрів. Не бійтеся застудитися, одягаючись трохи легше, ніж зазвичай. Захворієте ви лише якщо занадто закутаєтеся. У найближчі дні не варто відвідувати сауну. Частіше провітрюйте приміщення.

Цього тижня кохана людина може випробувати ваші почуття на силу і міцність. Їй важливо знати, що ваше серце належить лише їй одній. У середу ви будете користуватися неабиякою популярністю в осіб протилежної статі. У неділю будьте обережними зі словами, щоб не образити близьку людину.

Тиждень - фінансово стабільний. У середу можлива гідна винагорода. У ці дні у вас може з'явитися додаткова стаття витрат, але приємних - на придбання подарунків для близьких. Взаємини у колективі складаються на рідкість позитивні і творчі. Ваші ідеї подобаються колегам.

 

Стрілець

Постарайтеся стримати амбіції. Ви будете занадто емоційними, щоб їх сприйняли серйозно. У той же час у вас з'явиться шанс згуртувати однодумців. Вам необхідно адекватно оцінити стан справ і знайти конструктивні методи, щоб піднятися кар'єрними сходами. У середині тижня вам захочеться розпочати життя заново. Ситуація може загострити ваші родинні почуття.

Вам варто було б пошукати додаткові джерела життєвої енергії. Правильно харчуйтеся, обов'язково гуляйте. Знайдіть собі заняття, від якого у вас буквально «горітимуть» очі.

Залиште на якийсь час у спокої свою принциповість, це дозволить уникнути конфліктної ситуації. Романтичний настрій допоможе поліпшити взаємини з коханою людиною. Ви стаєте уважнішими і добрішими.

Фінансове благополуччя зараз залежить від добре налагоджених ділових зв'язків. Ваші ділові риси не повинні викликати сумніви у партнерів. Ваш солідний імідж може серйозно вплинути на успіх договорів і великих угод.

 

Козеріг

Тиждень буде нелегким. Суттєво підвищиться ваша спостережливість, що зробить вас у цей період хорошим психологом. У середу буде багато спілкування, знайомств та важливих зустрічей. У четвер будьте пильними, можливі спокуси. Спробуйте зменшити навантаження на роботі до розумного мінімуму, відпочивайте ввечері, гуляйте в парку. У п'ятницю занепад сил і сумний настрій залишаться позаду.

Цього тижня ваша недовірливість, імовірно, зіграє з вами злий жарт. Ви на порожньому місці отримаєте підвищений тиск і прискорене серцебиття. Розслабтеся - і дочекайтеся результатів аналізів. Найімовірніше, все буде значно оптимістичніше, ніж ви думали.

Ваш обранець охоче підтримає вас, але йому непогано було б натякнути, що вам це потрібно. Цього тижня ви будете оточені увагою, що може викликати деяке невдоволення з боку вашого партнера. Не дайте цьому перерости у ревнощі.

Можливо, у другій половині тижня з'явиться шанс поліпшити матеріальне становище. У суботу будуть вдалими покупки для сім'ї і дітей. Добре було б оновити меблі на дачі, купити великий мангал і запросити друзів на пікнік.

 

Водолій

Цього тижня керівництво буде налаштоване до вас прихильно. Можливо, вам запропонують нову, досить перспективну роботу. В середині тижня ймовірні сварки і дрібні неприємності в сім'ї. У п'ятницю постарайтеся займатися лише тим, що вам дійсно цікаво. Цей день - сприятливий для творчості. Проявіть турботу про близьких людей, займіться зміцненням здоров'я. У вихідні їдьте за місто.

Можливо, вам здасться, що призначене вам лікування не дає адекватних результатів. Вам варто довіритися вашому лікареві - і продовжувати виконувати його рекомендації. Не нервуйте - наразі все можна виправити.

Цього тижня не варто забувати, що дрібниць у коханні не буває. Будьте терплячими. Навіть якщо ваші вимоги обґрунтовані, не поспішайте їх висувати. У середу ваші заповітні мрії можуть стати реальністю. У п'ятницю на вас чекає приємний подарунок.

Остерігайтеся обману і намагайтеся не брати гроші у борг. Дізнавайтеся про умови кредиту заздалегідь. Великі плани можуть обернутися великими витратами. У середу ймовірні фінансові надходження, але не поспішайте з ними розлучатися.

 

Риби

Настав час завершувати справи, що нагромадилися, підводити підсумки і віддавати борги. У деяких представників вашого знака вже почалася відпустка. Якщо ви надали перевагу активному відпочинку, це, безумовно, піде на користь вашому здоров'ю. А подорож у спекотливій екзотичній країні може подарувати незабутні враження і, до того ж, яскравий курортний роман. Тим же, у кого зараз - звичайний робочий тиждень, важливо зберігати душевну рівновагу і не дратуватися, псуючи нерви собі та іншим. Субота чудово підходить для початку ремонту і поїздок за місто. Шкода лише, що поєднати і те, й інше під силу лише дачникам.

Постарайтеся збільшити кількість овочів і зелені в раціоні. Не забувайте і про інші дари природи, доступні зараз - вони урізноманітнять ваше меню і забезпечать ваш організм необхідними вітамінами.

Емоційні злети і падіння, скачки вашого настрою можуть позначитися на ваших стосунках із коханою людиною не найкращим чином. У середу ви можете відчути себе надзвичайно самотніми. Подібне відчуття, на щастя, надовго не затягнеться. А раптова зустріч, ймовірність якої є великою в суботу, може взагалі все змінити.

Цього тижня є ймовірність великих витрат. Причини можуть бути дуже різними - від гострої бізнес-необхідності, до не менш гострого раптового бажання. Стан фінансів - наразі далекий від ідеалу. Можливо, вам доведеться докласти чимало зусиль, щоб триматися на плаву.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers