rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ Найшвидшим у світі автомобілем став «Додж Демон»
Американці показали довгоочікуваний Dodge Challenger SRT Demon, який став найшвидшим у світі серійним автомобілем з розгону з місця до 97 км/год. Цю швидкість він набирає за рекордні 2,3 секунди.

Про це повідомляє «Укрінформ».
«Challenger SRT Demon долає настільки значущу для американців відстань у чверть милі (402 метри) лише за 9,65 секунди і розвиває швидкість 225 км/год., а це ще один рекорд для серійних автомобілів», – зазначається в публікації.
При розгоні автомобіль розвиває рекордну прискорення в 1,8 g. До того ж, «Демон» став першим у світі серійним автомобілем, який при старті з місця відриває передні колеса від землі. На двох колесах SRT Demon проїжджає 89 сантиметрів. Це досягнення навіть потрапило в Книгу рекордів Гіннеса.
Dodge Challenger SRT Demon буде випущений у кількості 3300 екземплярів, 300 з яких призначені для Канади, а решта 3000 – для США. Ціна не перевищить 100 тисяч доларів, при цьому, на автомобіль діятиме звичайна заводська гарантія на три роки або 36 тисяч миль, а також п’ятирічна гарантія на силовий агрегат, причому, власника не позбавлять гарантії навіть при участі в драг-рейсингу.

Title  Title
 Title Title


Автосвіт

AeroMobil: словаки показали літаючий автомобіль за €1,5 мільйона

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers