rss
05/10/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Буряк з кефіром для схуднення та очищення організму

Напевно, кожна людина знає, що кисломолочні продукти та овочі корисні для здоров’я. Вони містять мало калорій і багато корисних речовин, відповідно, вони можуть застосовуватися для схуднення. Якраз такого ефекту можна досягти при споживанні кефіру й буряка. Два ці продукти, зазвичай, споживаються нами окремо, проте їх поєднання хоч і здається на перший погляд дещо дивним, але допомагає досягти помітних результатів у рекордно короткі терміни.


Поговоримо про те, як скинути вагу, застосовуючи такі доступні і корисні продукти, як буряк з кефіром для схуднення, як вони діють. До вашої уваги – рецепт їх застосування, щоб провести очищення організму.

Користь буряка

Цей продукт здавна застосовувався нашими предками для приготування різних страв. Він має досить високий глікемічний індекс, однак відрізняється при цьому низькою калорійністю і чудово допомагає скинути зайву вагу. Вважається, якщо споживати сирий буряк або його сік при правильному і збалансованому харчуванні, це посприяє позбавленню від надлишкових кілограмів. Крім усього іншого, цей продукт харчування є джерелом багатьох корисних речовин, серед яких вітаміни групи В, залізо, а також магній. Що важливо, даний коренеплід має у своєму складі унікальні антоціани, які зроблять вашу шкіру пружною, що дозволить уникнути обвисання після схуднення. Такий ефект пояснюється тим, що ці елементи стимулюють відновлення колагенових волокон, а також сприяють регенерації та оновленню клітин. При правильному споживанні буряк чудово втамовує голод і знижує апетит.

Користь кефіру

Даний кисломолочний продукт також є дуже корисним, він насичує наше тіло білком, амінокислотами, різними вітамінами і мінералами. Регулярне споживання кефіру позитивно позначається на діяльності травного тракту. Цей смачний і корисний напій ефективно стимулює активність кишківника, виводить з організму шлаки, токсини та інші отруйні елементи. Вважається, що щоденне включення даного продукту в раціон непогано допомагає позбутися зайвих кілограмів.

Дієта: буряк з кефіром

 Title 

Згідно з твердженнями користувачів, така програма харчування допомагає скинути близько п’яти кілограмів за три дні. Її не можна використовувати часто, втім, як і всі монодієти, проте, вона чудово підходить для того, щоб зрушити вагу з мертвої точки, якщо вона раптом зупинилася.
Дана дієта розрахована на три дні. В оригінальному рецепті щодня варто з’їдати кілограм відвареного буряка, а також випивати півтора літра кефіру за добу. Крім того, наполегливо рекомендується пити приблизно півтора літра звичайної чистої води без газу. Однак, як показує практика, таке харчування вже до кінця першого дня набридає до смерті. Тому багато людей готують з дозволених інгредієнтів дуже смачний коктейль. Варто просто подрібнити буряк блендером разом з кефіром. Така суміш відрізняється цікавим смаком, а ефект від її споживання нічим не відрізняється від роздільного застосування запропонованих складових. Ну і про воду, звичайно ж, забувати не варто, її найкраще пити за півгодини до вживання коктейлю і через півгодини після такої трапези.

Інші варіанти

Якщо такі варіанти дієти не для вас, можна спробувати й іншу схему для схуднення. Ви можете снідати вареним буряком або салатом з цього овочу без додавання олії. Також на сніданок можна з’їсти сто грамів вівсянки або якоїсь іншої каші на воді (не манної і не пшеничної), без додавання солі і цукру. Як перекуска між сніданком і обідом ідеально підходить йогурт. На обід варто приготувати тушковані овочі зі ста-двомастами грамами риби або м’яса.
На підвечірок можна випити склянку кефіру з вісьмома ягідками чорносливу. На вечерю ж варто з’їсти тушкований буряк або салат з цього овочу, який можна приправити олією. Безпосередньо перед сном потрібно випити склянку кефіру.
Крім описаних продуктів, дозволяється також пити несолодку каву або чай, але для максимального ефекту варто відмовитися від них і пити лише чисту воду в достатній кількості.

Сира дієта

Цей варіант передбачає споживання буряка виключно в сирому вигляді. Так, на сніданок рекомендується з’їсти салат з цього продукту, обід включає в себе порцію гречки або вівсянки (на воді без інших домішок – солі, цукру, масла), а також овочевий салат. Вечеряти бажано будь-якими тушкованими овочами і порцією салату зі сирого буряка. Безпосередньо перед сном випийте склянку кефіру, також цей кисломолочний продукт варто вживати як перекуску.
Ще один варіант сирої дієти полягає в споживанні соків, які активізують процеси схуднення. З’єднайте в однаковій пропорції соки з моркви, апельсина й буряка. Це – ваш сніданок. На обід з’їжте овочевий суп, а також салатик з овочів.
Вечеряти найкраще броколі, кольрабі або цвітною капустою, приготованими на пару, а також склянкою бурякового соку. Безпосередньо перед сном випийте склянку кефіру, який, як і в минулому варіанті, може застосовуватися для перекуски. Також протягом дня можна пити буряковий сік, змішуючи його з іншими соками.
Звичайно ж, таким харчуванням не можна захоплюватися протягом тривалого часу. Дієта з вживанням буряка може тривати від трьох до п’яти днів, після чого потрібно повільно повернутися до правильного і раціонального меню.
Для детальної інформації телефонуйте за номером: 1 (773) 282-5409

 Автор: лікар-напрапат Володимир Мельничук

«Continental USA 2»: найнижчі ціни на перевезення посилок!

Наше життя скорочує неосвіченість! (Герберт Спенсер)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers