rss
05/05/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен


Цього тижня вам особливо згодяться три поради: починайте все заново, зверніться по допомогу до вищих сил і ніколи себе не лайте. Успіх у справах буде досягатися в результаті активних і відповідальних дій. У вас є шанс досягти вершини кар’єрних сходів. Позитивні результати можуть принести поїздки і зустрічі, пов’язані з розширенням поля діяльності. У вихідні намагайтеся знайти час для душевних розмов із друзями.


Розвантажте свою травну систему – і багато неприємних симптомів зникнуть. Вибирайте їжу, яка легко завоюється, вечеряйте не пізніше, ніж за чотири години до сну. Влаштуйте хоча б один розвантажувальний день – на воді, огірках чи яблуках. Попросіть найближчих людей, щоб вони вас підтримали.
Вас може відвідати смуток, причому, без особливих причин. Вам хочеться більшого, хоча, здавалося б, в особистому житті все нормально. Ви – занадто вразливі зараз, щоб зважитися на авантюри. Вам навіть книги можна читати лише зі щасливим закінченням.
Цього тижня у вас з’явиться можливість відкрити для себе додаткове джерело заробітку. І ці кошти краще не витрачати, а відкладати. Але в п’ятницю будуть вдалими покупки. У понеділок бізнес-партнери можуть ненавмисно вас підвести.

Телець

Події на роботі можуть стати непередбачуваними і дещо невпорядкованими. Але вже до середи на вас чекає поліпшення взаємин з колегами і керівництвом. Численні зустрічі можуть втомити вас. Нагромаджені домашні справи вимагатимуть від вас енергійності у п’ятницю. Приділіть достатньо уваги близьким.
Постарайтеся зберігати оптимістичний настрій. Для вашого доброго самопочуття це дуже важливо. Частіше посміхайтеся. Якщо зрозумієте, що не можете впоратися з негативними думками – можна застосувати легке заспокійливе або поспілкуватися з психологом.
Ви починаєте розуміти, наскільки для вас важливими є взаємини з коханою людиною, і як ви боїтеся їх втратити. Проганяйте геть від себе страхи, будьте щасливими тут і зараз. Середа, п’ятниця і неділя особливо підходять для зустрічей і побачень.
Постарайтеся не викидати кошти на покупки не дуже потрібних вам речей. Не довіряйте рекламі. Можливі непередбачені витрати на потреби дітей. У середу ймовірні фінансові надходження.

Близнюки

Ви зачаровуєте інших, вас неможливо не помітити. Фортуна – на вашому боці. Ви внутрішньо налаштовані на моральне вдосконалення і духов­не оновлення. Робота буде приносити за­доволення і дозволить реалізувати ва­ші таланти. Починаючи зі середи, і аж до п’ятниці – вам усе вдаватиметься. У п’ят­ницю ввечері намагайтеся відпочити на природі, вихідні будуть сповнені подіями.
Ви будете почувати себе не дуже добре, йдеться про зниження загального тонусу організму. Для того, щоб повернути собі добру форму, вам необхідно більше їсти, довше спати, частіше гуляти. Якщо у вас є діти – складіть їм компанію під час щоденних ігор у дворі. Розминка на свіжому повітрі стане для вас чудовим відновлюючим засобом.
У понеділок на вас може очікувати романтична зустріч. Ваші стосунки стають дедалі більш гармонійними. У суботу можлива серйозна розмова, яка дозволить вам краще зрозуміти одне одного. А якщо ви ще не зустріли кохану людину, то у вихідні такий шанс з’явиться.
Ваші працьовитість і відповідальність будуть винагороджені. У вас може з’явитися нове джерело доходу, яке дозволить зробити не лише необхідні покупки, але і вирушити у подорож.

 

Рак

Якщо ви не у відпустці, на роботі клопотів – «по вуха». З деякими проблемами вам буде важко впоратися, зверніться по допомогу до друзів і колег. Поставтеся спокійно до критики і виправте помилки, яких припустилися. Четвер і вівторок  – дні приємних і радісних подій. Старі друзі можуть потішити вас цікавими пропозиціями. Постарайтеся завершити старі справи.
У найближчі дні влаштуйте своїм м’язам невелике тренування. Дуже корисно було б поплавати або побігати. Якщо хочете – танцюйте. Але це повинен бути не вальс, а щось більш енергійне. Вечорами робіть вправи на розтяжку; класичну гімнастику чергуйте з йогою.
У понеділок рішення, що стосуються вашого особистого життя, варто приймати самостійно. У п’ятницю варто поміркувати на самоті. У вихідні здійсніть заміську поїздку вдвох.
У середу вдало пройдуть переговори, а підписання документів найкраще перенести на четвер. Намагайтеся уникати зайвих витрат. Порівняйте ціни у різних магазинах, перш ніж зробити велику покупку. Наприкінці тижня можуть з’явитися нові спонсори та покровителі.

Лев

Цього тижня буде не зайвим підсумувати прожите і відкрити для себе нову сторінку, заповнення якої варто почати з активного засвоєння отриманого досвіду. Постарайтеся не проговоритися про те сокровенне, що у вас на душі. Одні можуть не зрозуміти, а інші – позаздрять. П’ятниця – один із найбільш чудових днів тижня, якщо ви почнете його у відповідному настрої. Чим спокійніше ви проведете вихідні, тим краще для вас.
Збільште свої фізичні навантаження. Тренуванню повинна передувати ретельна розминка. Без неї під час занять ви можете травмувати не лише м’язи, але й суглоби. Закінчувати необхідно повноцінною заминкою. Підвищення працездатності, поліпшення загального самопочуття стануть для вас хорошою винагородою.
Ваш обранець буде особливо цінувати вашу оригінальність. Стосунки з коханою людиною слід будувати на романтиці. Тільки не перестарайтеся з турботою, її можуть сприйняти як нав’язливість. У суботу можлива приємна зустріч.
Тиждень обіцяє порівняну стабільність і фінансове благополуччя. Середа – вдалий день для вирішення питань, пов’язаних зі страховими полісами, податками і кредитами. У четвер є ймовірність фінансових надходжень.

Діва

Цього тижня ви будете отримувати задоволення від ділових зустрічей і контактів. Громадська діяльність може вимагати від вас більше часу, ніж зазвичай. Життєрадісність, оптимізм і почуття гумору дозволять досягти накреслених цілей і стати приємним співрозмовником. У середу варто продумати свої цілі на найближчий місяць. Не розкидайтеся на дрібниці і не відхиляйтеся від визначеної стратегії. У неділю, діючи агресивно, ви нічого не досягнете.
Починається важливий і продуктивний період. Зараз ви можете зробити для свого здоров’я дуже багато. Запишіться у спортзал. Зробіть повне обстеження організму. Відвідайте стоматолога. Ви знаєте, що актуально саме для вас – нікому не давайте збити вас з пантелику.
Жодних вирішальних розмов і з’ясування стосунків у найближчі дні починати не варто. Змініть стиль поведінки: перестаньте командувати і почніть зачаровувати. Ви майже одразу побачите, як зміниться ситуація. Як ви станете ближчими з вашим партнером.
У фінансовому плані – досить стабільний тиждень, особливо перша його половина. У четвер можливі фінансові надходження. У неділю остерігайтеся обману, бажано не вплутуватися в авантюрні історії і не давати у борг.

 

Терези

Терпіння і праця, а також повне ігнорування критики з боку інших дозволять вам зберегти здоров’я і самоповагу. Чимало цікавих ідей виникнуть у вас саме зараз. Ви, ніби бавлячись, впораєтеся з усіма накопиченими справами. Хоча ви – не дуже товариські у ці дні, зате вельми зібрані. Не звертайте увагу на жарти колег, зберігайте спокій, і ви станете переможцем. Насилу нічого не починайте. Розмежуйте такі поняття, як втома і лінь.
У найближчі дні ви вирішите низку проблем, пов’язаних з недоліками зовнішності. На цей тиждень можна сміливо призначати будь-які косметологічні процедури й операції. Відвідайте салон краси. Навіть якщо це не входило у ваші плани – результати будуть просто приголомшливими. Якщо вам це необхідно, відвідайте стоматолога.
Цього тижня вас можуть очікувати цікаві зустрічі, але не слід серйозно ними захоплюватися. Подумайте про тих, хто вже давно цінує і поважає вас, щиро вірить вам. Якщо така людина є, ви цілком можете її втратити.
Вас можуть очікувати хороші новини, можливе підвищення зарплати та інші приємні сюрпризи. У четвер варто утриматися від великих покупок. Щоб не зіпсувати стосунки з друзями, не давайте їм гроші у борг і не позичайте самі. У першій половині тижня ймовірні фінансові надходження.

Скорпіон

Постарайтеся виконати роботу вчасно і підійти до неї творчо. Ваша працьовитість буде гідно оцінена. Цього тижня більшість ваших планів здійсниться. Керівництво може піти вам назустріч, якщо вам знадобиться більш вільний режим роботи. Незалежність і впевненість у собі принесуть успіх. Приділіть достатньо уваги вашим близьким, проведіть вихідні на природі.
Вам потрібно подбати про своє серце. Підберіть для себе відповідний рівень фізичного навантаження, викиньте з раціону продукти, багаті на холестерин. І постарайтеся пройти обстеження, аби зрозуміти, що додати до цього переліку у вашому випадку. Самодіяльність у найближчі дні не надто рекомендована.
Ви зараз можете вибирати. Коли ніхто не сліпить своїм блиском, простіше розгледіти того, хто вам дійсно подобається. Зірки обіцяють взаємну любов.
Фінансове становище – стабільне. На вас чекає успіх і прибуток у професійній сфері. Час економії минув. Можете потішити себе і своїх близьких покупками, подарунками, подорожами.

Стрілець

На початку тижня проаналізуйте свої дії і постарайтеся усунути недоліки. Тиждень – сприятливий для налагодження й оновлення партнерських взаємин. Думка навчитися чогось нового – дуже своєчасна. В особистому житті вам потрібно якомога більше впевненості у собі. У середу, використовуючи свій шарм і дипломатичні здібності, ви зможете досягти своєї мети. У суботу проведіть час зі сім’єю на дачі.
Присвятіть найближчі дні турботі про свої судини. Зірки рекомендують вам водні процедури. Якщо ви ще не ходите у басейн, запишіться. Це буде корисно не лише для кровоносної системи, а й для всього організму. Вранці спробуйте застосовувати контрастний душ, а ввечері робіть самомасаж кінцівок: знизу вгору, від пальців – до серця.
Схильність спершу робити, а потім намагатися виправдати скоєне душевними поривами, буде надавати вам чарівності вельми недовго. Незабаром на вас всерйоз образяться. Ви граєте у занадто складну любовну гру.
Можливо, вам нагадають про старий борг, постарайтеся вирішити цю проблему. У випадку необхідності можна звернутися по допомогу до близьких родичів. У п’ятницю з’явиться шанс добре заробити.

 

Козеріг

Цього тижня не слід кидатися у крайнощі. Уважніше прислухайтеся до свого внутрішнього голосу, він підказуватиме правильне рішення. Зосередьтеся на рутинних завданнях. У четвер варто продемонструвати керівництву ваше вміння швидко виконувати доручення. У п’ятницю обставини вашого особистого життя можуть бути занадто суперечливими. Боротися не слід, є сенс довіритися ходу подій. У вихідні все стане на свої місця, покращаться взаємини з близькими людьми.
Навіть якщо ви трохи нудьгуєте, приємні запахи зможуть позитивно вплинути на ваш настрій та імунітет. Зупиніть свій вибір на ароматах хвої та мандаринів. Вам допоможуть засоби гігієни – гелі для душу, мило, дезодорант, зубна паста, парфумерія й ароматичні олійки. Останніми можна наповнити кулон-амфору.
Незважаючи на зовнішню плутанину, в стосунках з коханою людиною може настати справжня гармонія, до якої ви так давно прагнули. Не упустіть цю примхливу гостю, бережіть ваше щастя. І насолоджуйтеся ним.
Фінансове становище – не блискуче, і це може викликати деяке внутрішнє роздратування. Постарайтеся, щоб воно не диктувало вам, як себе поводити. Уже до п’ятниці грошей несподівано стане більше.

Водолій

Цього тижня на вас чекає багато роботи, а вам так хочеться у відпустку. Але з нею доведеться почекати. Масштабність власних ідей може перешкодити реально оцінити свої можливості. Обговорення ваших проблем у вищих інстанціях у другій половині тижня буде успішним. Постарайтеся трохи часу присвятити створенню затишку у власному домі, щоб мати можливість відпочити у ньому після тяжкої праці.
У найближчі дні ваші справи підуть на лад. Приділіть особливу увагу своєму здоров’ю. Вірогідні приємні несподіванки, але вам варто побоюватися втручання у хід подій представників інших знаків зодіаку. Лікарів вам зараз потрібно вибирати особливо ретельно – з огляду і на цей фактор теж.
Ви знаєте, як знайти гармонію і душевну рівновагу. Однак, бажати ви будете, скоріше, не цього, а пристрасті, гострих відчуттів і пригод. Цей тиждень проведіть у подорожі або хоча б далеко від метушні.
Тиждень – дуже нестабільний у фінансовому плані. Можливо, вам доведеться переплатити за якусь послугу. Якщо телефон або комп’ютер вийдуть з ладу, доведеться терміново купувати новий. У неділю не перестарайтеся з розвагами.

Риби

Схоже, вам доведеться піти у відпустку. Не шкодуйте часу для себе. Тим більше, що ваше сумлінне ставлення до роботи не може залишитися непоміченим. Чекайте на вельми цікаву пропозицію в особистій сфері. Настає сприятливий момент для конкретних дій та відповідальних доленосних кроків. У середу може зірватися важлива зустріч. Якщо можливо, одразу призначте її на інший день.
Зараз – саме час відмовитися від шкідливих звичок. І не кажіть, що їх у вас немає. Наприклад, менше їжте шоколаду або перестаньте на ніч пити чорну каву.
Постарайтеся знайти душевну рівновагу, інакше ви відлякаєте удачу необдуманими вчинками. Це – не зовсім те, що ви хотіли б досягти в особистому житті. У четвер з’явиться можливість продемонструвати свою чарівність і зацікавити дуже симпатичного представника протилежної статі.
Якщо ви не будете лінуватися, проявите трохи старанності і серйозно підійдете до справи, оформите документи і спокійно поставитеся до формальностей, то ваше фінансове становище поступово покращиться. Але не поспішайте одразу витрачати зароблені кошти й акуратніше поводьтеся з кредитною карткою.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers