rss
05/10/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Duckworth про Gorsuch: «Я не можу підтримати його кандидатуру»

Сенатор Tammy Duckworth заявила, що не підтримує кандидатуру судді Neil Gorsuch як майбутнього члена Верховного суду.

Duckworth каже, що поділяє заклопотаність із приводу «схильності (Gorsuch - ред.) ставити корпоративні прибутки вище за інтереси людей знову і знову». Вона назвала його історію як судді, який розглядав позови щодо цивільних, репродуктивних прав та прав інвалідів, - «тривожною».

«Суддя Gorsuch мав кілька можливостей пояснити свої вчинки, свою позицію і судову філософію, але не зробив цього. Рішення щодо довічного призначення у Верховному суді вимагає значно більше, ніж ввічливої поведінки і здатності майстерно ухилятися від навіть найбільш заплутаних запитань. За чотири дні слухань щодо його кандидатури суддя Gorsuch не показав здатність полегшити мої проблеми. Я не можу голосувати, щоб підтвердити його кандидатуру», - йдеться у заяві Duckworth.

Через два дні слухань у Сенаті більшість республіканців дали блискучі рекомендації для Gorsuch. Водночас, демократи були розчарованими, оскільки він, на їхню думку, приховував свої погляди від американської громадськості, повідомляє Associated Press.

Neil Gorsuch неодноразово заявляв, що буде дотримуватися верховенства права і поважати незалежність судової гілки влади. Але він відмовився відповідати на всі запитання.

Серед демократів, які заявили, що будуть підтримувати Gorsuch, є сенатор Joe Manchin із West Virginia і сенатор Heidi Heitkamp із North Dakota.

Gorsuch, федеральний суддя апеляційного суду в Denver, відхиляв неодноразові спроби змусити його відповідати на найважливіші правові та політичні питання. Але він дійсно сказав сенатору Dianne Feinstein, яка хвилюється, що Gorsuch голосуватиме за обмеження абортів, що «ніхто не хоче повернути нас до коней і возів», повідомляє Associated Press.

Duckworth вважає, що Gorsuch не доклав жодних зусиль, щоб зустрітися з нею особисто та щоб відповісти на «серйозні питання, які у мене є щодо його історії».

«Я відмовляюся голосувати... за кандидатуру людини, яка відмовляється надати будь-які відповіді на мої запитання», - сказав Duckworth.

 

Чикаго за тиждень

Трамп зустрівся у Білому домі з президентом Єгипту

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers