rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп

Овен

Цього тижня особливо важливо відрізняти реальні плани від порожньої балаканини. Вам знадобляться однодумці, які допомогли б втілити ваші ідеї в життя. Прислухайтеся до голосу інтуїції, це дозволить уникнути багатьох помилок при спілкуванні. Четвер – сприятливий день для просування на роботі. У п’ятницю постарайтеся об’єктивно розрахувати свої сили. У середу краще не вступати в суперечки і не сваритися з родичами.
Довіряйте своїй інтуїції. Розум зараз не може дати правильну відповідь на ваші запитання. Якщо ви будете уважними, то потрібна інформація так чи інакше «спливе», або ви вловите сигнали, які подає вам організм. Постарайтеся забезпечити своє тіло тим, що йому насправді необхідно. Не намагайтеся запхнути в нього те, що йому не потрібно. Обов’язково висипайтеся – скільки б часу вам не було потрібно на сон.
Події цього тижня можуть розгортатися найнесподіванішим чином. Субота – чудовий момент для початку захоплюючого роману. В суботу ви можете раптово зважитися на рішучий крок. У понеділок і вівторок бажано не призначати побачення. Окрім розчарувань, ви нічого не відчуєте.
Похід у магазини бажано планувати на другу половину тижня, а першу присвятити активному зароблянню грошей. У четвер на вас можуть очікувати фінансові надходження. В суботу, можливо, доведеться попрацювати.

Телець

Цього тижня постарайтеся йти до мети і не відволікатися, інакше потонете у численних справах. Продемонструйте розумну обережність, не давайте привід для пліток заздрісникам на роботі. У середині тижня доведеться присвятити більше часу рідним, насамперед, дітям. У п’ятницю доведіть розпочату справу до кінця. У суботу можна ощасливити своєю присутністю світське товариство.
Цього тижня у вас може боліти голова, ви будете гостріше, ніж завжди, реагувати на зміну погодних умов. Тиждень не підходить для подорожей, особливо, далеких. Ставтеся до себе дбайливіше.
Можлива відверта розмова з коханою людиною. Ймовірне напруження в стосунках, можливі сцени ревнощів з боку коханої людини. П’ятниця і субота – сприятливі дні для примирення і спокійного відпочинку вдвох.
Постарайтеся не розпорошуватися і зосередитися на головному, інакше ви не встигнете завершити жоден проект. Вчіться довіряти колегам, не варто бачити в них суперників. У четвер можливі розбіжності з керівництвом.

Близнюки

Саме зараз ви можете досягти великих успіхів у діловій сфері. Доведеться попрацювати, але робота захопить вас, подарує спілкування з цікавими людьми і солідний прибуток. Можете не боятися розчарування і того, що багато сил і часу буде витрачено даремно. Навпаки, вашу старанність помітять і оцінять.
Цього тижня ви можете зіштовхнутися з неприємними проблемами з травленням. Щоб цього уникнути, не куштуйте нову для вас їжу, уникайте страв, що відрізняються різким, насиченим смаком. Зірки рекомендують вам на якийсь час перейти на варене і тушковане, не вживати маринади і консерви. Не відмовляйте собі в повноцінному обіді.
Вам захочеться любові, побачень, розваг, яскравого відпочинку. Доля стане союзником у цьому питанні. Ймовірне романтичне знайомство або поліпшення стосунків з коханою людиною. Вона зробить вам приємний подарунок.
Вірогідні нові фінансові надходження, причому, ви отримаєте навіть більшу суму, ніж очікували. На роботі ваше становище зміцниться, а недоброзичливці не матимуть підтримки керівництва й опиняться у невигідній ситуації. Вам запропонують прибутковий підробіток.

Рак

Цього тижня на вас чекає вершина, до якої ви довго йшли. Не упустіть знак, який вказує напрямок руху на останніх метрах, щоб не помилитися... Майте на увазі, що буде видно справжній рівень ваших досягнень, вам навряд чи вдасться щось приховати. У вихідні добре виспіться і відпочиньте. Середа – сприятливий день для початку самовдосконалення.
Цього тижня зірки рекомендують вам бути уважнішими до своєї спини, особливо до поперекового і шийного відділів. Будьте обережними в рухах, не піднімайте важке. Корисний самомасаж, ще більшу користь зможете отримати, якщо запишетесь на курс процедур до професіонала. Не обмежуйтеся поодиноким візитом – інакше істотних змін не відчуєте.
Тиждень сприятливий для гармонізації ваших взаємин. Постарайтеся утриматися від спокуси вимагати щось у коханої людини. Вона або не може дати більше, ніж дає, або не хоче. І те, й інше є досить вагомою підставою, щоб до неї не чіплятися. Проявіть тактовність.
Вас можна привітати – фінансові проблеми вас більше не турбуватимуть. У другій половині тижня ймовірні значні фінансові надходження, які будуть дуже доречними.

Лев

Цього тижня ви зможете підвести підсумок, хоча б і проміжний, в якійсь із сфер своєї діяльності. Або вас попросять це зробити. Доля подарує вам якийсь шанс – це може бути нова робота або можливість змінити місце проживання, в будь-якому випадку ви придбаєте щось цінне для себе. Весняна зміна іміджу дозволить вам показати себе іншим з виграшного боку.
Постарайтеся провести цей тиждень максимально активно. У вихідні їдьте на природу, підіть на тренування або на гру в спортзал, поплавайте у басейні. Більше гуляйте.
Трохи терпіння, і вашим взаєминам із коханою людиною можна буде тільки позаздрити. Адже як чудово бути поруч із коханим, сприймати його таким, яким він є. Іноді буває складно змиритися з деякими його звичками, але постарайтеся не влаштовувати скандали через дрібниці.
Доведеться займатися питаннями фінансів. До кінця тижня повна ясність у цих справах дозволить вам заспокоїтися і зітхнути з полегшенням. Зараз – не час шукати нову роботу.

Діва

Цього тижня багато перешкод або обмежень на вашому шляху просто зникнуть, можете ставити собі вельми амбітні цілі. Дійте, рухайтеся вперед. До кінця тижня багато справ вирішуватимуться, але не варто поспішати з початком нових проектів. У вихідні варто ретельно все проаналізувати і виправити можливі недоліки.
Цього тижня зірки дозволять вам трохи поекспериментувати. Якщо ви давно хотіли спробувати страви екзотичної кухні або зайнятися само-оздоровленням із застосуванням методики нетрадиційної медицини – момент для цього більш ніж відповідний. Але перед тим як приступати до активних дій, зважте всі «за» і «проти». Порадьтеся з лікарем – зайвим не буде.
Не варто жити, як на вулкані. Постарайтеся не лякати кохану людину ревнощами або зайвим феєрверком почуттів. Навіть якщо їй не звикати до екстравагантних ситуацій. У неділю можливе вдале побачення.
У фінансовому плані тиждень обіцяє бути більш-менш успішним. Особливо складними обіцяють бути взаємини з колегами, деякі з них будуть лише показувати видимість роботи. Ближче до кінця тижня можливі нові фінансові надходження.

Терези

Присвятіть понеділок і вівторок розміреній роботі, уникайте перевантажень, краще не починати нові справи. У четвер постарайтеся не пропустити важливу ділову пропозицію. Тиждень сприятливий для особистого життя і спілкування з друзями. Це дозволить повеселитися від душі і дізнатися багато цікавого.
Цього тижня вам слід особливо дбайливо ставитися до своїх очей – інакше може погіршитися зір. Постарайтеся скоротити час, який ви проводите перед екраном телевізора чи монітором комп’ютера; стежте за освітленістю. Якщо вам здається, що ваші очі «висохли» або в них «потрапив пісок» – можна скористатися спеціальними краплями, які продають в аптеці. Краще їздити в громадському транспорті, а не у власному.
Кохана людина може засмутити або образити вас. Але не варто надавати цьому дуже велике значення. Не створюйте напружену конфліктну ситуацію, краще промовчіть. Зустріч у суботу згладить усі розбіжності.
Важливі зустрічі з партнерами краще перенести на наступний тиждень. Вірогідні непередбачені події, які змінять ситуацію не на вашу користь. У вихідні дозвольте собі освіжити ваш гардероб новими речами або аксесуарами. Не економте на цьому.

Скорпіон

Настає сприятливий час для підвищення вашого професійного рівня і авторитету, для кар’єрного зростання та розуміння специфіки нової роботи. Не прогавте важливу інформацію, вона відкриє нові перспективи. У четвер краще відмовитися від поквапливості, дійте в своєму ритмі. У п’ятницю варто починати будь-які справи, особливо, спільно з однодумцями. Ваші ідеї знайдуть розуміння.
Ваш організм може відчувати брак йоду. Можливо, саме це є причиною вашої підвищеної стомлюваності останнім часом. Зірки рекомендують вам замінити звичайну сіль на йодовану. При цьому пам’ятайте, що її краще додавати у вже приготовлені страви, оскільки корисні елементи можуть зруйнуватися при нагріванні.
Постарайтеся не змішувати любов і гроші. Якщо в понеділок їх у вас не буде, це не означає, що треба відмовлятися від довгоочікуваної зустрічі. Тим більше, що вже в середу ви отримаєте великий прибуток.
Фінансове становище значно покращиться. Вам дадуть нове цікаве завдання, нарахують премію і виплатять усі борги. Втім, гроші для вас – не головне. Є речі і важливіші. Наприкінці тижня ймовірні вельми приємні події.

Стрілець

Ще не настав час для відпочинку, зараз треба докласти зусиль для того, щоб завершити справи, які ви довго і наполегливо відкладали. Можливо, вам зараз здається, що попереду – ще гора справ, що з ними неможливо впоратися. Не сумуйте, почніть із малого, і, крок за кроком, ви зрушите гору з місця. Ще й непогано заробите.
Тиждень буде багатим на стресові ситуації. Для вас дуже важливо знайти способи розслаблення, виходу з емоційних піку. Психологічна напруженість руйнівним чином впливає на весь організм. Зірки рекомендують прогулянки, медитації, ароматерапію, творчість і рукоділля. Знизьте до мінімуму спілкування з людьми, тварини будуть кращими компаньйонами для вас. Можна застосовувати легкі заспокійливі препарати природного походження.
Тиждень примирення й умиротворення. Розбіжності зникнуть, поступившись місцем гармонійним стосункам. Насолоджуйтеся, радійте. Любов – чудовий стимул до творчості, зокрема, і до поетичної.
Ви настільки занурені в паперові справи, що ризикуєте не почути привабливу пропозицію, яка може забезпечити вам нове джерело доходів. У четвер є ймовірність отримання великої суми грошей.

Козеріг

Цього тижня ви покажете іншим приклад витримки та професіоналізму. Це – чудовий тиждень, насамперед, для людей творчих професій. Уважно стежте за атмосферою в колективі, постарайтеся не брати участь в інтригах. Залиште претензії до ділових партнерів і подивіться на ситуацію з іншого боку. Новий проект об’єднає вас і усуне розбіжності. Вихідні проведіть у сімейному колі.
Головне для вас зараз – дивитися на життя оптимістично. Не варто впадати в меланхолію – від неї і до депресії недалеко. Не скочуйтеся в стан, вийти з якого можна, тільки застосовуючи ліки. Спробуйте наповнити своє життя приємними враженнями та яскравими, красивими речами. До вирішення реальних завдань, які стоять перед вами, залучіть фахівців.
Час випробувати долю, ви навіть можете ризикнути, адже на карту поставлено багато. Постарайтеся прийняти остаточне, усвідомлене рішення. І залиште у спокої спроби розрахувати всі варіанти, в коханні завжди є елемент непередбачуваності.
Цього тижня проблеми фінансового плану будуть вирішуватися легше, ніж зазвичай. Успішними обіцяють бути дії, пов’язані з кредитами, податками, спадщиною. Намагайтеся захищати свої інтереси, й успіх буде вам гарантований.

Водолій

Настає сприятливий період для оновлення. Якщо ви не будете лінуватися, то зможете схуднути, вивчити іноземну мову, змінити імідж. У першій половині тижня не розпорошуйтеся на дрібне. Пам’ятайте, що ваша сила полягає в магічному, підсвідомому впливі на інших. У п’ятницю не будьте занадто образливими, ви ризикуєте втратити вигідну пропозицію. У неділю не варто з’ясовувати стосунки з близькими людьми.
Запорука вашого здоров’я – спокійна реакція на те, що відбувається. Якщо дозволите емоціям розбушуватися – незабаром відчуєте себе не найкраще. Головний біль – найпростіше з того, що може з вами трапитися. Можливі проблеми зі серцем, травною системою, можна очікувати будь-яких психосоматичних проявів. Налаштуйте себе на те, що все йде так, як треба. Зірки вбережуть вас від серйозних неприємностей.
Ваша енергійність сприятиме скоєнню необдуманих вчинків. Бажаючи здивувати кохану людину, ви ризикуєте шокувати. Намагайтеся проявляти хоч крапельку розсудливості. Вірогідні сварки через незначні причини.
Не найкращий період для зміцнення матеріального становища. Вас врятує тільки висока працездатність і режим економії. Неділя – один із найбільш вдалих днів у фінансовому плані.

Риби

Дозвольте собі трохи менше «горіти» на роботі, вона нікуди від вас не втече. Краще скеруйте свої сили на те, щоб налагодити особисте життя, дарувати радість собі і близьким. Не затримуйтеся понаднормово, відмовтеся від далеких відряджень. Вихідні краще провести вдома, галасливі компанії можуть вас втомити.
Схема, яку запропонував вам лікар, – хороша, але не ідеальна. Якщо ви хочете прийти в форму якомога швидше – її можна скорегувати. Порадьтеся зі ще одним лікарем – а найкраще – з кількома. Вам можуть дати корисні поради. Тільки нічого різко не змінюйте. Будь-які нововведення запроваджуйте поступово – і відстежуйте, як вони впливають на ваш стан.
Ви і ваш партнер цього тижня рідко будете бачитися. Коли ви будете поспішати, у нього може бути стан, близький до прострації. Коли енергія буде його переповнювати, вам буде приємнішим споглядання. На цьому ґрунті можливі розбіжності.
Із грошима все буде гаразд, тільки не варто бути надто довірливими. У вихідні не варто багато витрачати в барах і ресторанах. У понеділок будьте обережнішими з новими діловими партнерами. У середу ймовірні нові фінансові надходження.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers