rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Міжнародний огляд \ У Тбілісі протестують проти повзучої окупації: росіяни урвали собі ще 500 м Південної Осетії

У Тбілісі від будівлі адміністрації уряду Грузії у напрямку Міністерства закордонних справ відбулася акція-перформенс партії «Нова Грузія».

Про це повідомляє Грузія Online.

«Члени «Нової Грузії» виступають проти повзучої окупації. Вони символічно принесли 400-метровий мотузок, який учасники акції протягнуть від адміністрації уряду до Міністерства закордонних справ», - йдеться в повідомленні.

Як відзначив лідер «Нової Грузії» Георгій Вашадзе, від адміністрації уряду до МЗС саме 400 метрів.

«Ці два відомства відповідальні зробити все для припинення у Грузії повзучої окупації. До розрізання Грузії посередині залишилися ці 400 метрів», - заявив Вашадзе.

Раніше російські військові встановили ще один зелений банер із зазначенням так званого кордону на околиці грузинських сіл - Бершуєти і Собісі, там, де розташовані земельні ділянки місцевих мешканців, пересунувши його від старої позначки так званого «кордону» далі ще приблизно на 500 м.

МЗС Грузії засудив незаконне встановлення так званого прикордонного знака в районі села Бершуєти, Горійського району, внаслідок чого сільськогосподарські землі кількох місцевих фермерів опинилися по той бік лінії окупації.

Своєю чергою, центральна влада Грузії обіцяє використати всі можливі важелі для того, щоб ця дія Росії не залишилася без належної міжнародної оцінки і реакції.

Канада спробує «відірвати» Білорусь від Росії

Принц Вільям з родиною прилетів до Польщі з візитом «поваги і дружби»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers