rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Сприятливий час для особистої і службової сфер життя. Великий шанс знайти кошти для реалізації своїх ідей. Ви будете постійно відчувати підтримку інших. Четвер буде насичений спілкуванням. Постарайтеся бути люб'язними і цікавими співрозмовниками. У вихідні поїдьте на дачу, відновіть витрачені сили.

Цього тижня зірки рекомендують спостерігати за артеріальним тиском. Його підвищення або пониження можуть супроводжуватися появою низки неприємних симптомів: від головного болю - до загальної слабкості. Намагайтеся нікуди не поспішати, не нервуйте, більше відпочивайте.

Романтична зустріч може захопити вас. Однак, не варто квапити події. Будьте терплячими і делікатними. А ось на вихідних останні перешкоди у взаєминах можуть зникнути.

Вам необхідно ґрунтовно підготуватися до майбутньої відпустки. Визначте розміри необхідних витрат і порівняйте їх з уже відкладеною сумою. У середу або четвер ймовірні фінансові надходження.

 

Телець

Перша половина тижня ознаменується походами до вищих інстанцій. Вам доведеться захищати свої досягнення. Не бажано під час роботи розмовляти, це зіб'є вас з ділового ритму, що може викликати невдоволення колег і керівництва. У вихідні невдачі вам не загрожують. Зверніть особливу увагу на дітей і старших родичів.

Наразі вам не варто захоплюватися дієтами. Раціон повинен бути збалансованим; якщо хочете бути у формі - зменшуйте кількість їжі, не погіршуючи її якість. Зараз для вас важливі жирні кислоти - вони підтримають ваше серце. Їжте рибу, робіть салати з авокадо.

Холод у ваших стосунках поступово починає танути, звільняючи місце для взаєморозуміння. Ненав'язливо допоможіть своїй коханій людині вирішити її проблеми, але не перекидайте їх на себе повністю.

Зараз зірки радять продумати всі витрати, бажано не ходити у магазини з великою сумою грошей, насамперед, у першій половині тижня. У четвер ймовірні нові фінансові надходження. У суботу можна брати споживчий кредит.

 

Близнюки

Цей тиждень обіцяє бути вдалим, промине насичено і цікаво. Деякий час доведеться присвятити спілкуванню з родичами. Більше часу потрібно буде приділяти господарським справам. На вас чекають яскраві події та приємні зустрічі. П'ятниця буде вдалою для дружньої вечірки і відпочинку. Неділя може бути напруженим і конфліктним днем, намагайтеся зберегти позитивний настрій. І тоді у вас все вийде.

Ваш організм може потребувати деяких елементів. Зверніть особливу увагу на кальцій, цинк і магній. Від них залежить здоров'я волосся, нігтів, зубів і кісток, вони необхідні для роботи нирок і печінки. Зірки рекомендують вам додати у свій раціон кунжутні зерна, мигдаль, арахіс, кедрові горіхи.

Пристрасті поступово вляглися, і ви обоє зрозуміли, що не байдужі одне одному. Зайнятість на роботі не дозволить вам приділити особистому життю стільки уваги, скільки б вам хотілося. У п'ятницю і суботу ви легко виправите це.

Ви можете досягти великих успіхів у фінансовому плані, ймовірне підвищення заробітної плати. Однак, вам доведеться докласти додаткових зусиль і проявити творчий підхід. Зірки впевнені, що жодні непередбачені обставини не завадять здійсненню ваших задумів.

 

Рак

Бажано реалістично оцінити свої можливості. Збільшення обсягу роботи може негативно позначитися на вашому здоров'ї. Розподіляйте навантаження пропорційно. Перші дні тижня будуть вдалими для подорожей, поїздок і відряджень. П'ятниця принесе звістку про радісні події. Вихідні сприятливі для встановлення дружніх контактів і зав'язування корисних знайомств. Зараз не бажано загострювати взаємини з родичами.

Зірки рекомендують вам використати цей тиждень для того, щоб пройти обстеження організму. Результати аналізів зараз будуть максимально точними - і фахівці зможуть скласти справжню картину стану вашого здоров'я.

При бажанні можете сміливо вирушати на пошук нових романтичних пригод. Ви їх успішно знайдете, як не дивно - досить приємні і цікаві. Тільки постарайтеся зберегти тверезий розум, інакше емоції можуть повністю поглинути вас.

Фінансові надходження у ці дні - незначні, але стабільні. У першій половині тижня не піддавайтеся на авантюрні пропозиції, будьте обережнішими з чужими грошима. У середу оптимальний день для покупок, загляньте в магазини одягу та взуття.

 

Лев

Якщо ви надаєте перевагу активному відпочинку, то це тільки піде на користь вашому здоров'ю. Для тих же, у кого звичайний робочий тиждень, основне завдання - зберігати душевну рівновагу. Тиждень може бути дуже напруженим. Можливі неприємні контакти і дзвінки. У середу і суботу вірогідні непорозуміння в особистому житті, на ці дні краще не планувати побачення.

У найближчі дні представники вашого знака можуть страждати від досить сильного головного болю. Мігрені можуть бути пов'язані з неправильним харчуванням. Варто спробувати відрегулювати дієту.

Початок тижня може бути досить спокійним, але часу на особисте життя майже не буде. Зате у вас з'явиться можливість компенсувати цю прогалину у вихідні дні, які ви просто зобов'язані провести у компанії коханої людини.

Тиждень дуже сприятливий для укладення угод. Вірогідні ділові поїздки. Стабільність буде основною характеристикою фінансового боку вашого життя. Можливі несподівані витрати на дітей.

 

Діва

Перша половина тижня дозволить вам впоратися з багатьма наболілими проблемами. Друга, навпаки, буде не надто вдалою. У вихідні вам буде необхідна комфортна атмосфера і турбота близьких людей. Не відступайте від накреслених планів, тоді ви зможете успішно їх реалізувати. Постарайтеся не упустити творчі та ділові можливості.

Тиждень буде досить важким, а ваш емоційний стан - нестабільним. Які б ліки ви зараз не застосовували - ефект від них може бути значно нижчим, ніж очікуваний. Зірки підказують - вам необхідно заспокоїтися, навчитися дивитися на речі відсторонено, навіть якщо вони стосуються безпосередньо вас. Можливо, буде корисною розмова з психологом.

Наберіться терпіння і не накидайтеся на кохану людину з докорами і претензіями. Мудрість допоможе вам промовчати й уникнути сварки. Відлига у стосунках вже настала, важливо вчасно це помітити.

Вівторок - сприятливий час для укладення договорів. У середу будьте готовими змінити свої робочі плани. Можливо, якийсь проект доведеться завершувати в авральному режимі. Особливої нестачі у коштах відчувати, найімовірніше, ви не будете, але на великі покупки коштів може не вистачити.

 

Терези

Вам просто необхідно поводити себе розсудливо, помилки зараз матимуть не найкращі наслідки. Пошук золотої середини взагалі повинен стати основним вашим заняттям на ці дні. Найменше відхилення від єдино правильної лінії поведінки - і на вас чекають неприємності. У середині тижня може підвищитися ваша соціальна активність, при цьому з'явиться можливість керувати ситуацією, що склалася, впливати на події у найближчому майбутньому. Ваша активність у сфері особистого життя обов'язково увінчається успіхом.

Спробуйте поекспериментувати з різними приправами і травами - вони містять корисні речовини, олії. Тільки вибирайте винятково якісні, натуральні інгредієнти.

Сильною стороною вашої натури буде здатність заінтригувати. Однак, не варто напускати занадто багато туману навколо своєї особистості, ви у ньому ризикуєте просто загубитися.

У середу будуть вдалими покупки, цей момент позитивно вплине на ваш настрій. У п'ятницю не нехтуйте дружньою порадою. У неділю не носіть при собі великі суми грошей.

 

Скорпіон

Ви не повинні упустити сприятливий шанс, який подарує вам доля у найближчі дні. Все буде виходити легко, ніби само собою. Вірогідні позитивні зміни на роботі. Задоволення принесуть навіть рутинні справи, а вже про творчу діяльність і казати нічого. Важливі переговори потішать позитивними результатами. У середу ви можете очікувати на прибуток і премію. У другій половині тижня постарайтеся більше уваги приділяти коханій людині.

Цього тижня зірки рекомендують вам зайнятися профілактикою захворювань суглобів. Представникам знака, які мають зайву вагу, необхідно почати боротьбу з нею. Позбавтеся від шкідливих харчових звичок, почніть займатися лікувальною гімнастикою. Корисно їздити на велосипеді, плавати, ходити. Якщо ви любите «похрумтіти» пальцями - боріться з цією звичкою.

Ваші стосунки з коханою людиною обіцяють бути просто чудовими. Не чіпляйтеся через дрібниці і не вимагайте занадто багато. Неділя може бути дуже романтичним днем, якщо, звичайно, він буде проведений удвох з обранцем.

У середу на вашу банківську картку очікуються великі надходження. У п'ятницю на вас можуть очікувати незвичайні пропозиції партнерства. Субота - вдалий для покупок день.У понеділок і вівторок ваша ділова активність принесе чудові результати, але це вимагатиме від вас стриманості і контролю над емоціями.

 

Стрілець

Цього тижня не варто втрачати час даремно. Не зупиняйтеся на досягнутому, сміливо перестрибуйте через нову планку. У четвер не варто відмовлятися від запрошення друзів або від майстер-класу, ви дізнаєтеся багато корисного для себе. У п'ятницю довіртеся пораді друзів, вони допоможуть по-новому поглянути на назрілу проблему. У суботу можливості для здійснення планів, як ніколи, великі.

Цього тижня зірки рекомендують вам ставитися до себе особливо дбайливо. Зробивши помилку, ви можете захворіти серйозно і надовго. Постарайтеся знайти час на візит до лікаря. Було б непогано здати основні аналізи і проконсультуватися з фахівцем. Утримайтеся від експериментів над своїм організмом, не варто збільшувати фізичні і психологічні навантаження. Екстремальні види спорту зараз - не для вас.

Не варто ідеалізувати того, кого любите. Ви будете схильні створювати собі кумира, причому, сам кумир цілком може цим скористатися. У четвер будьте готовими до рішучих дій. У понеділок до вас може прийти нове романтичне почуття.

Цього тижня фінансові питання бажано вирішувати самостійно, а не обговорювати їх зі сторонніми. У середу є небезпека обману і фінансових втрат. У суботу краще позбутися старих боргів, щоб уникнути неприємностей.

 

Козеріг

Цей тиждень сприятливий для продуктивної роботи і ділових зустрічей. У понеділок і вівторок ідеї, що прийшли в голову, можуть стати початком грандіозних звершень у майбутньому. У четвер не варто ставити на карту все, що у вас є. Зверніть увагу на події, які відбудуться з вами у неділю. Вони - не випадкові і матимуть цікаве продовження.

Зірки рекомендують вам цього тижня обов'язково побувати у стоматолога. Так, найімовірніше, зуби вас не болять - але це не означає, що у вас в роті - все нормально. Втім, якісь серйозні проблеми - якщо ви стежите за своїм здоров'ям - теж не виявляться, хоча зняти камінь і пролікувати карієс, ймовірно, доведеться. Якщо ж ви трохи запустили свій стан - тим більше, вирушайте до фахівця, момент - ідеальний для початку тривалого лікування.

Ваші стосунки стають вельми серйозними, постарайтеся це зрозуміти. П'ятниця - один із найважливіших днів тижня, коли може визначитися ваша доля і ви приймете остаточне рішення, що вплине на ваше майбутнє. Будьте обережними, не втрачайте голову, не керуйтеся лише емоціями.

Будьте уважними у фінансових і матеріальних питаннях. На роботі можуть виникнути нові цілі та завдання. У суботу будуть вдалими як дрібні покупки, так і великі придбання.

 

Водолій

Фінансовий успіх неодмінно прийде до вас, але тільки якщо ви докладете максимум зусиль до його досягнення. Не соромтеся проявити свої інтелектуальні здібності. Якщо перед вами постане проблема вибору, краще запитати поради у друзів і родичів. У вихідні вирушайте за місто, поїдьте на дачу, зробіть порядок на грядках і посмажте шашлики.

Цього тижня головним вашим ворогом можуть стати емоції. Ви навряд чи зможете спокійно реагувати на проблеми, що виникають. У результаті, ваша нервова система буде відчувати чималі перевантаження, які позначаться на сні, уважності, працездатності. Якщо відчуваєте, що не можете цим керувати - попийте легке заспокійливе. Варто обмежити вживання кави та алкоголю.

Ви будете інстинктивно шукати небезпеку. Вам, можливо, такий стан речей і подобається, але ваш партнер буде не в захваті. Не захоплюйтеся! Вам зараз потрібна тиха гавань, а не бурхливе море почуттів.

Нині буде особливо важлива акуратність у паперових справах. Серйозних фінансових труднощів протягом тижня не буде. Однак, краще перевірити виписку з банківської картки, щоб уникнути незапланованих витрат. У п'ятницю будуть вдалими угоди, пов'язані з нерухомістю.

 

Риби

Цього тижня проблеми, які хвилюють вас, успішно вирішаться. У середу проявіть обережність до нових ідей. Зараз - не час змінювати роботу або супутника життя. Можливо, вас чимось збентежать друзі, підкинувши якусь проблему. У четвер у жодному випадку не можна витрачати дорогоцінну енергію даремно - її буде мало, а справ - багато. Сконцентруйтеся на цілі, тоді подолаєте будь-яку перешкоду. У вихідні вас може очікувати галаслива компанія - не відмовляйтеся від можливості відпочити з друзями.

Присвятіть цей тиждень турботі про своє волосся. Огляньте всі пляшки з шампунями, масками, бальзамами, кондиціонерами та іншими засобами для волосся. Викиньте все, що вам не підходить, зробіть ревізію тих косметичних засобів, у яких закінчився термін придатності. Можна спробувати що-небудь нове.

Постарайтеся не дратуватися і не так бурхливо реагувати на незначні промахи коханої людини. Ви - теж не ідеальні. Краще витратьте більше часу на допомогу при вирішенні її проблем, тим більше, що вам це буде неважко, а їй - приємно.

Незначні фінансові надходження можна отримати у понеділок або вівторок, а потім на вас чекає повний фінансовий штиль. Тиждень підходить для підготовки фундаменту для майбутніх проектів. Якщо у вас є питання до керівництва, можете поставити їх у четвер.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers