rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп

Овен

Тиждень сприятливий для наукових досліджень і відкриттів. Вам необхідно проявити ініціативу і застосувати свої ідеї на практиці. Експерименти дозволять довести вашу правоту. Не відкладайте рішення проблем у довгу скриньку. У п’ятницю можуть виникнути складнощі у взаєминах з ріднею або друзями.
Не хвилюйтеся через те, що щось йде не так. Щодня даруйте собі позитивні емоції, більше гуляйте, ходіть у театри і музеї. Якщо у вас є можливість піти у відпустку і кудись поїхати, змінити оточення – скористайтеся нею. Але не забудьте вжити необхідних заходів обережності – зберіть у дорогу аптечку, купіть страховий поліс.
Слідкуйте за своїми висловлюваннями. Одне необережне слово або критичне зауваження може образити кохану людину. Краще не з’ясовувати стосунки, це може закінчитися лише скандалом. А ось у суботу перемир’я буде дуже своєчасним.
Регулюйте свої кошти так, щоб витрати не перевищували надходження. Наразі не варто витрачатися на ремонт квартири. Навіть дрібниця, придбана з цією метою, проб’є дірку в бюджеті і потягне за собою безліч пов’язаних витрат.

Телець

Цього тижня у вас з’явиться бажання щось змінити у своєму житті. Ловіть момент. Тиждень сприятливий для розширення сфери діяльності, кар’єрного росту, нових романтичних знайомств. Не розраховуйте на четвер – можливі різні неузгодження. П’ятниця – день, коли необхідно буде об’єктивно оцінити свої сили і не звалювати на себе зайвий вантаж. У вихідні постарайтеся відпочити так, як вам хочеться, а не тільки вирішувати домашні і побутові проблеми.
На ваше здоров’я буде впливати рухова активність – вона в жодному випадку не повинна бути надмірною. Введіть за правило щодня прогулюватися швидким кроком. Якщо є можливість, ходіть у спортзал – інструктор допоможе вам підібрати навантаження.
З’явиться шанс змінити особисте життя в кращий бік. Незапланована, але дуже приємна зустріч може стати початком любовного роману. Тільки не поспішайте, щоб не злякати свою удачу.
У четвер і п’ятницю ви можете забути щось важливе, не полінуйтеся записати у щоденник ділові плани і зустрічі. У середині тижня ймовірні фінансові надходження. У вівторок краще не займатися серйозними фінансовими питаннями, високий ризик обману.

Близнюки

Впливати цього тижня на хід подій вам навряд чи вдасться, а от використовувати їх з вигодою для себе ви зможете. Інформація, отримана у понеділок, може вас потішити. Можливо, йтиметься про підвищення на роботі або збільшення зарплати. Вдалими можуть бути тривалі відрядження, що починаються у першій половині тижня. У четвер постарайтеся утриматися від образ. У вихідні зможете здійснити вельми амбітну мету.
Головне для вас зараз – не сумувати. Поганий настрій негативно позначиться на вашому самопочутті... Якщо ви відчуваєте, що занудьгували, засумували, готові опустити руки – зробіть що-небудь приємне, змініть оточення, справу, коло спілкування. Дуже допоможе вам зараз нове хобі. Виправляйтеся!
Зустрічі з коханою людиною можуть нині подарувати вам небувалий творчий підйом. Тільки зосередьтеся одне на одному, а не на обговоренні роботи або спільних знайомих. У вихідні постарайтеся приборкати спалах необґрунтованих ревнощів, адже це може спровокувати конфліктну ситуацію.
Фінансове становище вас потішить. У середу можливі цікаві ділові пропозиції з хорошими перспективами, не упустіть свій шанс. Неділя сприятлива для купівлі нових речей або придбання квитків у театр.

Рак

Цього тижня постарайтеся бути терплячими з іншими. Спроба навчити кого-небудь жити обернеться для вас не дуже приємною ситуацією. Ваш дохід збільшиться. У вихідні більше спілкуйтеся з рідними. У понеділок і вівторок слід щосили стримувати емоції, це дозволить блискуче впоратися зі ситуацією.
Цього тижня найуразливіший ваш орган – коліна. Якщо ви бігаєте, катаєтеся на роликах або їздите на велосипеді, було б непогано використовувати спеціальний захист або пов’язки. Бережіться ударів, вивихів, інших пошкоджень, відмовтеся від екстремальних занять. Уникайте натовпу – ймовірність того, що вас випадково травмують, є досить високою.
Ви впевнені у своїй привабливості, тому навіть охолодження в стосунках з коханою людиною ви сприймете цілком спокійно. Тим більше, що це явище – тимчасове.
Вам необхідно чітко планувати свій бюджет, щоб потім не переживати через неплатоспроможність. Не лінуйтеся – і у вас буде можливість добре заробити. Четвер – сприятливий день для укладання контрактів, проведення ділових зустрічей і вирішення різноманітних фінансових питань.

Лев

Цього тижня вам доведеться доводити свій рівень професіоналізму. Це – вдалий тиждень для людей творчих професій. Знадобиться доброзичливість і контактність. Уважніше слідкуйте за новинами, щоб не упустити важливу для вас інформацію. Розмови з керівництвом у середу краще не проводити. Свої ідеї та претензії можна буде висловити потім. У вихідні уникайте порожніх слів і зайвих контактів.
Цього тижня було б непогано задуматися над здоров’ям своєї спини, хребта – особливо, якщо ви дотримуєтеся сидячого способу життя. Зірки нагадують, що багато проблем функціонування внутрішніх органів і систем пов’язані з неправильною поставою. Робіть вправи для м’язів спини. Було б непогано походити на масаж, можливо, варто подумати про йогу.
Закоханого Лева можуть покинути, але відганяйте геть від себе тугу і смуток. Кохана людина не забула вас. Вона завантажена роботою і домашніми проблемами, які не дозволяють приділити час ще і вам. Розлука тільки підігріє почуття.
Нові фінансові надходження у першій половині тижня можуть приспати вашу пильність, не переоцінюйте свої фінансові можливості. Не варто намагатися спихнути свої помилки на колег. Грошей поки що буде надходити небагато, тому витрати не повинні ставати безмежними.

Діва

Виїхавши у відрядження на початку тижня, ви, можливо, уникнете неприємностей на роботі. Якщо, все-таки, ви залишитеся в офісі, буде потрібно проявити неабияке терпіння, інакше ділові партнери можуть скористатися вашою емоційністю і спровокувати конфліктну ситуацію. У середу можуть поновитися важливі для вас, але загублені контакти і зв’язки. Випадкові зустрічі відкриють для вас нові перспективи. Діти і батьки будуть тішити вас.
Якщо у вас є хронічні захворювання травної системи, зараз більш ніж ймовірне їхнє загострення. Порадьтеся з вашим лікарем – що робити, аби уникнути несприятливого розвитку подій. Вам підходять легкі супи, каші, але не повинно бути нічого жирного, гострого, копченого або маринованого.
Особисте життя може нарешті вас ощасливити. Навіть неприступні фортеці готові лягти під напором вашої чарівності. Від вас вимагається лише насолоджуватися життям, не чіпляючись до дрібниць...
У першій половині тижня ймовірні незначні фінансові надходження. У суботу та неділю будьте обережними. Можливо, саме вам доведеться платити за товариську гулянку. Вівторок – вдалий день для фінансових справ, які можна швидко закінчити.

Терези

Цього тижня не варто відкрито висловлювати свої претензії до інших. Ваш успіх залежить від вашої дипломатичності. Грандіозні плани на найближчі дні краще не будувати, але проявити активність дуже бажано. Близькі люди можуть звернутися до вас за порадою, продемонструйте розуміння. Постарайтеся бути завбачливими, є небезпека повторити вже одного разу зроблені помилки.
Вочевидь, ваш організм відчуває нестачу якихось вітамінів або мінералів – обговоріть ситуацію з лікарем, здайте аналізи. Але можна обійтися і без цього. Досить налагодити харчування – і почати застосовувати якісний вітамінний комплекс. Можливо, позитивний ефект ви побачите буквально через кілька днів. Ви будете менше втомлюватися, краще спати та виглядати здоровою людиною. Доведіть курс до кінця.
Створіть яскравий, весняний імідж, і це сприятливо позначиться на ваших стосунках з коханою людиною. Вона раптом побачить у вас нову красу, яка до цього від неї вислизала.
У п’ятницю можна вирушати в магазини за бажаною покупкою. Субота і неділя – не час для азартних ігор і ризикованих ставок, особливо уникайте укладання «вигідних парі». Понеділок – один із найсприятливіших днів у фінансовому плані.

Скорпіон

Доля надасть вам можливість вибору, в професійному і особистому плані багато хто буде прагнути вашої уваги. Працездатність, почуття такту і чарівність дозволять вам віртуозно впоратися з поставленими завданнями. На вас чекає фінансовий успіх. Частіше бувайте у приємному товаристві. У вихідні постарайтеся відновити витрачений енергетичний потенціал.
Найімовірніше, вашому організму зараз не вистачає тих чи інших речовин. Вам варто додати у свій раціон додаткову порцію свіжих овочів і фруктів; також можна застосовувати готові вітамінні комплекси. Звичайну сіль постарайтеся замінити на йодовану – але не забувайте, що солити готову страву потрібно безпосередньо перед вживанням.
Душевна рівновага повертається до вас. Те, що ще вчора здавалося банальним, сьогодні набуло нових барв. Вихідні бажано провести разом із коханою людиною.
Фінансове становище значно покращиться. Цього тижня ймовірні вдалі угоди і нові договори, які принесуть хороший прибуток. Можливі привабливі пропозиції, ваші ділові та творчі ідеї будуть популярними і зацікавлять керівництво і ділових партнерів.

Стрілець

У вас величезна кількість цікавих ідей і нових планів, але весь пар може піти у свисток. Потрібно багато працювати, щоб реалізувати бажане. Подумайте про нове джерело доходу. Є ймовірність, що вам доведеться зайнятися житловим питанням. Не забувайте про своїх близьких, потіште їх якимось необхідним придбанням. Деякий час варто присвятити налагодженню ділових зв’язків.
Цього тижня ви можете зіштовхнутися зі серйозними проблемами зі шлунком. Дуже уважно стежте за якістю і терміном придатності продуктів – при найменшому сумніві в їхній свіжості їжу слід викинути, щоб уникнути отруєння. Частіше мийте руки. Овочі та фрукти також не забувайте добре помити.
Цього тижня будь-який похід «в гречку», навіть і в думках, може принести вам серйозні неприємності. Занадто легко буде відкриватися все те, що ви хотіли б залишити у таємниці.
На початку тижня ви можете підписати дуже важливі і вигідні контракти, але пам’ятайте, що поквапливість у діях вам – ні до чого. Потрібно все обдумати і порадитися з фахівцями. У неділю постарайтеся не брати гроші у борг. У вівторок і середу ймовірні нові фінансові надходження.

Козеріг

Подумайте про плани на майбутнє. На роботі все – успішно, навіть ймовірне підвищення. Не знехтуйте важливою інформацією, яка відкриє перед вами нові можливості. Середа потішить вдалими зустрічами і дружніми бесідами. Не варто шкодувати гроші, якщо є шанс потішити близьких людей.
Головна біда для вас зараз – поганий настрій і втрата інтересу до навколишнього світу. Вашим порятунком стане будь-яка справа, яка запалює вогонь у вашому серці й очах – а також хобі, спорт, нова закоханість. Беріть участь у запропонованих проектах – ви зможете вийти з них, якщо стане нудно. Обходьтеся без антидепресантів.
Можливі деякі неприємності через вашу легковажну поведінку. Не варто фліртувати з іншими на очах у своєї коханої людини. Четвер – сприятливий день для відвертої розмови і довгоочікуваного примирення.
Цього тижня може з’явитися можливість отримати спонсорську допомогу на розвиток нового проекту, кредит або підтримку партнерів. П’ятниця – невдалий день для укладання контрактів. Фінансове становище скоро стабілізується, але наразі можливі перевірки та недовіра керівництва.

Водолій

Саме час серйозно поставитися до своєї кар’єри. Тиждень може бути досить неспокійним, сповненим не завжди приємних несподіванок. Емоційна стійкість може знизитися, а з дратівливістю вам буде впоратися нелегко. Постарайтеся не показувати іншим свою нетерплячість. Не вплутуйтеся в авантюрні і конфліктні історії. Не варто ставати на чийсь бік. Просто робіть свою справу.
Головне для вас зараз – ставитися до себе уважно і дбайливо. Доглядайте за своїм тілом, давайте йому необхідне навантаження, правильно годуйте і вчасно вкладайте спати – і нічого страшного з вами не трапиться. Спробуйте саме зараз замислитися над тим, якою ви бачите свою старість. Тиждень ідеальний для того, щоб позбутися шкідливих звичок.
Можливі сильні душевні переживання, адже стосунки у вашій парі, схоже, все ще залишають бажати кращого. Не засмучуйтеся: ваша кохана людина скоро повернеться до вас, усвідомивши свої помилки.
Фінансове становище – стабільне, але розкіш вам ніхто не обіцяє. Хоч у чомусь потрібно проявити скромність. Тому з плануванням великих покупок варто почекати, постарайтеся бути розсудливими, і все до вас прийде. У четвер можливі розбіжності з колегами.

Риби

Настають помітні зміни у взаєминах з діловими партнерами. Це – серйозне випробування на міцність, від вас будуть потрібні готовність до співпраці і юридична грамотність. На роботі можливі інтриги. Хтось явно хоче перекласти на вас свої проблеми. У четвер будьте обережними з привабливою пропозицією, що стосується особистого життя. У п’ятницю не варто нічого планувати, тому що все може змінитися в одну мить.
Ваше самопочуття буде багато в чому визначатися вашим настроєм, а ваш настрій буде залежати, зокрема, від тієї музики, яку ви слухатимете. Вибирайте щось легке, світле; вечорами слухайте звуки природи – вони допоможуть вам розслабитися, налаштуватися на відпочинок. Бадьорі ритми хороші тільки під час занять спортом. Музика не повинна звучати занадто голосно – бережіть свої барабанні перетинки.
Раптова романтична зустріч може закрутити вам голову. Перспективи у цього роману є, але недовгі. Не випробовуйте на міцність почуття коханої людини, вони можуть і не витримати.
Фінансове становище – досить стабільне, це дозволить вам здійснити давні мрії. У четвер можливі нові фінансові надходження. У п’ятницю не варто багато витрачати на новий одяг або розваги.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers