rss
05/05/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп

Овен

Настав час виправляти накопичені за минулі дні помилки. Це - не найспокійніший тиждень. Постарайтеся не приймати поспішні рішення, будь-яка помилка може надовго поселити у вашій душі почуття провини. Середа - вдалий день для визначення стратегії і тактики. Вчіться слухати і чути, постарайтеся виконувати прохання інших, якщо вони реалістичні. Тоді необхідна допомога надійде і вам.

Приділіть особливу увагу гігієні. Якомога частіше мийте руки. У спортзалі, в басейні або лазні не ходіть босоніж, після занять нанесіть на стопи протигрибковий засіб. Замість ванни приймайте душ, навіть у себе вдома.

В особистому житті все починає складатися сприятливо, тільки не квапте події. У другій половині тижня можливі несподівані любовні авантюри, які подарують безліч нових вражень. Емоційно насиченою буде середа.

Тиждень - нестабільний у фінансовому плані. Ймовірні деякі фінансові втрати і непередбачувані витрати. Протипоказаний зайвий азарт, ви можете втратити занадто багато. Друга половина тижня буде спокійнішою.

 

Телець

Цього тижня фортуна посміхається вам. Втілюйте в життя давні проекти. У вівторок бажано не звалювати на плечі дуже багато роботи, є ризик не впоратися. Постарайтеся стежити за тим, що кажете. Ваші слова можуть бути використані проти вас у найближчому майбутньому. Не приховуйте свої емоції від близьких, вони з розумінням поставляться до ваших проблем.

Найімовірніше, ваше самопочуття буде досить стабільним. Багато що залежить від вашої поведінки. Вам не слід різко змінювати спосіб життя. Відмовтеся на якийсь час від занять екстремальними видами спорту та іншою травмонебезпечною діяльністю.

Цілком вдалі дні для прийняття відповідальних рішень, оформлення стосунків, але також - і для їхнього розриву і розставання з обопільної згоди. Не варто нічого робити на свій страх і ризик - вам буде не важко домовитися з партнером, важливо зважати на його думку.

У першій половині тижня можуть бути вдалі справи, пов'язані з нерухомістю. Постарайтеся не тринькати даремно сили і кошти. У четвер, швидше за все, вам доведеться звітувати перед керівництвом.

 

Близнюки

Цього тижня вам доведеться вийти за рамки звичного оточення, щоб знайти краще розуміння ситуації, що склалася. Так ви побачите далекі перспективи. Більше уваги приділяйте мріям. У середині тижня вам можуть запропонувати вигідний проект. Погоджуйтеся, але не доводьте себе до перевтоми. У вихідні варто вибрати пасивний відпочинок.

Кращий напій для представників вашого знака цього тижня - чай. Вибирайте його у спеціалізованих магазинах, купуйте на вагу. Заодно придбайте новий чайник для заварювання або френч-прес - вони додадуть вам позитивних емоцій від чаювання, позитивно вплинуть на ваше самопочуття.

З'ясування стосунків не дасть жодного результату, а ваша ображена фізіономія лише розсмішить інших. Не ставте себе у безглузде становище. Ваш роман може подарувати чимало задоволення. Зосередьтеся на хорошому.

Не варто бути відвертими з іншими, не посвячуйте у фінансові плани тих, хто може перешкодити їхньому здійсненню. У п'ятницю та суботу влаштуйте похід магазинами.

 

Рак

Ракам доведеться попітніти - будь-яка діяльність вимагатиме величезної самовіддачі. Намагайтеся робити кар'єру не на шкоду особистому життю. Проблеми на роботі - тимчасові, а взаємини з близькими будуть уразливою сферою. У четвер не варто відмовлятися від походу в гості. А ось на неділю не варто планувати багатолюдну і гучну вечірку.

Цього тижня багато представників вашого знака будуть страждати від болю в спині і шиї. Вам не варто надмірно навантажувати хребет. Намагайтеся відмовитися від занять спортом і танців. Відвідування масажиста або мануального терапевта буде дуже корисним, але виберіть досвідченого фахівця.

Наберіться трохи терпіння. Вам потрібно за будь-яку ціну звести нанівець напруженість у ваших стосунках. У цьому дуже допоможе фантазія і оригінальність: здивуйте чимось кохану людину.

У вихідні вас можуть потішити нові фінансові надходження. На понеділок не варто планувати надто багато справ, пов'язаних з вирішенням фінансових питань. Зараз будь-який ризик може виправдатися, якщо щиро вірити у перемогу і наполегливо працювати.

 

Лев

Вдалий час для завершення всіх розпочатих справ і поступового початку підведення підсумків. Будьте впевненими у своїх силах, це сприятиме удачі і успіхам у справах. Постарайтеся продумувати все до дрібниць. Краще піти на компроміс з керівництвом, ніж сперечатися і псувати взаємини. Ваша сім'я підтримає вас і буде всіляко заохочувати.

Ваше самопочуття навряд чи кардинально зміниться. Якщо ви вживаєте якісь заходи для оздоровлення організму - вам потрібно набратися терпіння. Поговоріть з фахівцем, з людьми, які займаються за вибраною вами програмою - можливо, ви десь припустилися помилки? Нічого не змінюйте, допоки все не проаналізуєте.

Чи можете ви бути повністю впевненими у людині, яка зараз поруч з вами? Якщо сумніви залишаються, нехай навіть вона вам дуже подобається, утримайтеся від рішучих кроків. Можливо, цей тиждень дещо змінить ваші уявлення про неї.

Ваша фінансова стабільність може опинитися під загрозою, якщо ви будете розтринькувати гроші. Не варто залишати занадто багато готівки у кафе і ресторанах. Не забувайте вчасно «гасити» кредит.

 

Діва

Постарайтеся приборкати свою гординю і не відмовляйтеся від запропонованої допомоги, шанси самотужки впоратися з поставленими завданнями дорівнюють нулю. Головні новини можуть очікувати вас удома. Постарайтеся звільнити для себе більше часу і звести спілкування з колегами, друзями, й, особливо, - з ріднею, до розумного мінімуму. У середині тижня вірогідні конфлікти з діловими партнерами через обман, який випадково розкриється. Поставтеся серйозно до проблем близьких людей.

Ваше самопочуття буде досить хорошим, енергії вам вистачить на все задумане. Головне - не забувати, що її запаси потрібно поповнювати. Зараз для вас дуже важливо повноцінно харчуватися та якісно відпочивати - спати не менше, ніж вісім годин на день, гуляти на свіжому повітрі.

Повірте, кохана людина відчуває те ж, що і ви, а ваші стосунки можуть перерости у глибокі почуття, тільки не випереджайте події. Вівторок і четвер - особливо вдалі дні для романтичних зустрічей і ніжних побачень.

У четвер можливі фінансові надходження, в суботу будуть вдалими необхідні покупки. Вівторок - важливий день для нової справи, але ви можете натрапити на перешкоду. Постарайтеся зосередитися і досягти поставленої мети, від позитивного результату багато що залежить.

 

Терези

Щоб не втратити взятий темп, постарайтеся критично аналізувати пропозиції та інформацію, що надходять вам. Інакше справи можуть раптом зупинитися через непродумані дії. Ви будете ображатися на інших, причому, буквально на порожньому місці. На початку тижня важливо проявити лідерські навички. У середу постарайтеся бути більш пильними, не приймайте відповідальні рішення. Доведеться витратити чимало сил на приборкання свого роздратування.

У найближчі дні варто бути уважнішими до того, що ви їсте. Кислі, солоні, мариновані продукти будуть подразнювати вашу травну систему. Можете трохи поекспериментувати зі спеціями. Але знайте міру і використовуйте тільки чисті приправи, від готових соусів краще відмовитися.

Вас може пробудити до життя й активних дій романтичне почуття. Постарайтеся провести понеділок і вівторок не на самоті, чекайте на відверті зізнання. Ваші взаємини будуть розвиватися поступово, не варто намагатися йти на штурм.

Зараз можна зайнятися пошуком нової роботи, успішно пройдуть співбесіди. П'ятниця - вдалий день для переговорів і ділових зустрічей у неофіційній атмосфері. У вівторок і середу ймовірні нові фінансові надходження.

 

Скорпіон

Головна мета цього тижня - знайти взаєморозуміння з іншими людьми. І ви отримаєте чимало вигідних пропозицій. Тиждень буде багатий на події, дозволить запастися пристойною сумою і цікавими враженнями, посприяє здійсненню найсміливіших планів. Найкращим відпочинком у вихідні буде подорож удвох з коханою людиною.

Ваше здоров'я - не на висоті, але не варто скаржитися на самопочуття нікому, крім лікаря. Інакше вас замучать порадами. Не довіряйте тим, хто не є професіоналом. Підходьте до питання виважено і тверезо.

Цього тижня вам доведеться спілкуватися з вельми вразливими людьми, стежте за своїми висловлюваннями. Ваш обранець занадто залежить від вас. Постарайтеся його тішити і проводити більше часу вдвох - без сторонніх очей.

У першій половині тижня ймовірні довгоочікувані фінансові надходження, причому, їхня сума буде досить значною. Чималий дохід принесе не тільки основна робота, а й підробіток. Можливо, вам запропонують читати лекції, виступити з доповіддю на престижному симпозіумі або замовлять написати рекламний текст чи історичну працю.

 

Стрілець

Цього тижня вам буде корисно підвести певний підсумок і згадати про те, що і хто для вас є найважливішим. Суворість і принциповість - це зовсім не ті риси, які варто використовувати в обставинах, що склалися. Вчіться не лише слухати, а й чути. Не піддавайтеся миттєвому пориву, інакше будете шкодувати про допущені промахи. Товариськість дозволить розширити ділові контакти і налагодити корисні дружні зв'язки. Мудрість, гнучкість і далекоглядність допоможуть досягти успіху. Не упустіть перспективну пропозицію наприкінці тижня.

Головне для вас зараз - уважно прислухатися до свого організму. Тіла більшості представників знака не звикли до того, що їхні голоси щось значать - пора змінювати ситуацію. Однак, не намагайтеся видати за справжні потреби те, що диктується лінню, обжерливістю. Постарайтеся визначити, що вам потрібно насправді. У складних ситуаціях не іноруйте поради фахівців.

Вас закрутить вихор романтики і ніжних почуттів. Майже весь ваш вільний час піде на діяльність не надто продуктивну, але приємну. Понеділок і вівторок - хороші дні для зустрічей і побачень.

Бути чи не бути фінансовим надходженням, цього тижня залежить від вашої розсудливості. Важливо справити правильне враження на керівництво. Чудовий тиждень для пошуку інвестора або спонсора. Намагайтеся самі контролювати фінанси, а не сподіватися на партнера.

Козеріг

Будьте уважними і мудрими. Не нехтуйте дрібницями. Рішення, здавалося б, незначних питань може дати несподіваний позитивний результат. Бажано перестати розчинятися у потоках сумнівів та емоцій. Перш ніж діяти, варто добре все продумати. Безсистемні кроки успіху не принесуть. Вівторок - вдалий день для реалізації грандіозних планів.

Виділіть трохи часу на релакс-процедури. Сауна, масаж, обгортання, медитації і аромотерапія - виберіть те, що не заборонено за станом здоров'я. Зірки рекомендують вам щовечора гуляти у парку, якщо є така можливість.

На вас чекає настільки романтична зустріч, що ви можете почати писати вірші або співати пісні під гітару, навіть якщо ніколи раніше цим не займалися. Постарайтеся не форсувати події.

У четвер на роботі можливий конфлікт або раптова перевірка. У п'ятницю повинна надійти важлива інформація. Але врахуйте, що вірогідні спотворення і неточності. Неділя - вдалий день для покупок. Ваші фінансові ресурси починають потихеньку випаровуватися, проте в середу ймовірні нові надходження.

 

Водолій

Творча робота позитивно впливатиме на ваш настрій. Постарайтеся подолати бажання вплутатися в авантюру - така ситуація нічим хорошим для вас не закінчиться. Прислухайтеся до порад близьких людей. Вони допоможуть вам вирішити навіть найскладніші питання. Плануйте важливі розмови і початок нової справи, не втрачайте свій шанс, використовуйте сприятливий час.

Ваше здоров'я може вимагати від вас уваги. Приділіть собі достатньо часу. Не можна сказати, що ситуація зараз критична або небезпечна - але її не слід запускати, інакше вона може стати і критичною, і небезпечною. Ваша головна справа - ваше здоров'я, ваш головний друг - ви самі.

Навесні ви - особливо романтичні і чарівні, а це означає, що ви будете мати успіх у протилежної статі. Тільки не заплутайтеся у своїх вподобаннях. Флірт - це, все-таки, не кохання.

Цей тиждень - стабільний у фінансовому плані. У першій половині вірогідні значні фінансові надходження. У п'ятницю вдалими будуть ділові зустрічі, підписання договорів, справи, пов'язані з нерухомістю та плануванням відпочинку на найближчі свята і канікули.

 

Риби

Цього тижня будьте особливо уважними до нової інформації, стежте за своїми висловлюваннями. У п'ятницю не варто приймати поспішні рішення, не бажано різко щось змінювати у своєму житті. У суботу в усьому уникайте спірних моментів, шукайте компроміс. Понеділок - вдалий день для обмірковування новаторських ідей, хоча для цього знадобиться усамітнення, а з ним можуть виникнути проблеми. У середу вас можуть відвідати непрохані гості, постарайтеся проявити щедрість і привітність.

Підтримуйте свій дух у тонусі - тоді і тіло буде сповнене енергією. Можливо, ви не одразу відчуєте приплив бадьорості - але вже через кілька днів помітите, що стали витривалішими і сильнішими. Підтримайте свій організм - йому необхідні вітаміни і фізичні вправи. Тренуватися до виснаження не слід. Просто щодня робіть трохи більше, ніж звикли, до приємної втоми, але не до відрази.

Особисте життя, на вашу радість, поступово налагоджується. Зустрічі з коханою людиною обіцяють бути бурхливими і запам'ятаються надовго. Той, хто ще не пов'язав себе стабільними стосунками, може знайти свою половину і закохатися з першого погляду.

Фінансове становище - стабільне, на роботі все складається досить успішно. Однак, не варто в романтичній задумі бродити магазинами. Бережіть свій гаманець, а ще краще - складайте кошти у найвіддаленішу шухляду.

Гороскоп

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers