rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп
Овен
Надмірна вразливість і нервозність можуть стати причиною неприємних ситуацій. Ви – надзвичайно талановиті і маєте гострий язик, але зловживати цим талантом в присутності керівництва все ж не варто. Постарайтеся вписуватися в регламентований робочий графік. Плани, які ви будували на цей тиждень, зазнають змін під тиском обставин.
Ваше уразливе місце цього тижня – кишківник. Якщо ви не будете уважно стежити за тим, що їсте, він може підвести вас. Збільште кількість клітковини в раціоні – за рахунок овочів та висівок. Вибирайте просту їжу з мінімумом соусів і спецій. Страви, приготовані на власній кухні, для вас зараз значно безпечніші.
У середу покажіть себе з кращого боку, проявіть поблажливість до недоліків коханої людини. Неділя підійде для спільної поїздки, причому, як з розважальними, так і з діловими цілями. У вівторок на вас може очікувати романтична зустріч.
На початку тижня обережно обговоріть з вашим керівником обіцяне підвищення заробітної плати. Цілком можливо, що він не встоїть перед вашими аргументами. Фінансове становище – досить стабільне, але ресурси – обмежені, тому плануйте ваші витрати заздалегідь.

Телець
Тиждень сприятливий для підвищення професійного рівня. Ви зможете завершити майже всі справи. Раціонально розподіліть час і навантаження. У середу будуть вдалими поїздки. Четвер – вдалий час для прояву ініціативи на роботі. Понеділок – вдалий день для відпочинку та розваг. А ось з вівторка доведеться попрацювати.
Цього тижня вас може мучити головний біль, безсоння, турбувати підвищений кров’яний тиск. Це все – від перевтоми. Можливо, ви навіть не усвідомлюєте, як сильно втомилися. Одноразово виспатися – недостатньо. Вам доведеться врегулювати свій режим і зменшити навантаження.
Саме зараз збудуться багато ваших бажань в особистому житті. Кохана людина проявить турботу і подарує незабутні хвилини щастя. Субота може стати найбільш багатообіцяючим днем тижня.
Досить імовірно, що ваше фінансове становище поліпшиться. На початку тижня можуть з’явитися незаплановані доходи. Але і витрат може бути чимало. Тиждень сприятиме початку нових ділових проектів. Не упустіть сприятливий момент.

Близнюки
Цього тижня саме час підсумувати прожите і відкрити для себе нову сторінку в житті. На вас чекають чудові перспективи, важливо їх не упустити. Поговорити про те, що у вас на душі, можна тільки з найближчими людьми. П’ятниця – один із найкращих днів цього тижня. Посміхайтеся зі самого ранку і постарайтеся викликати на допомогу всю міць творчої енергії. У вихідні будуть вдалими подорожі.
Цього тижня – підвищений ризик отруїтися або отримати інші проблеми з травленням. Продукти і страви, які ви будете вживати, повинні бути свіжими; бажано мінімізувати кількість спецій і приправ. Готувати краще самостійно. Дуже ретельно мийте фрукти й овочі.
Жорсткість при вирішенні особистих проблем не гарантує правильності самих рішень. Не варто піддаватися спокусі образитися на весь світ. Краще випромінювати любов, вона буде взаємною.
Ймовірний солідний прибуток від посередницької та творчої діяльності. На роботі на вас чекають позитивні зміни: більш зручний графік і підвищення авторитету. Зараз саме час подумати про майбутній відпочинок. Наприкінці тижня можлива приємна подорож.
Рак
Цього тижня бажано проявляти більше фантазії, почуття гумору й оптимізму. Намагайтеся всюди знаходити нестандартні рішення, це допоможе і вдома, і на роботі. Важливо ставитися спокійно до критики. Головне – не сваріться з керівництвом, і тоді ситуація зміниться в кращий бік. Якщо у вас вийде менше розмовляти і більше слухати, чекайте на заслужену винагороду. Середа – один із найбільш конструктивних днів. Спілкування з друзями подарує чимало приємних хвилин.
Тиждень підходить для того, щоб приділити увагу своїй зовнішності. Можете потренуватися на близьких. Якщо ж заходи щодо поліпшення стану шкіри, фігури і якості волосся не дають видимого результату, зверніться по допомогу до косметологів і кравчинь – вам зараз потрібно собі подобатися.
Ви – привабливі і позитивні, тому цього тижня матимете успіх в осіб протилежної статі. У суботу побачення відбуватимуться особливо цікаво. У п’ятницю з’явиться шанс зустрітися у гостях зі своєю долею.
Можливі певні обмеження у фінансових питаннях. Вільних коштів, найімовірніше, не буде. Тому не варто планувати на цей тиждень великі покупки. Незабаром на вас чекають прибуток і вигідні пропозиції.

Лев
Настає час, багатий на різноманітні події. Роботи – непочатий край, де є місце і для творчості, і для реалізації ідей. Результати будуть залежати від витрачених сил, натхнення і сумлінності. Якщо ви – керівник, то настає час, сприятливий для збільшення штату співробітників. Ви швидко знайдете спільну мову з новачками.
Цього тижня вам потрібно бути уважнішими до своїх очей. Сухість або, навпаки, рясна сльозотеча, набряки, мішки під очима, втрата блиску, почервоніння – все це тривожні симптоми. Вам потрібно обмежити час, який ви проводите перед монітором або телевізором; читати книги можна лише при хорошому освітленні. Прикладайте до повік ватні диски, змочені в чаї, у відварі ромашки, огірковому соку.
На вас може очікувати пристрасне кохання з першого погляду. Не втрачайте голову. Можливо, це – не більше ніж спритно розставлені тенета. У середу ймовірна довгоочікувана зустріч. У п’ятницю постарайтеся не драматизувати ситуацію, проявіть великодушність, кохана людина буде вам вдячна.
У фінансовому плані тиждень обіцяє бути досить стабільним. За винятком середи, коли бажано не робити великі покупки. У п’ятницю можуть надійти цікаві фінансові пропозиції. У вихідні доведеться чимало витратити.

Діва
Настав час радіти життю і вміло використовувати можливості. Тиждень, сприятливий для змін. Почати можна зі свого іміджу, продовжити – зміною стилю спілкування і роботи. Все зміниться винятково на краще. Понеділок – вдалий день для початку подорожей. У середу не втрачайте час даремно. Впродовж цього дня ви можете легко знайти спільну мову з керівництвом або спонсорами. У четвер на роботі можливий невеликий конфлікт. Вихідні – чудові дні для спілкування з ріднею і дітьми.
Цього тижня ваше самопочуття буде досить стабільним. Можливі травми – але якщо ви дотримуєтеся правил техніки безпеки, нічого страшного з вами не трапиться. А ось тим, хто хворіє, може бути не солодко. Необхідно дотримуватись рекомендацій лікаря – і тоді вам обов’язково стане краще.
Може так статися, що майже весь ваш час буде присвячений роботі, і особисте життя залишиться без уваги. Це може сприяти охолодженню стосунків, постарайтеся не припуститися цієї помилки.
Фінансові ресурси – досить скромні, але світ сповнений несподіванок. У середині тижня ймовірне збільшення зарплати або раптова премія. Не поспішайте шукати нових ділових партнерів, вони можуть бути ненадійними.

Терези
Наступний тиждень – більш сприятливий для людей, які займаються науковою та навчальною діяльністю. На початку тижня рекомендують укладати угоди і здійснювати банківські операції. Відвідування податкових служб може бути не найвдалішою ідеєю. У четвер тримайтеся якомога далі від емоційно неврівноважених людей. Друга половина тижня насичена контактами і зустрічами з друзями. Вихідні будуть присвячені питанням особистого життя.
Вам доведеться запастися терпінням. Якщо хочете побачити зрушення – дотримуйтесь рекомендацій фахівців. Будьте уважними до себе – зміни можуть бути незначними, але варто вам їх помітити – і ви підбадьоритеся.
Все, що раніше здавалося простим і буденним, викликає натхнення. Це все – кохання. Дозвольте вашій фантазії розправити крила і забудьте про сором’язливість. Вихідні подарують радість і закрутять у вирі приємних романтичних подій.
Основні проблеми у фінансовій сфері можуть виникнути через друзів, які будуть намагатися втілити в життя свої авантюрні проекти. У п’ятницю і суботу не варто захоплюватися вечірками і пікніками.

Скорпіон
Цього тижня можна сміливо планувати щось грандіозне. Але не прагніть постійно перебувати у перших лавах. На вас чекає прибуток і перспективна ділова пропозиція. Ваші дії повинні бути точними та рішучими. У п’ятницю можна почати відпочивати і відновлювати сили.
Ви – бадьорі, енергійні. Ваш імунітет здатний дати відсіч будь-якій вірусній атаці. Зірки припускають можливість дрібних травм. Дні ви будете проводити активно, а вечори постарайтеся присвячувати відпочинку. Можна займатися спортом – але навантаження повинні бути помірними.
Цього тижня ймовірне збентеження почуттів. Не поспішайте з остаточним вибором, ви неодмінно згодом станете про нього шкодувати. Відкладіть цю справу, можливо, вже через кілька днів ситуація проясниться. Вихідні найкраще провести вдвох.
Цього тижня фінансове становище зміцниться. Вам зроблять цікаву пропозицію у професійній сфері. Ваші таланти і працьовитість будуть оцінені. У вівторок ймовірні великі фінансові надходження.

Стрілець
Цього тижня доля може подарувати приємні знайомства, які неодмінно допоможуть у справах. Будьте обережними при прийнятті рішень, самообман може зіграти з вами злий жарт. Сприятливий час для поліпшення взаємин з керівництвом або пошуку нової роботи. Четвер – вдалий день для публічних виступів. У п’ятницю навколо вас можуть кипіти справжні пристрасті, не беріть участь в інтригах.
Цього тижня вам не завадить розвантажувальна дієта. Залиште у своєму раціоні фрукти й овочі – а від усього іншого на якийсь час відмовтеся. З напоїв ідеальна – вода; не заборонена і кава, але тільки в зернах. Не завадить одноденне голодування.
На початку тижня спогади про минуле можуть навіяти сумний настрій. Поверніться у теперішнє, воно нічим не гірше від минулого. П’ятниця – хороший день для побачень.
Фінансове становище – стабільне, навіть ймовірне його поліпшення. Друзі або родичі можуть допомогти налагодити важливі ділові контакти, які відкриють для вас блискучі перспективи. Фінансові операції на четвер краще не планувати.
Козеріг
Переконувати, вмов­ляти і перетворювати противників на союзників – ось ваше головне завдання. У понеділок постарайтеся, щоб між вами й іншими не залишилося недомовленостей і образ. У другій половині тижня вам можуть знадобитися додаткові фінансові ресурси. У неділю можливі помилки, неузгодженість і абсолютно непередбачуваний поворот подій.
Саме зараз ви зможете з допомогою фахівців скласти картину стану свого здоров’я і накреслити шляхи, якими можна досягти кращого самопочуття. Якщо плануєте пройти курс оздоровлення, відвідувати масажиста або лікувати зуби – цього тижня ви отримаєте найкращі результати.
Будьте щирими і доброзичливими. Якщо ви не в настрої, краще сховайтеся від усіх і знову «вийдіть на люди», коли на вашому обличчі буде посмішка. Поділіться з коханою людиною радістю, але не перекладайте на неї свої проблеми.
Основні доходи будуть пов’язані з короткими, але вигідними замовленнями. Приділіть особливу увагу складанню звітів та офіційних документів. Можливі фінансові надходження, які дозволять у суботу зробити необхідні і приємні покупки.

Водолій
З четверга може початися стрімкий зліт активності і прилив життєвих сил. Справи на роботі можуть складатися досить успішно, насамперед, у питаннях кар’єри. Згадайте про старих друзів, відновлення цих стосунків може бути для вас дуже корисним. Найбільш сприятливі для вас дні – середа і субота.
Здоровий спосіб життя і профілактика захворювань – ось два кити, на яких ви можете поплисти дуже далеко. Холестерин і жир, сигарети і недосип – «торпеди», здатні потягнути вас на дно.
Якщо вам вдасться впоратися з ревнощами, найближчі дні проминуть у любові та злагоді. Найбільші шанси відчути себе щасливими будуть у вас у середу. Якщо ви ще не зустріли кохану людину, ви можете зустріти її саме цього дня.
Ймовірні нові фінансові надходження. Ваші професійні зусилля будуть оцінені, було б тільки що оцінювати. Важливо не лінуватися і не намагатися сховатися за спинами колег. Тиждень – фінансово стабільний. Вдалий час для організації свята.

Риби
Постарайтеся спілкуватися з іншими рівно стільки, скільки необхідно. Втім, це не стосується спілкування з тими, хто вам симпатичний. У середу постарайтеся зменшити навантаження до мінімуму, не призначайте серйозні зустрічі. У суботу ваша праця буде малоефективною, для досягнення бажаного результату доведеться докласти максимум зусиль. Неділя – один із найбільш насичених днів тижня. На вас можуть очікувати приємні сюрпризи від близьких. Понеділок – вдалий день для відпочинку або поїздки на пікнік разом із друзями. Вівторок підходить для вирішення складних проблем і давно розпочатих справ.
Цей тиждень може бути досить напруженим. Якщо ви не знайдете безпечного для вас способу дати вихід емоціям, цілком можете стати їхньою жертвою. Розвантажити нервову систему допоможе спорт у розумних межах. Хтось може спробувати ще й арт-терапію.
Товариськість передбачає нові знайомства, ви отримаєте їх з надлишком. Можливо, вам несказанно пощастить, і ви зустрінете в п’ятницю людину, яка викличе у вас сильні почуття. Це може бути досить дивна зустріч, але від того не менш важлива.
Цього тижня з’явиться можливість поліпшити матеріальне становище. У середу керівництво буде налаштоване дуже критично, постарайтеся йому не заперечувати. В суботу не відмовляйте собі у задоволенні і не економте на розвагах. У понеділок проявіть обережність, не погоджуйтесь на авантюри.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers