rss
05/08/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Є ймовірність поїздки за кордон, яка сприятливо позначиться на вашій долі. Не бійтеся ризикувати у професійній сфері. Найімовірніше, вам пощастить. Намагайтеся менше про себе розповідати іншим. Прислухайтеся до своєї інтуїції і творчо підходьте до будь-якої справи. Тоді наприкінці тижня побачите результат.

Більшість ліків, які ще недавно постійно були у вас під рукою, перекочують у шухляду. Зірки підказують: якщо почнете дотримуватися правильного способу життя, то про деякі недуги можна буде забути назавжди. Просто пам'ятайте про елементарні правила збереження здоров'я.

Можлива сварка з партнером, причому, основна причина криється у вас. Не треба висувати до коханої людини такі завищені вимоги. Вона - жива людина, а не еталон. Вихідні - хороший час для примирення.

Зараз - не найсприятливіший момент для вирішення юридичних питань і справ, пов'язаних з майном та спадком. У четвер варто вирушити у великий супермаркет і купити все необхідне, щоб у п'ятницю поїхати на дачу.

 

Телець

Цей тиждень може бути сповненим спокус. Можливо, вас спробують обдурити, тому будьте напоготові і не потрапляйте на гачок. У четвер постарайтеся не уникати важкої розмови з колегами і керівництвом. Саме так буде внесена ясність у найближчі плани. Лише не беріть на себе додаткові зобов'язання. Бажано протягом тижня стримувати свої амбіції. У п'ятницю будьте розумними у витратах і постарайтеся не відмовляти рідним у фінансовій підтримці.

Вам варто трохи акуратніше підходити до того, що є головним, подумати над тим, скільки ви їсте. Зірки нагадують, що не варто переїдати, захоплюватися солодким і жирним. Найлегше, що вам загрожує, - це проблеми з травленням. Але справа може завершитися і серйозним отруєнням або сильною алергічною реакцією. Вам не зашкодила б не просто помірність у їжі, а спеціальна очисна дієта.

Цей тиждень не буде спокійним, можливі і бурі. Постарайтеся зберігати душевну рівновагу. Це дозволить уникнути багатьох неприємностей і зберегти цілим ваше серце. У неділю йдіть на побачення.

Фінансові надходження вірогідні на початку тижня. У суботу купуйте необхідне, але утримайтеся від великих витрат. У вівторок вам необхідно бути уважнішими при будь-якому спілкуванні з фінансами, навіть просто дістаючи зі сумки гаманець або вставляючи у банкомат картку.

 

Близнюки

Цього тижня ви при бажанні можете розпочати наступний етап свого розвитку, тому сміливо беріться за нові справи. Ваша ініціатива і нестандартні ідеї принесуть прибуток не лише вам, але і вашим близьким. Удача зараз - на вашому боці. У четвер на горизонті може з'явитися людина, з якою ви і не думали зустрітися ще раз. Але саме від неї надійде допомога, яка вам так необхідна.

Цього тижня вашим рятівником від хвороб стане оливкова олія. Вона є найбагатшим джерелом антиоксидантів, вітамінів та мікроелементів. Олія оливи покращує травлення, нормалізує артеріальний тиск, сприяє загоєнню ран і виразок; перешкоджає передчасному старінню шкіри. Оливкова олія - корисний спосіб профілактики серцево-судинних захворювань, діабету та ожиріння. Регулярно з'їдайте до їди кілька оливок або балуйте себе салатами, заправленими оливковою олією.

Намагайтеся бути уважними до коханої людини. Ваша половинка буде вельми вразливою цього тижня. Більше слухайте і менше говоріть. Незабаром ситуація зміниться на краще, і вам буде що відсвяткувати з коханою людиною.

Пошук нового джерела доходу увінчається успіхом. Ваша працездатність, наполегливість і завзятість дадуть чудові результати. Та й у вашого супутника життя з'явиться нова, добре оплачувана робота.

 

Рак

Постарайтеся хоча б цього тижня розвантажити себе від зайвих справ. Уже в понеділок несподівані проблеми можуть втомити вас. У вас усе вийде, але буде потрібно більше зусиль. Однак зовсім скоро на вас чекає відпустка і приємні враження. Тільки намагайтеся в усьому керуватися здоровим глуздом.

Ваші м'язи вимагають навантаження - постарайтеся дати їм його в достатній кількості. Корисніше вправлятися потроху щодня або хоча б через день. Надайте перевагу плаванню над бігом.

Все у ваших стосунках у ці дні дихає спокоєм. Настає час повного взаєморозуміння з коханою людиною. Ви світитеся від щастя. Охороняйте і захищайте її від сторонніх очей.

Цей тиждень не обіцяє особливих провалів у фінансовій сфері, проте не варто давати згоду на надто вже привабливі пропозиції. У п'ятницю краще почекати зі серйозними покупками. Субота - один із найбільш вдалих днів, вірогідні великі фінансові надходження.

 

Лев

Будьте мудрішими і розважливішими. Якщо ви зараз поступитеся роллю лідера колезі, то від цього лише виграєте. Настає сприятливий час для підвищення вашого професійного рівня. Перевіряйте на надійність нових партнерів, але робіть це непомітно. Потішить і буде вельми корисною з фінансової точки зору зустріч зі старими друзями. У вихідні більше часу присвятіть спілкуванню з дітьми.

Тиждень може бути досить напруженим. Гострі переживання здатні викликати мігрень, безсоння, проблеми зі шкірою або травною системою. Не застосовуйте зараз седативні препарати. Вам можуть допомогти гімнастика, масаж, ванни з екстрактами трав. Перед сном спробуйте випивати склянку теплого молока з медом.

Зверніть увагу на свій емоційний стан. Бажано, щоб він не впливав на інших. Кохана людина постарається оточити вас турботою і розвіяти тривожні думки. У середу вас може підстерегти розчарування. У суботу романтичний вечір дасть можливість поглянути на світ іншими очима.

Матеріальні питання можуть бути вельми болючими для вас. Імовірно, для їхнього вирішення буде потрібна допомога членів сім'ї. Фінансові надходження у другій половині тижня можуть приспати вашу пильність, проте не переоцінюйте свої фінансові можливості.

 

Діва

Цього тижня будуть однаково важливими і ваші професійні досягнення, і добрі стосунки з родичами. Зростає сила переконливості ваших слів, що допомагає встановлювати нові корисні зв'язки. Не бійтеся впливу вищого керівництва і дійте, виходячи зі суспільних інтересів. Захищайте свою особисту думку. Середа - вдалий день для пошуку нових ділових контактів. У суботу ви можете прийняти важливе рішення, яке позитивно вплине на моральну і матеріальну атмосферу в сім'ї.

Зараз уразливими є ваші голосові зв'язки - вам краще не напружувати їх. Якщо вам необхідно виступати перед великою аудиторією, обов'язково використовуйте спеціальну техніку. Дбайте про здоров'я горла, не їжте занадто холодну або дуже гарячу їжу.

Цей тиждень може бути пов'язаний із з'ясуванням стосунків з коханою людиною. І тут важливіше не наполягти на своєму, а домовлятися. У п'ятницю будьте особливо уважними до обранця. Субота - один із найсприятливіших днів для зустрічей і побачень.

Досить імовірно, що ваші фінансові можливості будуть серйозно обмеженими, тому планувати великі покупки наразі не бажано. На роботі можливі зміни, нове керівництво висуне інші вимоги. У п'ятницю ймовірне надходження важливої інформації.

 

Терези

Працювати цього тижня доведеться багато, а ось результати потішать вас не одразу. Найбільш напруженою може бути середа. Демонструйте менше емоцій, використовуйте свої аналітичні здібності. Постарайтеся не допускати агресії. Четвер - вдалий день для ділових зустрічей. У неділю вирушайте за місто.

Вам необхідно особливо строго дотримуватися правил гігієни. Є підвищений ризик отримати серйозний розлад шлунку. Ви цілком можете уникнути неприємностей, якщо будете регулярно мити руки, овочі і фрукти. Корисно мати при собі упаковку вологих серветок. Рекомендовано уникати громадських туалетів.

На понеділок і вівторок не варто призначати побачення - занадто велика ймовірність, що ви втомитеся і будете не в настрої. Цього тижня можливий шалений роман. Однак, коли пристрасті стихнуть, реальний стан речей може вас здивувати.

Якщо у вас з'явиться велика сума, не варто розповідати про це всім знайомим. П'ятниця - не той день, коли зі собою варто носити багато готівки. У неділю будуть вдалими серйозні придбання.

 

Скорпіон

Удача посміхнеться вам. У вас з'явиться чимало цікавих ділових пропозицій. Ваш авторитет і зарплата значно виростуть. У другій половині тижня можливий несподіваний поворот на краще у партнерських взаєминах. Зросте ваша комунікабельність, ви познайомитеся з цікавими людьми.

Найімовірніше, методика, яку ви вибрали для оздоровлення - правильна. Чому ж немає результатів? Можливо, минуло дуже мало часу? Або ви періодично відступаєте від схеми? Хоча б кілька днів постежте за собою, робіть записи, а потім проаналізуйте їх. Вам стане зрозуміло, де помилка. Якщо ж ні - проконсультуйтеся з фахівцями.

Життя надихає вас і тішить. Вдалий час для створення планів на майбутнє. У суботу краще не давати приводу для ревнощів коханій людині. Ви зараз - особливо привабливі, користуйтеся моментом, поки вам посміхається пані Фортуна.

Цього тижня у вас з'явиться можливість просунутися кар'єрними сходами. Творчий підхід до професії принесе вагомий прибуток у найближчому майбутньому. У четвер вас можуть потішити великі фінансові надходження. У п'ятницю, приймаючи важливе фінансове рішення, відхиліть усі сумніви. Робіть, як вважаєте за потрібне.

 

Стрілець

Вдало пройдуть ділові зустрічі і переговори. Постарайтеся не відмовляти нужденним у допомозі. У ваше розпорядження може надійти важлива інформація, яка багато що змінить. У четвер постарайтеся привести у порядок фінансові справи, сплануйте майбутню відпустку. Спілкування з друзями та однодумцями потішить вас у вихідні.

Цього тижня ви будете в тонусі. Зараз - ідеальний момент для того, щоб перейти до активних дій щодо поліпшення здоров'я. Ви зможете зробити більше, ніж у будь-який інший період. Особливих успіхів ви зумієте досягти у спорті.

Все зміниться у вашому внутрішньому світі на краще, від зневіри не залишиться і сліду. Зустріч у понеділок може стати початком серйозних стосунків. Вихідні теж будуть приємними.

Кошти можуть з'явитися вже на початку тижня. Подбайте про сім'ю, купіть що-небудь корисне для дому, і себе не забудьте потішити обновкою. Ощадливість проявіть трохи пізніше - у другій половині тижня. У вихідні не варто витрачати надто багато.

 

Козеріг

Цілком імовірно, що вам доведеться з головою зануритися не у свою справу, оскільки ви теж зацікавлені в її результаті. Приготуйтеся до того, що доведеться захищати свої права і пояснювати, що ви взагалі тут робите. Вірогідні творчі осяяння, тому прислухайтеся до голосу інтуїції. У середу вам потрібно буде швидко приймати рішення. У п'ятницю постарайтеся завершити більшу частину розпочатих справ.

У найближчі дні постежте за тим, які рідини потрапляють у ваш організм, та як ваше тіло реагує на ці напої. Корисно вести щоденник. Можливо, ви вирішите скоригувати свій раціон - наприклад, замінити каву на пуер. Якщо ви помітите схильність до набряків або зрозумієте, що п'єте занадто багато рідини - обов'язково зверніться до лікаря.

Успіх у коханні може кому завгодно запаморочити голову, і ви - не виняток. Однак, зазнаватися не варто. Коханій людині може знадобитися ваша допомога, не відмовляйте їй у підтримці. Четвер - сприятливий день для зустрічей і побачень.

У середу будуть вдалими невеликі придбання. У п'ятницю вдало пройдуть ділові переговори. У понеділок можливі непередбачені витрати, будьте уважними. Шанси на успіх не такі великі, як здаються.

 

Водолій

Вам необхідно озброїтися фантазією і творчо реалізувати свої задуми з приводу літнього відпочинку. Цього тижня ви - лідер, і це відчутно допоможе вам досягти свого. Тиждень буде багатим на події. Це дозволить запастися цікавими враженнями і дізнатися багато нового. Постарайтеся не давати обіцянок, виконати їх вам буде досить складно. Не забувайте про своїх родичів, загляньте до них у гості хоча б на півгодини.

Цього тижня ви можете почувати себе ослабленими, втомленими фізично і морально. Найімовірніше, справа у нестачі поживних речовин і сну. Приділіть особливу увагу тому, щоб ваш раціон був збалансованим. Якщо боїтеся набрати вагу - попросіть допомогти вам професійного дієтолога. Спати вирушайте раніше.

Тиждень буде спокійним і навіть нудним. Однак, зустріч у п'ятницю розбудить у вас романтичні почуття, подарує незабутні враження. У неділю насолодіться станом самотності і незалежності.

У вас з'явиться одразу кілька шансів змінити на краще своє фінансове становище. Роздумуючи над проблемою вибору занадто довго, ви ризикуєте втратити всі можливості. У середу протипоказані метушливість і дріб'язковість. Покупки будуть вдалими у суботу.

 

Риби

Цього тижня Фортуна може подарувати вам дивовижний шанс розкрити свій творчий потенціал. Ви можете раптово знайти документи, пропажа яких змусила вас похвилюватися, або відшукати щось цікаве в архіві чи бібліотеці. У середу не варто піддаватися на вмовляння малознайомих людей. У суботу ви будете сповненими сил, тож можете зайнятися прополюванням і поливанням рослин на дачі.

Цього тижня ви можете зіштовхнутися з підвищеною втомлюваністю, дратівливістю, безсонням, головним і м'язовим болями. Усе це може бути реакцією на зміни погодних умов. Якщо ви точно знаєте, що метеозалежні - максимально знизьте фізичні і психологічні навантаження. Намагайтеся якомога більше відпочивати - причому, не активно. За будь-якого зручного випадку полежіть, розслабтеся, вам буде легше.

Виберіть час для усамітнення і проаналізуйте свої почуття і вимоги коханої людини. У ваших взаєминах особливо важливу роль буде відігравати довіра. Можливо, доведеться у чомусь зізнатися і за щось просити вибачення.

Цього тижня постарайтеся не позичати великі суми. Фінансове становище - досить стабільне, у четвер ймовірні незначні фінансові надходження. У п'ятницю можливі цікаві фінансові пропозиції.

 

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers