rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Міжнародний огляд \ Президент Грузії закликає об’єднатися проти російської пропаганди

Президент Грузії Георгій Маргвелашвілі заявив, що гібридна війна, кіберпротистояння, серйозні спроби Росії вплинути на суспільство шляхом пропаганди та агітації реально послабляють стан безпеки в регіоні.

Про це він сказав на Форумі народної дипломатії НАТО-Грузія, що проходить у Тбілісі, повідомляє Грузія Online.

«У своєму виступі Георгій Маргвелашвілі сказав про процес інтеграції Грузії до європейських та євроатлантичних структур, пріоритети зовнішньої політики, роль народної дипломатії в цих процесах і російсько-грузинських відносинах», - йдеться в повідомленні.

Кажучи про загрози російської пропаганди, президент підкреслив важливість формування єдиної позиції уряду і суспільства в цьому питанні.

За його словами, як усередині країни, так і за її межами, в партнерських країнах Грузія повинна «виступати з єдиним меседжем, який повинен розвінчати пропагандистську кампанію, яка проводиться Росією стосовно Грузії та інших молодих демократій у напрямі інтеграції Грузії з ЄС та НАТО».

На думку глави країни, в останній період грузинське суспільство, неурядовий сектор і політичні партії проявляють стійку та єдину позицію у зв'язку з євроінтеграцією Грузії, але реально роботу в цьому напрямі необхідно поглибити та посилити.

Підписано протокол про вступ Чорногорії до НАТО

Референдум у Туреччині: до 2,5 мільйона голосів могли бути підтасовані

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers