rss
04/28/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Берегиня \ Сучасні стандарти ідеальних жіночих ніг та як до них наблизитися
Жіночі ноги у гарних черевичках, звісно, привертають увагу чоловіків. Тому кожна жінка здатна на чималі жертви заради ідеальних ніжок. Проте, що саме стоїть за цим поняттям?

Світова статистика

Найдовшими ногами і гарними литками природа наділила негритянок. Але великі і широкі ступні трохи псують спокусливу картинку. Чимало європейок також можуть похвалитися довгими витонченими кінцівками з більш вираженим рельєфом і, що важливо, цілком пропорційними стопами. При однаковому зрості представниць Африки та Європи, довжина ніг останніх поступається темношкірим моделям на 3-4 см. А ось серед азіатських красунь довгі ноги і тонкі красиві кіточки – справжня рідкість. Зате вони можуть похвалитися маленькою і витонченою ступнею. Ще в Давньому Китаї захоплювалися тендітними жінками з маленькими ступнями. Традиція туго бинтувати дівчаткам стопи давно в минулому, а мода на мініатюрний розмір ноги – ні.

5 критеріїв ідеальних жіночих ніг

• Довжина. Щоб дійти до істини в цьому питанні, варто вдатися до найпростішої математичної формули. Отже, ідеальна довжина ніг (Х) = ваш зріст (см): 2 + 2. Ця формула підходить для людей з широкою кісткою. Якщо ви маєте середню будову тіла, замініть останню цифру на 4, а для дівчат з тонкою кісткою вона може дорівнювати 6.

• Пропорційність. Довжина й інші параметри кінцівок залежать, насамперед, від зросту. А щоб не втомлювати себе складними розрахунками, можна скористатися вже готовою табличкою:
n якщо зріст 161-167 см: довжина ніг – 84-89 см, обхват стегна – 56-57 см, обхват гомілки – 34-35 см;
n якщо зріст 168-174 см: довжина ніг – 90-94 см, обхват стегна – 57-58 см, обхват гомілки - 35-36 см;
n якщо зріст 175-180 см: довжина ніг – 95-100 см, окружність стегна – 58-59, гомілки – 37-38.
Окружність стегна вимірюється в його верхній частині, а гомілки – в найширшому місці.

• Стрункість. Ноги будуть вважатися стрункими, якщо тазостегновий і колінний суглоби, а також ахіллесове сухожилля розташовуються на одній прямій. А коліно ділить ногу навпіл.

• Форма. Перевірити, наскільки підтягнутими виглядають ваші ніжки, можна в положенні стоячи «ноги разом». Між ними повинні утворитися чотири «віконця»: в районі кісточок, під коліном, над коліном у нижній частині стегна і маленький трикутник у верхній частині стегна. Причому, перший просвіт повинен бути найширшим, а третій – найвужчим.

• Тонкощі. Саме вони роблять «середньостатистичні» ноги справжнім витвором мистецтва. Наприклад, тонка кісточка і тонке місце під коліном, яке в ідеалі наближається до розмірів кісточки. Ахіллесове сухожилля також повинно мати витончену форму і симетричні заглиблення з обох боків.

Робота над помилками

Якщо ваші ноги ніяк не вписуються в сучасні стандарти, існує кілька способів підкоригувати природні недоліки.

Вдалий гардероб. Для тих, кого природа не нагородила довгими ногами, модельєри придумали підбори. Ще один безпрограшний варіант, коли колір туфель збігається з тоном панчіх і спідниці – це візуально витягує нижню частину фігури. Такого ж ефекту можна досягти і за допомогою одягу із завищеною талією. Тим, у кого худі литки, слід вибирати взуття з видовженим носком – це додасть ногам кілька сантиметрів. Те ж правило працює і у зворотному напрямку – для повних литок. Якщо ноги не можуть похвалитися стрункістю, краще відмовитися від суконь і спідниць, які закінчуються вище від колін або звужуються донизу. Чобітки з широкою халявкою трохи «вирівняють» ситуацію з кривими ногами.

Фітнес. Це – надійний інструмент не тільки для того, щоб підкачати м’язи або прибрати зайве, а й подолати кривизну. Трохи наростивши рельєф певних м’язів, маєте змогу зробити ноги рівнішими. Підкоригувати форму литок і стегон можна за допомогою степу, тенісу та бігу. Також якомога частіше піднімайтеся сходами, робіть присідання і махи ногами, крутіть педалі велотренажера або просто уявного велосипеда.

Як знайти свою ідеальну пару взуття

Гливи: готуємо смачні й корисні страви з грибів

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers