rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Тиждень - сприятливий для спілкування з близькими друзями, влаштуйте посиденьки. Вам згодиться обережність і уважність при виконанні будь-якої справи. Постарайтеся не спіткнутися об дрібниці, коли будете виконувати надзавдання. Роботи буде багато, і вона вимагатиме від вас сумлінності. У п'ятницю бажано не починати нічого нового і відкласти важливі зустрічі на інший день. Перш ніж щось сказати колегам і близьким людям, обміркуйте формулювання. Не факт, що вас правильно зрозуміють.

Цього тижня вам потрібно частіше ощасливлювати інших і отримувати насолоду від життя - бо ваше здоров'я буде визначатися вашим настроєм. Зірки нагадують, що веселий сміх допоможе навіть там, де не дуже ефективними є традиційні ліки. Якщо ж проблема є не настільки вже гострою, більшості представникам знака буде досить щирої посмішки.

Цього тижня ви будете мирно муркотіти, сховавши свої «грізні пазурі» якомога далі від коханої людини. Вам здається, що настав безхмарний період у ваших стосунках. Однак, імовірно, що у вас з'явиться привід для ревнощів, особливо у четвер.

Не плануйте ділові зустрічі на четвер. Вони навряд чи будуть успішними. П'ятниця - вдалий день для походу в магазини. У вихідні не слід вплутуватися у фінансові авантюри і давати гроші в борг.

 

Телець

Перед вами відкриваються блискучі перспективи, але це не означає, що вам потрібно поспішати. Цей тиждень вимагатиме від вас скрупульозності й уважності. На вашому шляху не буде жодних перешкод, окрім тих, які створить ваша неуважність. Не розповідайте про свої досягнення, оскільки заздрісники не дрімають.

Цього тижня все слід робити за чіткою схемою: вставати, вживати їжу в один і той же час, ставити нагадування, якщо потрібно випити таблетку. Трохи промахнетеся - й організм помститься.

Романтичні стосунки будуть дуже уразливими, їх необхідно берегти і плекати. Однак, не вимагайте від коханої людини занадто багато, інакше ваші спільні досягнення дорівнюватимуть нулю.

Фінансове становище може стати хитким, особливо у середині тижня. Все, що може зламатися і порватися, не витримає навантаження у найбільш невідповідний момент. У четвер можливі незначні фінансові надходження.

 

Близнюки

Ви можете досягти багато, якщо заздалегідь встановите черговість справ за рівнем їхньої важливості і не будете хапатися за все водночас. Зірки обіцяють вам успіх, прибуток і здійснення давніх бажань. Причому, заради цього не доведеться працювати з останніх сил. Доля сама дасть вам великі можливості.

Новини, які ви отримаєте, будуть невтішними. Щоб усе пройшло нормально, вам доведеться поквапитися зі здачею аналізів і проходженням обстежень. Якщо ви укладетеся у відведені часові рамки, то отримаєте медичні послуги найвищої якості - у вигляді якоїсь компенсації за завдані вам незручності. Тому зірки рекомендують вам не нарікати, а зробити все можливе, аби встигнути до встановленого терміну.

Ревнощі можуть вчепитися у вас і не давати спокою, хоча причина, що породила це почуття, буде дріб'язковою. Проаналізуйте свої почуття, а не виливайте гнів та обвинувачення на кохану людину.

Вдалий період, коли вам вистачає грошей і на необхідні покупки, і на відпочинок, і на розваги. Не економте на нових враженнях. Саме зараз варто більше їздити, дивитися, пізнавати. У вихідні обов'язково їдьте на природу.

 

Рак

Цього тижня виокремте з усіх справ голов­ну і з усією властивою вам впертістю сконцентруйтеся на ній. Навіть непросте питання не встоїть під вашою наполегливістю. Не докладаючи особливих зусиль, ви зможете стати дуже чарівними і привабливими для представників протилежної статі. У середині тижня можлива не зовсім приємна розмова з керівництвом.

Зірки хочуть вас потішити: цього тижня можна очікувати покращення матеріальних умов.

Ви зможете сконцентруватися на найскладніших питаннях, будете вирішувати завдання, ніби лузати насіння. Висока працездатність - це добре, але економити час на сні - не найкращий спосіб її підтримувати.

Флірт і романтичні стосунки на стороні поставлять ваш зв'язок із коханою людиною під загрозу. Не шукайте пригод, якщо у вас вже є друга половина. Хочете уникнути сварок - поводьте себе стримано і тактовно. Не завдавайте страждань близькій вам людині і не створюйте атмосферу недовіри.

Цього тижня вам рекомендують проявляти ініціативу. Спробуйте залучити до своїх планів надійних партнерів. Фінансове становище до середини тижня почне стабілізуватися. Вірогідні нові фінансові надходження.

 

Лев

Намагайтеся приборкати свою гординю, прислухатися і почути вимоги керівництва, і тоді справи підуть на лад. Важливо вписуватися у часові рамки, не запізнюйтеся. Вам потрібно продемонструвати оперативність при прийнятті рішень. Аби не витратити занадто багато сил і нервів на протистояння, намагайтеся якомога менше потрапляти на очі керівництву та можливим опонентам. У четвер захистіть себе від порожніх, нікому не потрібних контактів. У суботу можливі цікаві пропозиції, на які варто звернути особливу увагу.

Обережніше з перевантаженнями на роботі, не звалюйте на себе непосильну ношу. Цього тижня вам потрібно розслаблятися з приводу і без нього. Вперед!

Ви - чарівні і бажані для представників протилежної статі. Однак, якщо у вас вже є кохана людина, ви ризикуєте зачепити її почуття. Не давайте нікому безпідставних надій.

У середу ймовірна понаднормова робота, яку оплатять вельми гідно. Але вже у неділю ви можете опинитися на мілині, якщо будете робити необдумані витрати. Влаштуйте пікнік на дачі з друзями. Вівторок може стати вдалим днем, особливо якщо, як пророкують зірки, вам раптово повернуть старі борги.

 

Діва

Цього тижня ви легко подолаєте перешкоди, які будуть виникати перед вами. Але для цього вам необхідно знайти нових однодумців, які могли б підтримати ваші ідеї. Зверніть увагу на нову інформацію, вона відкриє перед вами нові можливості. П'ятниця - той день, коли вам не можна помилятися, оскільки за вами уважно стежать. Свою невгамовну енергію найкраще використовувати у мирних цілях, не йдіть на конфлікт.

Постарайтеся не переохолоджуватися, бережіть себе від застуди. У середу не рекомендовано вживати багато рідини, їсти важку їжу і застосовувати ліки. У п'ятницю є небезпека переїдання.

У полі вашого зору може з'явитися давно знайома людина, яка раптово викличе не дружні, а ніжні почуття. Це сплутає плани і принесе якесь збентеження. У середині тижня хвилювання і зніяковілість поступляться гармонії в особистому житті.

Фінансове становище не вселяє побоювань. Можливі фінансові надходження, які, щоправда, миттєво зникнуть, просто розчиняться. У середу можлива цікава фінансова пропозиція, над якою варто подумати. Втім, змінювати роботу зараз зірки не радять.

 

Терези

Не дозволяйте спокусі збивати вас зі шляху істинного, від добра добро не шукають. Ви можете стати об'єктом інтриг і пліток. Не бажано заново повторювати вже пройдені помилки лише тому, що вам зручніше ходити протоптаною стежкою. Краще попросіть поради у надійних друзів або у родичів, яким довіряєте. У другій половині тижня з'явиться можливість для самореалізації у роботі і творчості. Дітям знадобитися ваша підтримка.

У найближчі дні ваша травна система буде особливо уразливою. Зірки рекомендують вам скорегувати свій раціон. Робіть вибір на користь максимально простої, здорової їжі, яка легко засвоюється. Обов'язково слідкуйте за тим, щоб усі продукти пройшли термічну обробку. На якийсь час відмовтеся від відвідування закладів громадського харчування.

Середа - час для прояву грайливості та легковажності. У п'ятницю кохана людина може зачепити ваше самолюбство, але це непорозуміння швидко вирішиться. У вихідні готуйтеся вислуховувати компліменти.

Тиждень сприятливий для вирішення питань матеріально-фінансового характеру, для влаштування на нове місце роботи. Щоправда, можливо, хтось спробує використати вас у своїх цілях. Не робіть чужу роботу! Вдалими будуть покупки у п'ятницю і суботу.

 

Скорпіон

Робота налаштовуватиме вас реалізовувати нові ідеї, колеги і керівництво будуть доброзичливими. Фортуна буде до вас прихильною. У вас зараз - творчий підйом, тому максимально використовуйте сприятливу ситуацію. Зірки обіцяють вам нові можливості й матеріальну стабільність. Вас приймуть у своє коло цікаві та яскраві люди. Успіхи дітей стануть вашою маленькою перемогою, вам буде приємно чути похвали на їхню адресу.

Сприятливий вплив на ваше самопочуття матимуть ванни з морською сіллю. У п'ятницю і суботу може зменшитися опірність організму, у цей момент ви будете особливо уразливими. Доведеться постаратися уникнути спілкування з потенційними вірусоносіями.

У вашій парі зараз панують любов і злагода. Можете запропонувати будь-яке місце для побачення або відпустки, ваш партнер із радістю підтримає вашу ініціативу.

Надходження особливо великих сум очікується найближчим часом. Керівництво вами задоволене, можете і далі проявляти ініціативу й творчий підхід у роботі. У четвер можна сміливо підписувати договори, укладати контракти, проводити важливі переговори. У вихідні постарайтеся відпочити від усіх турбот на природі.

 

Стрілець

Ви зараз - зібрані й цілеспрямовані. Настав важливий період, який дозволить вам розкрити свій творчий хист у професійному плані. Постарайтеся бути якомога більш зосередженими, не витрачайте свої сили на дрібниці. Уникайте конфліктів з керівництвом. Забудьте про свою невпевненість. Здобувши душевний спокій, ви відчуєте себе господарем життя.

Спробуйте посміхатися трохи частіше. Тіште себе різноманітними приємними дрібницями, гуляйте на свіжому повітрі, щодня знаходьте час для творчості і хобі. Все це - ліки або, якщо хочете, вітаміни, які вам зараз необхідні. Коли вам доводиться вибирати між собою та іншими людьми - вибирайте себе і тільки себе.

Заспокойте свої нерви: істерики або емоційна напруженість до добра не доведуть. Терпіння коханої людини може луснути у будь-який момент.

Цього тижня ви повинні ще раз ретельно перевірити всі свої ділові папери. Укладайте договори й угоди лише з надійними і добре перевіреними партнерами. У четвер або п'ятницю ймовірні нові фінансові надходження, причому, вельми великі.

 

Козеріг

Нині у вас все «горітиме» в руках. Навіть усілякі дрібні труднощі не зможуть зіпсувати ваш чудовий настрій. Творчі ідеї будуть сипатися з вас, немов з рогу достатку. І нехай навіть далеко не всі з них будуть зараз реалізовані, вони принесуть вам моральне задоволення і впевненість у власних силах і можливостях. У другій половині тижня не варто починати нічого кардинального, краще вирушити у відпустку або хоча б поїхати за місто. І як слід підготуйтеся. Не можна допустити, аби різні дрібниці зірвали довгоочікувану подорож.

Прислухайтеся до себе - на самому початку тижня, зі самісінького ранку понеділка. Якщо вам здасться, що ви - стомлені, що вам бракує сил - це явний сигнал про те, що у вашому організмі не все гаразд. Не потрібно заганяти себе і чекати, коли відкриється друге дихання. Правильніше зараз - дати собі можливість добре відпочити. Або хоча б перепочити - максимально зменште фізичні і психологічні навантаження.

Цього тижня ймовірна поїздка разом із коханою людиною, проте вона може не виправдати ваші сподівання. У понеділок ваші стосунки можуть розладнатися. Не переживайте, вже в середу від сварки не залишиться і сліду. Субота - сприятливий день для зустрічей і побачень.

У фінансовому плані фортуна не має наміру балувати вас у найближчі дні. Тому необхідне ощадливе ставлення до фінансів, особливо якщо ви збираєтеся у відпустку. Необхідно розумно розпланувати витрати.

 

Водолій

Цього тижня обережність вам не зашкодить, оскільки ви можете потрапити у заплутану ситуацію. Можна розраховувати на допомогу близьких людей. Ви відчуєте прилив сил, які необхідно застосувати у творчих цілях. Згадайте про свій дім, подбайте про його благоустрій та затишок. Сім'я не повинна відчувати, що ви постійно зайняті. Вихідні доведеться присвятити розгрібанню накопичених побутових проблем.

Цього тижня зірки не рекомендують вам захоплюватися різними тонізуючими напоями та медичними препаратами. Так, вам потрібно багато встигнути, та час - не гумовий. Вам нема потреби сидіти всю ніч на шкоду власному здоров'ю. Прочитайте книгу з тайм-менеджменту і побудуйте свій день так, аби мати можливість присвятити темний час доби відпочинку. Тоді і стимулятори вам не знадобляться.

На вас будуть звертати увагу, причому, ті, від кого ви зовсім цього не очікували. Деякі події можуть повністю сплутати ваші плани на побачення у вихідні. Постарайтеся прислухатися до голосу своєї інтуїції, бо голос розуму почути буде важче.

При поводженні з фінансами слід проявити обережність. В магазині стежте за своїм гаманцем. У середу ймовірні фінансові надходження, які зможуть стабілізувати ваше фінансове становище. У п'ятницю можливі цікаві ділові пропозиції від друзів.

 

Риби

Всі припускаються помилок, і мудрість життя полягає у тому, щоб їх не повторювати, не ходити замкненим колом, а витягувати позитивний досвід з життєвих труднощів. Відкрийте у собі азарт. Не вийшло з першого разу - спробуйте ще, лише підіть іншим шляхом. Проявіть фантазію й уяву, а також наполегливість при досягненні важливої для вас цілі.

Як почнете тиждень, так його і проведете. Якщо дозволите собі перевтомлюватися у понеділок, до вихідних будете просто виснаженими. У ваших інтересах влаштувати собі розвантажувальний-відпочинковий день.

Понеділок - ідеальний день для романтичних зустрічей і побачень. У романтичних стосунках не варто купуватися на провокації. Можливо, це - перевірка. У суботу постарайтеся не спізнюватися на побачення, довго на вас чекати не будуть.

Цього тижня можливі деякі фінансові обмеження, тому купуйте лише найнеобхідніше. Найбільш вдалим днем буде п'ятниця. У середу і суботу будьте обережними, порівняйте ціни у різних магазинах, перш ніж купити щось дороге.

 

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers