rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Цього тижня важливо правильно обрати стратегію при реалізації ваших планів, не втрачайте швидкість реакції. Прораховуйте кожен крок заздалегідь. У понеділок приділіть увагу роботі та новій інформації. Цей день може бути важливим для початку втілення у життя важливих проектів. Четвер може потішити енергетичним піднесенням і увагою з боку інших - друзів, рідних, співробітників. Друга половина тижня - сприятлива для початку ремонту або інших змін, пов'язаних з домом або дачею.

Щоб залишатися у хорошій фізичній формі, займіться своїм настроєм і світовідчуттям. Підтримуйте у собі цікавість і азарт. Знаходьте позитив у кожному дні. Шукайте нові враження. Все це дозволить вам стати сильнішими.

На початку тижня вас можуть підстерігати розбіжності у взаєминах з коханою людиною. З четверга ваше особисте життя буде поступово налагоджуватися. У суботу можна отримати не зовсім пристойну пропозицію - подумайте, чи це те, чого ви так давно чекали?

Щоб успішно вирішити всі фінансові питання, доведеться ґрунтовно попрацювати. Навантаження може збільшитися. У середу можливі переговори з важливими персонами з приводу майбутньої співпраці. У четвер або п'ятницю вірогідні фінансові надходження.

 

Телець

Удача буде супроводжувати вас у діловому спілкуванні з партнерами або керівництвом на початку тижня. Справи складаються добре, незважаючи на низку проблем, пов'язаних з необхідністю звільнення від колишніх зобов'язань. Прислухайтеся до голосу інтуїції. Ймовірні помилки при роботі з документами. У четвер можлива перспективна зустріч із діловими партнерами. Вихідні проведіть вдома або у компанії друзів.

Вашому організму не вистачає вітамінів. Тому постарайтеся їсти більше свіжих овочів і фруктів. Можна брати і заморожені, головне - щоб вони не пройшли теплову оброку. Якщо у вас є проблеми з травленням - додайте у раціон висівки. Відмовтеся від кулінарних шедеврів на користь простих страв.

Ви дійшли до висновку, що необхідні зміни у ваших близьких стосунках, інакше вони зайдуть у безвихідь. Вівторок - сприятливий для відвертої розмови. У неділю можливе несподіване знайомство у новій компанії.

Можуть виникнути непередбачені фінансові проблеми, пов'язані з витратою на відпочинок або лікування. Є ймовірність, що в середу підведуть партнери. Цього тижня постарайтеся розрахуватися з усіма боргами.

 

Близнюки

Цього тижня можуть відбутися важливі і цікаві події, які обіцяють прибуток. Якщо ви вгамуєте свою нервозність, то досягнете більшого успіху. Ваші конструктивні пропозиції будуть оцінені керівництвом. У п'ятницю можете вирушити за місто у приємній компанії, чудовий час для початку подорожі. У вихідні спокійний відпочинок - саме те, чого вам не вистачало.

Ваша травна система потребує особливо дбайливого до себе ставлення. Викиньте з раціону маринади, копченості; смажене краще замінити вареним і печеним. Ретельно пережовуйте їжу. Постарайтеся відмовитися від куріння й алкоголю; бажано не надавати перевагу тісному одягу.

Щоб зробити взаємини ще більш близькими, доведеться піти на компроміс. Ви можете бути дуже корисними своїй коханій людині. Навіть якщо ви давно разом, ваші почуття зараз - просто фантастичні.

Можете сміливо ділитися новими ідеями у бізнесі і творчості, вони обіцяють дати вам прибуток. Можливо, на вас чекає закордонна робоча поїздка. У четвер активність у фінансовій сфері принесе позитивні плоди. У п'ятницю можливі великі фінансові надходження.

 

Рак

Ініціатива й активність можуть бути не на часі, особливо на початку тижня. Краще не планувати нічого серйозного. Якщо постане питання про понаднормову роботу, бажано не відмовлятися, але спочатку реально оцініть свої можливості. Четвер може обдарувати вас важливою інформацією. Ретельно стежте за розвитком ситуації в офісі, не завадить знайти спільну мову з новими колегами. В суботу не відмовляйтеся від запрошення на дачу на пікнік.

Ваша шкіра потребує підвищеної уваги. Професійні чистка та догляд - ось те, на чому зараз не варто економити. Підіть у салон краси. Можливо, буде достатньо й одного візиту. Результати приємно здивують.

Тиждень буде наповнений різноманітними подіями. Перестаньте вередувати через те, що, як вам здається, кохана людина приділяє вам мало уваги. Це - тимчасове явище. Зайва фраза може стати приводом для ревнощів і навіть охолодити почуття партнера.

У середу ймовірні нові фінансові надходження. Ними необхідно розпорядитися розумно, відклавши на майбутню відпустку. У суботу можна придбати щось корисне для сім'ї. У вівторок краще не робити необдумані покупки.

 

Лев

Ваша невгамовна енергія не дозволить сидіти на місці. Найкраще вам буде вдаватися організаторська діяльність. Цього тижня у вас з'явиться можливість обернути собі на користь будь-який збіг обставин, якщо тільки вам не завадить поспіх і невпевненість у собі. У другій половині тижня інші будуть гідно оцінювати ваші здібності. У п'ятницю бажано займатися поточними справами і не придумувати нічого серйозного. У вихідні розпочнеться багатообіцяючий період, який потішить вас появою нових друзів.

Тиждень - ідеальний для відвідування будь-якого фахівця, який, проводячи з вашим тілом певні маніпуляції, зробить його сильнішим і привабливішим. Якщо ви давно замислювалися над заняттям спортом - зараз час, ідеальний для старту. Серйозно обмежувати себе у харчуванні наразі не потрібно - але дотримуватися розумних правил не зашкодить.

Цього тижня від вас можна очікувати необдуманих вчинків. Це може здивувати і навіть шокувати кохану людину. Тому проявіть розсудливість, але лише трохи - адже так приємно поводити себе загадково! Постарайтеся не дуже емоційно реагувати на те, що відбувається.

Цього тижня вам не варто поспішати брати кошти у борг, ближче до вихідних вам можуть дати премію або дорогий подарунок. У п'ятницю або суботу ймовірні нові фінансові надходження.

 

Діва

На початку тижня вас можуть завантажити невідкладними справами. Якщо ви будете занадто піклуватися про миттєвий комфорт, то можете принести у жертву реалізацію дуже перспективних планів. Цього тижня може з'явитися шанс змінити роботу. Відрядження або будь-яка інша поїздка з діловими цілями буде даремною - краще нічого подібного не планувати. Зараз вам не потрібно вступати у суперечки з керівництвом. Другу половину тижня бажано присвятити відпочинку в колі сім'ї, захистіть себе від небажаних зустрічей. Вихідні проведіть на дачі.

Цього тижня варто бути обережнішими при спілкуванні з тваринами. Процедури годування, вичісування, чистку вольєра переадресуйте комусь із членів сім'ї. З чужими або дикими тваринами поводьтеся вкрай акуратно - правильніше взагалі обходити їх десятою дорогою.

Субота - вдалий час для романтичної вечері або прогулянки за містом. Вівторок - вдалий для гармонізації стосунків з коханою людиною. Цього дня постарайтеся звільнитися від образ, щоб перейти до нового рівня взаємин.

Активне життя передбачає певні витрати. Несподівані, хоч і не дуже великі фінансові надходження залатають деякі дірки. Ви зможете втриматися на плаву і навіть придбати дорогі квитки на концерт улюбленої групи.

 

Терези

Ви нарешті відчуєте силу для нових звершень. Це дозволить вам взяти участь у різноманітних проектах та вирішенні дуже незвичайних питань. Багатство ідей допоможе вам проявити себе як лідера і розкрити ваші організаторські здібності. Можливо, прийшов час для підвищення на роботі. Тиждень буде насичений поїздками і зустрічами. У вихідні обов'язково знайдіть час для старих друзів.

Почніть рухатися у накресленому напрямку - й у вас будуть причини пишатися собою. Вам потрібно думати не тільки про результат, а й про те, щоб не спровокувати ускладнення. У вас все обов'язково вийде, якщо ви будете вдумливо працювати над собою.

Зараз ваше становище може бути дуже хитким. Тиждень не підходить для зізнань у коханні, залиште наразі все так, як є. Четвер і п'ятницю краще провести на самоті. Субота - сприятливий день для зустрічей і побачень.

Сфера фінансів виглядає досить оптимістично. У середу або четвер краще менше розмовляти і більше робити. У вівторок скеруйте свою енергію у сферу бізнесу. Це - вдалий день для укладення угод.

 

Скорпіон

Тиждень - складний, але цікавий. Запорука успіху - не втрачати оптимізм і вміти зберігати душевну рівновагу. Перша половина тижня може бути присвячена клопотам і проясненню непорозумінь. Ви можете відчути себе трохи осторонь від найважливіших подій. Але вже за кілька днів все буде вдаватися з легкістю. І всі ваші мрії здійсняться. Вам запропонують роботу вашої мрії, повернуть старі борги, вас потішить кохана людина.

Цього тижня зірки рекомендують вам подбати про свою дихальну систему. Ви зможете уникнути серйозних неприємностей, якщо навчитеся дотримуватися нехитрих правил. Скажіть тверде «ні!» курінню. Намагайтеся триматися якомога далі від курців. Робіть дихальну гімнастику - краще кілька разів на день.

Вам необхідні доброта і терпіння. Причому, непогано було б їх не лише шукати у коханій людині, але і демонструвати самому. У понеділок постарайтеся зрозуміти обранця і підтримати його. Ваша участь буде дуже високо оцінена. У вихідні вирушайте у романтичну подорож.

Всі фінансові обмеження залишаться у минулому. Ви отримаєте солідний дохід. Вам надійдуть цікаві пропозиції про додаткову роботу. Керівництво оцінить ваші ідеї і випише премію.

 

Стрілець

Настав час підвищити свою професійну планку. Ділові зустрічі з партнерами у першій половині тижня будуть вельми успішними. Вам згодиться вміння домовлятися і шукати нову інформацію. У середу краще не потрапляти на очі керівництву. У сім'ї можливий конфлікт, якщо ви будете наполягати на своїх помилках. У вихідні краще піти в гості.

Харчуватися потрібно повноцінно. Урізноманітніть свій раціон за рахунок насіння, горіхів, сухофруктів. Якщо боїтеся з'їсти зайве - підраховуйте калорії. Це - не так складно, як може здатися.

Тиждень - багатий на хороші події в особистому житті. Вас можуть очікувати романтичні пригоди. Не варто ставитися до цього занадто серйозно. П'ятниця - вдалий день для зустрічей.

Вам необхідно зосередитися і трохи подумати. Тоді вас негайно відвідає цікава ідея, за допомогою якої можна поліпшити матеріальне становище. У п'ятницю варто очікувати на нові фінансові надходження. У неділю ви ризикуєте занадто захопитися витратами.

 

Козеріг

Постарайтеся не квапити події і сприймати їх такими, якими вони є насправді. Головне - спокійно вирішувати всі питання. Постарайтеся не казати нічого зайвого, щоб не стати жертвою пліток. Допоможіть колегам на роботі, але не дозволяйте нікому сісти собі на шию. Краще не сперечатися з керівництвом. У вихідні відпочиньте за містом на природі.

Цього тижня вірогідні опіки, зокрема, досить серйозні, при яких може знадобитися госпіталізація. Будьте дуже обережними у всіх ситуаціях, в яких можна обпектися чи обшпаритися кип'ятком. Намагайтеся не працювати зі складними механізмами і не ремонтувати електрику, якщо ви не є професіоналом.

Якщо ви на якийсь час забудете про свою принциповість і перестанете перебільшувати недоліки коханої людини, вашим стосункам ніщо не загрожує. У п'ятницю та вихідні - сприятливі зустрічі з друзями і поїздки на пікнік.

Ваше фінансове становище - цілком стабільне. Для подальшого здійснення ваших задумів варто згладити різкість у ваших діях і порадитися з колегами. Вам потрібні однодумці. Субота - вдалий день для покупок, зокрема, і нерухомості.

 

Водолій

Цього тижня ви легко зможете вирішити проблеми на роботі і в особистому житті. Головне - бути уважнішими до нових ідей, навіть якщо на перший погляд вони здаються абсурдними. Понеділок може бути вдалим для перемін, зокрема, і для зміни місця проживання або роботи. У середу не варто займатися фінансовими питаннями. У суботу можлива несподівана допомога від родичів.

Цього тижня вже вирішені, здавалося б, проблеми зі здоров'ям можуть знову стати актуальними. У вас є шанс розлучитися з хворобою назавжди, якщо ви докладете до цього достатньо зусиль. Дуже важливим є ваше бажання перемогти недугу і віра в себе. Походіть до психолога на групові сеанси, підтримка однодумців може бути дуже потрібною.

Цього тижня у вас з'явиться можливість відновити стосунки зі своїм старим коханням. У середині тижня ймовірні вельми приємні знайомства. Вірогідна спільна поїздка, яка допоможе вам зблизитися.

Четвер - вдалий для придбання подарунків, їх схвалять і оцінять. Понеділок і вівторок - вдалі у фінансовому плані. Ймовірне отримання прибутку або початок цікавого проекту.

 

Риби

Відпустіть своє минуле, віддайте борги і підведіть певний підсумок. Вас можуть очікувати цікаві зустрічі і поїздки. Можливі нові ділові пропозиції, але поспішати з ними не варто. Маленькі труднощі легко відступлять, а більш серйозні тільки роздратують вас. Рекомендовано проявити наполегливість при реалізації планів. У середині тижня покладайтеся на свої сили, але й від допомоги не відмовляйтеся. У п'ятницю можуть відбутися втішні події в особистому житті.

Цього тижня для вас будуть особливо важливими періоди активності на свіжому повітрі. Не сидіть у чотирьох стінах.

Наприкінці тижня вас будуть перемагати спокуси. Якщо ви горите бажанням випробувати на міцність почуття коханої людини - випробовуйте. Але будьте готовими до гіршого. Є ризик втратити все. У четвер краще не опиратися і чесно зізнатися, що ви глибоко помилялися. Це допоможе вам, особливо, якщо довіритесь власній інтуїції, знайдете розумний компроміс.

Будь-який ризик цього тижня може буде невиправданим. Постарайтеся бути заощадливими у магазинах, купуйте лише найнеобхідніше. У вихідні не витрачайте занадто багато коштів на розваги.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers