rss
05/07/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Угода з коледжем Centennial пропонує нові програми для українців

В останні роки стрімко зростає зацікавленість українських студентів у продовженні навчання в Канаді. На сьогодні освіта в Канаді приваблює своєю якістю та поміркованою вартістю навчання порівняно з іншими англомовними країнами.

Окрім того, міжнародний студент у Канаді має право на працю під час навчання до 20 годин у тиждень, і також після закінчення навчання отримує право на робочу візу терміном до трьох років і можливість працювати за фахом отриманої спеціальності. Це дозволяє студентові отримати західний досвід, що є запорукою успішної кар'єри.

Абітурієнти з України, зазвичай, цікавилися програмами бізнесу, інженерії, ІТ, готельно-туристичною сферою, але останнім часом надходять заявки на продовження навчання у науково-медичній, авіаційній та транспортній сферах. Проте стабільно продовжує зростати зацікавленість і в більш традиційних сферах, як з України так і з інших країн, що, своєю чергою, вимагає від офіційних представників вищих навчальних закладів Канади, зокрема «Групи Провіденс», розширювати свою мережу співпраці з канадськими вишами, щоб задовольнити вимогливість міжнародних студентів з України.

Title  
 Фасадний вигляд головного кампусу
коледжу Сентеніал
 

Зважаючи на ці фактори, канадська консалтингова фірма «Providence Group» у червні 2017 року підписала нову угоду з Онтарійським державним навчальним закладом - Centennial College (Сентеніал коледж). Сентеніал коледж минулого року відсвяткував 50 років з моменту свого заснування. Коледж розташований у східному районі Торонто; заклад має 4 кампуси, де навчається 40 тисяч студентів, 20 000 з яких проходять навчання за повними програмами. У коледжі є 7 вищих шкіл та багато різноманітних інститутів і центрів: 1) школа підвищення кваліфікації; 2) бізнес-школа; 3) школа комунікацій, медіа, мистецтв і дизайну; 4) школа громади та здоров'я; 5) школа інженерної технології; школа готелю, туризму і кулінарного мистецтва; 6) школа транспорту, тощо. Коледж пропонує студентам вибір із 250 різноманітних спеціалізацій та програм. Особлива увага приділяється практичним програмам, що дозволяє підготувати студента для успішного занурення у реальний і справжній світ економіки та промисловості.

Підписання угоди з коледжем Сентеніал зумовлене бажанням студентів з України продовжувати навчання за спеціальностями, які є саме у цьому вищому навчальному закладі. Зокрема, студенти з України можуть навчатися на технічно-авіаційних програмах, які набирають шаленої популярності в Канаді. Адже нещодавно коледж разом з авіабудівною компанією Бомбард'є та Онтарійським урядом розпочали будівництво авіаційного навчального кампусу - Centennial's Downsview Park Aerospace Campus на території Давнсв'ю аеродрому та заводу Бомбард'є в Торонто, в який інвестовано понад $26 млн. i який відкриє свої двері для студентів уже восени 2017 року.

Окрім того, в коледжі Сентеніал існують потужні медичні лабораторії, де проводяться дослідження з генетики, мікробіології та біотехнології, що дозволило створити інноваційні навчальні програми у цих сферах. Саме ці програми забезпечують можливість українським студентам-медикам продовжити навчання на післядипломних програмах у цих царинах. Ці унікальні програми дозволяють українським студентам зануритися у найостанніші технологічно-інноваційні передові процеси, які сьогодні існують у медичній науці. А найголовніше - умови вступу та ціна на цих програмах є найвигіднішими і найдоступнішими, порівняно з іншими медичними закладами Канади і США.

  Title
 Так виглядає з літака Аерокосмічний центр коледжу

Сентеніал пропонує 4-річні програми бакалаврату, одно-, дво- і трирічні дипломні програми й також післядипломні програми для українських студентів, які вже мають диплом або рівень бакалавра чи магістра. Однорічні й дворічні сертифіковані та післядипломні програми дадуть можливість здобути необхідну кваліфікацію та досвід, що у рази збільшує шанси отримання кращої роботи з більшою заробітною платнею у міжнародних та престижних компаніях. Для сучасної молоді в Україні - це одна з найкращих інвестицій у своє майбутнє та майбутнє України.

«Група Провіденс» уже має угоди з Niagara College, Sheridan College, George Brown College, Humber College, з мовним центром у Торонто Hansa Language Centre, та з Торонтською шкільною радою, до якою входять понад 550 шкіл у місті Торонто. Таким чином, дорослі, студенти і школярі з України мають змогу широкого вибору навчання в Канаді, коли звертаються до «Групи Провіденс».

Kанадська консалтингова компанія «Група Провіденс» надає послуги українцям, котрі проживають у США, Канаді і в Україні, щодо можливості приїзду їхніх близьких, рідних і просто друзів з України на навчання до Канади як на довготермінові програми, так і на короткотермінові курси вивчення англійської мови.

«Група Провіденс» спеціалізується у наданні кваліфікованих послуг з підбору освітніх програм, вступу до навчальних закладів Канади, наданні консультацій і рекомендацій щодо збору необхідних документів для студентської візи в Канаду, підтримки студентів упродовж усієї вступної кампанії й аж до приїзду в Канаду.

За додатковою інформацією, яким чином ваші рідні можуть приїхати до Канади на навчання, звертайтеся до «Групи Провіденс» на е-пошту: [email protected]; за номером телефону: +1-647-831-2139 або на Інтернет-сторінку - www.prov.in.ua

 

Остання гавань

«Continental USA 2»: найнижчі ціни на перевезення посилок!

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers