rss
04/29/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Інтуїція - ваш надійний друг цього тижня. Цілком можлива ваша безпосередня участь у будь-яких інтелектуальних проектах. Не плануйте зайвого навантаження на роботі. Не форсуйте події і не намагайтеся робити десять справ одночасно. Вас можуть потішити приємні події в особистому житті. У п'ятницю може виникнути необхідність захищати свої інтереси. У вихідні відпочиньте разом із друзями. У суботу можете знайти нового приятеля.

Вам потрібно бути дуже обережними - ймовірні раптові напади, травми, загострення хронічних захворювань. Щодня носіть зі собою медикаменти, які могли б вам знадобитися. Якщо ви вирушаєте у поїздку - перед від'їздом порадьтеся з лікарем про те, які ліки додати в аптечку.

Несподівано ви можете опинитися в любовному трикутнику, причому, навіть не як третій персонаж. Зберігайте спокій і дружелюбність. Ви будете на висоті, уникнувши з'ясування стосунків.

Тиждень - не надто сприятливий для великих витрат. Краще все-таки відкласти кошти на відпустку, яка незабаром розпочнеться.

 

Телець

Подумайте про майбутнє, зараз - саме час потурбуватися про створення сім'ї. Прислухайтеся до порад друзів і колег, яким довіряєте. Кошти у спільний бізнес зараз вкладати не бажано. Починаючи зі середини тижня, графік роботи може стати дуже напруженим. Ближче до вихідних краще призупинити темп і дозволити собі невеликий перепочинок.

Існує підвищений ризик підхопити респіраторну інфекцію. Уникайте місць великого скупчення людей. Найкраще надати перевагу наземному транспорту; постарайтеся не відвідувати хворих друзів і знайомих; не сидіть під кондиціонерами. Важливо зміцнювати імунітет - можна застосовувати вітамінний комплекс; корисно їсти якомога більше свіжих овочів.

Будьте щирими. Це дозволить коханій людині зрозуміти вас. Зараз необхідно обговорити питання спільного життя. Вдалими будуть зустрічі та побачення. У суботу не варто з'ясовувати стосунки, навіть якщо дуже хочеться.

Четвер може принести прибуток, а п'ятниця може стати небезпечним днем, оскільки можливий конфлікт із бізнес-партнером і невиконання зобов'язань.

У вівторок будьте дуже уважними - якщо хочете знайти гаманець на місці.

 

Близнюки

Цього тижня постарайтеся уникати будь-яких кардинальних змін. Ваша цілеспрямованість дозволить досягти неможливого, але діяти потрібно строго за планом. Незначні труднощі лише додадуть рішучості і внутрішньої впевненості у собі. Ваші ідеї будуть позитивно сприйняті керівництвом і колегами. Ваш інтерес до справи більше буде працювати на репутацію, ніж на зарплату. Те й інше буде на цілком належній висоті. У вихідні займайтеся творчістю, зустрічайтеся з друзями, вам необхідно зняти нервове перевантаження.

Постарайтеся не переїдати на ніч. Хоча, можливо, спочатку вам буде складно заснути. Виберіть просту їжу, яка легко засвоюється. Перед відходом до сну можете випити склянку кефіру або чаю з медом.

Цього тижня всі романтичні пригоди, які стануться з вами, збережіть у таємниці. У суботу в особистих стосунках буде панувати гармонія. Вівторок - хороший день для прояву любові і зміцнення взаємин із близькою людиною. Зробіть їй подарунок.

У вас є шанс досягти успіху у фінансовій сфері. У вас можуть з'явитися цікаві ідеї, пов'язані з бізнесом. Не розповідайте нікому ваші фінансові таємниці. У середу будуть вдалими переговори і підписання документів. Вихідні теж обіцяють прибуток.

 

Рак

Цього тижня настає сприятливий період у багатьох сферах вашого життя. Зараз - саме той момент, коли хочеться повністю віддатися літньому настрою. Четвер подарує незначне, але важливе для вас везіння. Ви відчуєте, як світ бере вас в обійми. Досягнення успіху окрилюватиме вас. У неділю варто відпочити від метушні - влаштувати маленьку подорож.

Вам слід берегтися протягів. Тримайтеся якомога далі від великих скупчень людей і будь-яких місць, де можете зустрітися із хворими. Пам'ятайте, що ви - уразливі. Корисно застосувати вітаміни. Інші заходи для загартовування краще на якийсь час відкласти. Насамперед, це стосується водних процедур.

Постарайтеся знайти душевну рівновагу, не дозволяйте загостритися внутрішньому конфлікту між розумом і почуттями. У вас буде можливість знайти «золоту середину». Приділіть достатньо уваги коханій людині.

Цей тиждень стабілізує ваше фінансове становище. Можливе отримання великих сум. Необхідно продумати, як ними вигідно розпорядитися. Один з вигідних варіантів - придбання нерухомості, також можна купити щось корисне з предметів домашнього вжитку.

 

Лев

Вівторок і четвер - вдалі дні для спілкування з родичами. Навіть власники найскладнішого характеру покажуть себе з найкращого боку. Якщо четвер не буде занадто завантажений роботою, найкраще його провести у компанії друзів. На обіцянки, дані вам у суботу, особливо покладатися не варто. Неділя - чудовий день для проведення наукових досліджень.

Усі процедури, розпочаті цього тижня, буде вельми ефективними. Ви повернетеся до нормального стану за максимально короткий термін. Буде прикро втратити настільки сприятливий момент. У ваших інтересах - потрапити до фахівця саме зараз. Якщо ви здорові - можна змінювати режим дня, збільшувати спортивне навантаження, регулювати харчування.

Постарайтеся зберігати рівність у взаєминах, не тисніть на кохану людину. Це може викликати непотрібні ускладнення і сварки. У середу і п'ятницю можливе безуспішне з'ясування стосунків.

Цього тижня матеріальні проблеми можуть виступити на перший план. Вирішити їх ви зможете тільки завдяки власним зусиллям. Доведеться наполегливо працювати. Наприкінці тижня можливі фінансові надходження. У вихідні не варто брати кредити.

 

Діва

На початку тижня постарайтеся бути пунктуальними. Якщо ви кудись їдете, то приходьте у потрібний час заздалегідь. Будьте відкритими для інших, намагайтеся поводити себе відверто. У четвер з'явиться можливість проявити свої найкращі риси, тому не сперечайтеся через дрібниці. У вихідні ваші плани можуть раптово зруйнуватися через обставини, які від вас не залежать.

Ваша травна система зараз особливо уразлива. Ймовірний різкий біль у животі, викликаний загостренням гастриту або виразкової хвороби. Відмовтеся від жирних, солоних, маринованих продуктів і страв; утримайтеся від екзотичної їжі. Нехай ваше меню буде простим.

Постарайтеся зберігати душевну рівновагу, хоча побачення з коханою людиною у четвер може закінчитися розчаруванням. Зірки протегують таємним романтичним пригодам, які струсонуть ваші почуття, що вже притупилися. Субота - хороший день для зустрічей.

У п'ятницю ймовірні нові фінансові надходження, що дозволять реалізувати плани, які потребують значних витрат. Вихідні - вдалий час для оновлення гардеробу. У понеділок будьте дуже уважними, підписуючи документи. Вівторок не підходить для серйозних рішень і фінансових вкладень.

 

Терези

У п'ятницю проявіть якомога більше терпіння при спілкуванні з близькими. Сварки, затіяні у цей день, обіцяють мати затяжний характер. У неділю постарайтеся не піддаватися шкідливому впливу. У понеділок займайтеся лише тими справами, які вже розпочаті і вимагають продовження. Вівторок подарує атмосферу легкості - радійте життю і постарайтеся підтримати гармонію у сім'ї.

Зараз багато що залежить від того, наскільки правильно складений ваш розпорядок дня. Зверніть увагу на тривалість відпочинку, присутність фізичних навантажень, повноцінність харчування. Важливо не перевтомлюватися після шостої години вечора - ні фізично, ні емоційно. Корисно займатися зміцненням нервової системи.

Розправте плечі і викиньте з голови всілякі дурниці. Не ревнуйте! Не варто давати волю фантазії у роздумах про те, як до вас ставиться ваш партнер. Зрозуміло, вас люблять і цінують, просто не завжди бурхливо показують свої почуття.

Зараз бажано не захоплюватися чужими ідеями. Це може завершитися досить великими фінансовими втратами. У середині тижня варто очікувати на надбавку до заробітної плати або іншу винагороду. У п'ятницю краще не планувати похід у магазини.

 

Скорпіон

Тиждень промине легко і приємно. Роботи буде багато, але вона буде цікавою і високооплачуваною. Постарайтеся керувати своїм емоційним станом, посміхайтеся світу, у вас будуть для цього причини. У коханні вам теж пощастить.

Зараз найкращий для вас вихід - звернутися за консультацією до фахівця. Цілком можливо, що лікар розвіє всі сумніви. Але можливий і інший варіант. Буде прикро, якщо ви, прислухавшись до себе, упустите момент, коли все можна було вирішити з мінімальними зусиллями - і трохи пізніше ви будете змушені лікуватися дуже довго.

Більше спілкуйтеся зі своїм обранцем, намагайтеся вибудовувати свої плани так, щоб вони враховували бажання коханої людини. Можливо, варто поговорити з нею про спільні плани на найближче майбутнє. У четвер організуйте романтичну вечерю при свічках.

Ви побачите позитивні результати у бізнесі, на новому місці роботи зумієте проявити себе з кращого боку. Ймовірні довгоочікувані фінансові надходження, які відкриють перед вами нові можливості. Ваш авторитет зростає.

 

Стрілець

Цього тижня особливо важливими будуть ділові контакти, зв'язки і поїздки. Приведіть у порядок всі документи. Можна розраховувати на підтримку колег. Проявляйте наполегливість при захисті своїх інтересів, і до вас прийде успіх. Вихідні - хороший момент для початку довгоочікуваної відпустки.

Вам потрібно перемикатися із завдання на завдання - даючи відпочинок і душі, і тілу. Якщо ви дотримуєтеся малорухливого способу життя - виходьте на невеликі прогулянки, піднімайтеся вгору пішки і спускайтеся вниз. Пошукайте в Інтернеті вправи для офісної гімнастики - і намагайтеся виконувати їх щодня. Корисно робити самомасаж шиї, кистей рук. Більше гуляйте на свіжому повітрі.

Сприятливий час для щирої розмови з коханою людиною. Однак, будувати «повітряні замки» з піску - теж не бажано. У п'ятницю вас може підстерегти розчарування. Але вже в суботу стосунки покращаться.

Ваші фінансові можливості дозволяють задуматися над серйозними придбаннями. У понеділок вас можуть розчарувати колеги. У четвер важливо перемогти лінь і доробити необхідні справи.

 

Козеріг

Цього тижня у вас з'явиться шанс надолужити упущену можливість на роботі. Ви зможете проаналізувати, як розгортаються ваші стосунки з людьми. Відчуєте, з яких несподіваних елементів іноді складається ваше життя. Постарайтеся у четвер не піддаватися на емоційні провокації, якщо не хочете відчути себе знесиленими. В суботу ви будете спілкуватися більше, ніж зазвичай.

Займіться своєю спиною і шиєю. Корисно робити вправи на гнучкість, але якщо останнім часом ви відчували біль або неприємні відчуття у хребті, спочатку треба піти до лікаря. Фахівець допоможе вам скласти комплекс, що підходить саме вам або відрядить вас у групу ЛФК.

Вам у ці дні, можливо, доведеться вибирати між душевним комфортом і принципами. Вибирайте перше, принципи цілком можуть підлаштуватися під ваші потреби, нічого негідного вам робити не доведеться. Не поспішайте з остаточними висновками. У вихідні ваш настрій буде залежним від стану коханої людини.

На початку тижня ви можете розраховувати на фінансову підтримку від друзів. Намагайтеся не давати нездійсненні обіцянки. У середу не варто демонструвати свої фінансові досягнення, це викличе заздрість і пересуди.

 

Водолій

Цього тижня варто акумулювати такі риси свого характеру, як розсудливість і пильність. Бажано постежити за своїми висловлюваннями, ви можете стати надто балакучими. Нестандартний підхід до вирішення робочих проблем дасть позитивний результат. У середині тижня не варто робити догану підлеглим лише через те, що вони не змогли виконати якийсь з підпунктів вашого плану. Головне завдання протягом вихідних полягає у тому, щоб добре виспатися.

У понеділок уваги можуть вимагати ноги. Ефективними будуть лікувальні заходи, що стосуються цієї частини тіла. У середу будьте обережними з тим, що має сильний запах - парфумерією, спеціями.

Протягом усього тижня можливі емоційні перепади і віражі. Ви то оточуєте кохану людину турботою, то демонструєте холодну відстороненість. Постарайтеся не ображати її надміру.

Тиждень - успішний у фінансовому плані, щоправда, бажано, аби про ваші успіхи знало якомога менше сторонніх людей. Ймовірний незапланований заробіток або зміна роботи. Четвер - день для походу у магазини.

 

Риби

Саме час зайнятися оновленням іміджу і привести себе до ладу. Зовнішність зараз - не менш важлива, ніж ваші ділові риси і вміння. Цього тижня вам доведеться приймати важливі рішення і пожинати їхні плоди. Співпраця з партнерами з інших міст поступово налагоджується, можлива поїздка і важливі домовленості. Здійсниться ваше заповітне бажання, лише самі не заважайте долі. У п'ятницю будьте особливо уважними до дітей і рідних, стримуйте напади дратівливості. У неділю дозвольте собі маленькі слабкості.

Цього тижня на вас чекає поліпшення самопочуття. Ви будете радіти життю, отримувати світлу енергію від різних його проявів. Навіть у проблемах ви зможете знайти джерело натхнення. Постарайтеся запам'ятати свої відчуття, ідеї, які прийдуть вам у голову. Пізніше ви зможете повертатися до них - щоб поліпшити своє здоров'я. Можливо, ви зумієте допомогти і комусь - принаймні - спробувати варто.

У першій половині тижня вам, імовірно, доведеться сумувати через вимушену самотність. Це - не надовго. Ви змінилися, і це приємно здивувало кохану людину. Кудись зник холод, ваші стосунки оновилися, стали ніжними і зворушливими. Бережіть це відчуття.

Фінансове становище - стабільне: скільки віддасте - стільки й повернете. Зараз - невдалий час для критики колег.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers