rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Чоловіча сторінка \ Як позбутися живота

Думаєте не про те, як накачати кубики на пресі, а про те, як позбутися величезного пуза? Є простий та ефективний спосіб прибрати жир з живота.

Чому росте живіт?

1. Надмірна калорійність їжі. Незважаючи на те, що більшість повних людей схильні списувати свої пишні форми на генетику і вікові зміни, саме надлишок енергії, який надходить з їжею, є найбільш значущим чинником при набиранні зайвої ваги.

  • Солодке. Крім того факту, що солодка їжа містить калорії, які потрапляють безпосередньо у жирові депо, подібна їжа лише розпалює почуття голоду, змушуючи людину знову і знову шукати підживлення у солодкому. Час, необхідний для повного засвоєння калорій однієї банки «Кока-коли», становить 30-40 хвилин, а от порція м'яса з гарніром із зелених овочів, рівнозначна за кількістю калорій, буде перетравлюватися і засвоюватися від 3 до 5 годин.
  • Жирне. Зв'язок між споживанням харчового жиру і відкладенням жиру на тілі - далеко не такий простий, як багатьом видається. Більшість видів природних жирів, швидше, корисні для здоров'я, а їх усунення з раціону загрожує порушенням обміну речовин. Проблема жиру полягає у переїданні і шкідливому поєднанні нутрієнтів у продуктах - майже вся «неправильна» жирна їжа містить значну кількість простих вуглеводів.
  • Солоне. Хоч звичайна кухонна сіль здається такою непомітною, вона є найсильнішим підсилювачем смаку. Скоротивши кількість солі у продуктах, ви істотно скоротите й їх споживання, оскільки їжа буде здаватися позбавленою смаку. Крім того факту, що сіль змушує переїдати, вона збільшує затримку рідини в організмі, що є ще однією важливою причиною зайвої ваги.

2. Сидячий спосіб життя. Важливо розуміти, що скорочення фізичної активності призводить до відкладення жиру лише при високій калорійності харчування. Більшість систем схуднення початку минулого сторіччя будувалися, швидше, на мінімізації руху, а не на пробіжках чи аеробіці.

3. Гормональні проблеми. Із загальної кількості людей, що мають підвищену масу тіла, лише одиниці дійсно мають генетику, схильну до повноти. Навіть порушення обміну речовин через низьке споживання йоду в харчуванні - досить рідкісні.

Жир на животі: наслідки

1. Зниження інтелектуальних можливостей. Дедалі більше наукових досліджень свідчать про те, що ожиріння зменшує масу мозку, знижуючи інтелектуальний рівень людини. Споживання великої кількості простих цукрів також відіграє негативну роль.

2. Зниження рівня тестостерону. Чим більше жиру зберігає на собі чоловіче тіло, тим сильніше цей жир впливає на перетворення тестостерону на естроген. Результатом стає збільшення грудей за жіночим типом, зменшення м'язової маси і зниження лібідо.

3. Хронічні порушення здоров'я. Надмірна вага і великий живіт є серйозними факторами порушення метаболізму та імунітету. Внутрішні органи зміщуються порівняно з їх нормальним розташуванням, зростає навантаження на кістки і суглоби, змінюється хода.

4. Посилення ожиріння. Наявність навіть середнього живота запускає небезпечний механізм подальшого збільшення ваги. Чим активніше чоловік ігнорує свою зайву вагу, чим швидше ця зайва вага збільшується, створюючи дедалі більш серйозні ризики для здоров'я.

Як позбутися від жиру внизу живота і прибрати м'які боки? Найкраща стратегія тренувань і рекомендації:

1. Перегляньте звички харчування. Боротьбу із зайвою вагою необхідно починати не з посилених занять спортом і жорстких дієт, а з плавної зміни харчування, скорочення у раціоні кількості їжі з високим глікемічним індексом, збільшення частки овочів і свіжих фруктів. Чим акуратніше ви перейдете до цієї дієти, тим довше ви зможете її дотримуватися, і тим легше вам буде повернутися до нормальної ваги і плоского живота.

2. Ставте щомісячну ціль. Чим більш конкретною є ваша мотивація, тим більше шансів для досягнення успіху. При цьому, сталість є значно важливішою, ніж одноразову зусилля. Почніть з таких цілей, як «схуднути на 5 кг за місяць» або «прибрати 5 см з талії за місяць», за півроку це - мінус 30 кг або мінус 30 см талії. Якщо ж ви поставите перед собою нереально велику мету («скинути 15 кг за тиждень»), ви легко про неї забудете і повернетеся до початку.

3. Почніть із простої дієти. Пам'ятайте про те, що дієти для зменшення ваги показують значно більшу ефективність на чоловіках, ніж на жінках. Дотримання навіть таких простих дієт, як середземноморська або палеодієта здатні помітно зменшити вагу вже за перші тижні без будь-якої фізичної активності. Однак, утримайтеся від спокуси досягти швидких результатів і не переходьте до агресивних дієт, оскільки зігнана вага повернеться.

4. Акуратно переходьте до спорту. Якщо ви ніколи не займалися бігом, не потрібно намагатися різко привчати свій організм до щоденної 30-хвилинної пробіжки. Результатом, швидше, буде біль у колінах, а не втрата зайвої ваги. Крім цього, чоловіки часто схильні переоцінювати витрати калорій від фізичної активності, швидко повертаючись до звичайного режиму харчування і знову набираючи вагу.

5. Вивчіть наукові матеріали на тему спалювання жиру. Після того, коли ви побачите перші результати зменшення ваги, вивчіть «теоретичну частину». Зрозумівши, як саме організм позбувається зайвого жиру, ви зможете скерувати свої зусилля на те, що дійсно працює, а не витрачати час на виконання безглуздих вправ для схуднення, які абсолютно не впливають на розмір талії.

6. Замініть жир на м'язи. Збільшення мускулатури не лише підвищить рівень тестостерону в організмі, суттєво прискорюючи таким чином натуральне спалювання жиру, але і поверне вам упевненість у собі і підвищить сексуальну привабливість. Однак, важливо розділяти спалювання зайвого жиру і нарощування м'язів - на жаль, організм не може їх ефективно поєднувати.

7. Зміцнюйте м'язи живота. Переходити до виконання вправ для зміцнення пресу необхідно лише після того, коли ви зможете приховати живіт під футболкою. Пам'ятайте про те, що кубики пресу є у будь-якої людини, однак у багатьох вони приховані під шаром жиру. Тільки правильне харчування, а не фізичні вправи, дасть можливість позбутися зайвої ваги і зробити живіт пласким.

Оскільки головною причиною збільшення живота у чоловіків є зайва калорійність їжі, дотримання найпростіших правил правильного харчування здатне показати суттєве зниження зайвої ваги навіть без додаткової фізичної активності.

.Джерело: http://fitseven.ru

 

Віджимаємось?

Як найкраще накачати ноги чоловікові у домашніх умовах?

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers