rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ На Херсонщині відбулося авторалі «Чумацький шлях»

У Херсоні нещодавно 24-й раз відбулося ралі «Чумацький шлях» - етап чемпіонату України з авторалі.

«Вітаємо наших гостей на херсонській землі. Я уповноважений від імені голови облдержадміністрації Андрія Гордєєва привітати вас з херсонським етапом чемпіонату України ралі «Чумацький шлях». 24-й рік поспіль проводяться ці змагання (на Херсонщині - ред.), і про таку стабільність свідчить, з одного боку, цікавість і складність спортивної траси, а з іншого боку - професіоналізм організаторів і, взагалі, організація цих змагань», - сказав у вітальному слові на відкритті ралі «Чумацький шлях» начальник управління з питань фізичної культури та спорту ОДА Юрій Семченко.

Title Title 

 

З вітальним словом виступив також президент автомобільного клубу «Херсон» В'ячеслав Котляр, який побажав «глядачам - видовища, гонщикам - фінішу».

Title Title 

 

За інформацією організаторів, у нинішніх змаганнях ралі «Чумацький шлях» на Херсонщині взяли участь близько 30 екіпажів з Києва, Одеси, Миколаєва, Дніпра, Черкас та інших міст України.

Подивитися на церемонію відкриття та змагання першого дня ралі на спортивній трасі в Таврійському мікрорайоні Херсона прийшли близько 200 мешканців міста.

 

Title
 

 

Трапився на церемонії відкриття і своєрідний казус: перед тим як запросити на подіум перед початком змагань гонщиків на своїх автомобілях, першими по ньому проїхали автомобілі безпеки, які гарантуватимуть безпеку на спортивній трасі під час гонок. І один з них, за № 000, невдало з'їжджаючи, завис на подіумі та зупинив на деякий час проїзд по ньому інших автівок. Допомогли врятувати ситуацію з десяток чоловіків-глядачів, які підняли передню частину автомобіля та допомогли йому безпечно з'їхати з подіуму.

Фото Херсон-онлайн 

Джерело: «Укрінформ»

 

Bentley випустить авто для веганів

Особливості електромобільного буму в Україні

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers