rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Випускний у «Садочку вишневому»

У дитсадочку нині свято.

Сміху, радості багато.

Випускний сьогодні в нас:

Розставатися вже час

25 травня 2017 року вихователі та дітки «Садочка вишневого» святкували останній день 2016-2017 навчального року та випускний-2017. На свято були запрошені батьки, бабусі, дідусі учнів, а серед почесних гостей - виховний референт 85-го відділу Союзу Українок Америки Уляна Лямот.

Програму свята розпочала вихователь п. Марійка Баран: «Рости, українська дитино, на радість і гордість батьків...» Адже з ранніх років ми вчимо діток любити і шанувати батьків, не забувати українські звичаї і традиції, пишатися рідним краєм, а також пам'ятати про духовне життя і молитву. Пані Марійка подякувала всім батькам, учням, колезі п. Галі, виховному референту п. Уляні та побажала всім гарного літнього відпочинку, а любим випускникам - щасливої дороги!

Title Title 

 

«Вийшли зрання на гуляння українські діти...» - то вже маленькі вихованці демонстрували свої навики у декламуванні віршів та виконанні пісень.

Title Title 

 

Цього року садочок відвідували 23 учні, серед них були 11 випускників:

Вікторія Калакуняк,

Дарина Граф,

Івана Видмар,

Кароліна Зеленецька,

Катерина Семко,

Микола Караван,

Настя Скиба,

Никола Чернюк,

Роксолана Возна,

Соня Мельник,

Теодор Пастернак.

Прощаючись зі садочком, учителями та молодшими друзями, вони впевнено декламували, що вже не повернуться до садочка, що їх кличе шкільний дзвіночок, а книжки та іграшки залишають наступним вихованцям. Виховний референт п. Уляна Лямот вручила маленьким випускникам дипломи про успішне навчання у світличці «Садок вишневий».

Title Title 

 

Також почесною грамотою була нагороджена п. Марійка Баран. На той час виповнилося 30 років успішного проведення п. Марійкою занять та піклування про діток у світличці «Садок вишневий». Всі присутні в залі довго, зі щирою вдячністю, аплодували п. Марійці. Бо не одне покоління виховувалось під її опікою. Також серед батьків були її вихованці, які тепер радо, з великим бажанням, приводять у садочок своїх діток. За багаторічний період часу з-під затишного материнського крила п. Марійки Баран вийшло багато вихованців, які понесли у світ любов до рідної мови, дух українознавства та приємні спогади дитячих років, проведених у садочку.

Title Title 

 

Користуючись нагодою, п. Марійка подякувала всім батькам за їхню довіру, всім колегам протягом багатьох років спільної праці за їхню відданість та допомогу, референтам - за багаторічну віддану працю. Адже садок існує понад 50 років! Спочатку був під керівництвом 29-го відділу Союзу Українок Америки, потім - 6-го відділу, а пізніше - 85-го відділу Союзу Українок Америки.

Title Title 

 

Вже більше, ніж 30 років «Садок вишневий» розташований на другому поверсі Кредитівки «Самопоміч», у приміщенні, яке належить парафії св. Йосифа Обручника. Щира подяка парохам та парафії за надання приміщення і співпрацю. Адже дітки мають добру нагоду виховуватися в християнському дусі та мають можливість ближче ознайомитися з церквою. Також дякуємо Кредитівці «Самопоміч» та парафіяльному уряду за дружелюбність та гостинність.

І танцює вальс

весь садочок наш,

Вчителька моя і я...

Після спільної подячної молитви всі разом, великою родиною, смакували наїдки та напої, придбані до святкового столу. А ще було багато квітів, усмішок, привітань, фотографування...

А Союзу Українок Америки бажаємо бадьорості духу, розкоші спілкування і творчих відкриттів. Смакуйте життя з насолодою ще багато-пребагато років! Многая літа вам!

Фото Адріани Караван

 

«Всім серцем любіть Україну свою – і вічні ми будемо з нею»

Зелені свята парафії Святої Трійці в містечку Бенсенвіль

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers