rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Пам’ять \ Минуло 3 роки з дня розстрілу Небесної Сотні. Стефан Романів: «Винуватці мають бути покарані!»
20 лютого у День Пам’яті Небесної Сотні, Україна вшановувала загиблих героїв Майдану, найкращих синів і доньок своєї Вітчизни, які віддали заради перемоги Революції гідності найдорожче – життя.

За цей час відбулося чимало змін у нашому житті, в житті українського політикуму, змінилася країна, що хоч і перебуває в стані війни з Росією і в стані загострення внутрішньополітичного протистояння, але за своєю суттю і пріоритетами стала більш українською, більш наближеною до тих ідеалів, за які Герої Небесної Сотні віддали свої життя.
Тим не менше, бентежить питання: коли всі організатори та замовники злочину проти українського народу, які розстрілювали мирних протестувальників і привели в Україну агресора – путінську Росію, які дали «зелене світло» окупації Криму і війні на Донбасі – постануть перед справедливим судом і будуть покарані за свої злочини?
У третю річницю загибелі Небесної Сотні ми повинні вимагати від представників усіх гілок влади чіткого звіту – кого з убивць і співучасників жахливого злочину проти мирних українців було притягнуто до відповідальності, кому й які тюремні терміни дали, кого було ідентифіковано як замовника, кого – як виконавця. І найголовніше – змусити владу пришвидшити процес розслідування, встановлення винних, пошуку злочинців та винесення вироків. Адже непокарані злочини, особливо у військовий час, тягнуть за собою ще страшніше зло.
Пам’ять про Героїв Небесної Сотні завжди буде в наших серцях, і якщо вічно житиме пам’ять про загиблих Героїв, то вічно житимуть і вони. Слава Україні! Героям слава!

Голова ОУН (б) Стефан Романів

У світі вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

Ті, що зупинили російську армаду

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers