rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ AeroMobil: словаки показали літаючий автомобіль за €1,5 мільйона
Компанія AeroMobil представила свій новий літаючий автомобіль зі складними крилами, серійне виробництво якого заплановано на 2020 рік.

Про це повідомляє «Укрінформ».
«На автошоу Top Marques у Монако словацька компанія AeroMobil представила останній прототип літаючого автомобіля. Це досить легкий повітряний транспорт, крила якого відкидаються назад, як у комах, посилений заднім пропелером», – зазначається в публікації.
Попередня ціна нового кара становить 1,2-1,5 мільйонів євро. Для польоту водієві необхідна не тільки ліцензія пілота, але і злітна смуга не коротша, ніж 300 метрів.
Найперша версія автомобіля була представлена ще в 2014 році, у Відні, на фестивалі Pioneers Festival. Спонсором AeroMobil виступив, зокрема, й уряд Словаччини. Поточна версія 4.0 розганяється до 160 км/год., а в повітрі розвиває швидкість до 200 км/год. Витрата бензину на трасі – 8 літрів на 100 км, при загальному запасі ходу в 875 км; в повітрі автомобіль споживає 15 літрів бензину на годину, а запас ходу становить 700 км. Примітно, що на повну трансформацію транспортного засобу потрібно близько 3 хвилин.
Компанія заявила, що планує почати приймати перші попередні замовлення на свій винахід вже наприкінці цього року, а самі авто їхні власники отримають у 2020 році.

Title Title 
  


Автосвіт

Найшвидшим у світі автомобілем став «Додж Демон»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers