rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп

Овен

Цього тижня вам знадобиться вміння налагоджувати контакти та будувати стосунки з людьми, навіть якщо ваші погляди на життя не збігаються. Щоб виплеснути негатив і агресію, займіться спортом. У четвер можуть надійти пропозиції, пов’язані з додатковим заробітком. Поставтеся до них серйозно. У вихідні спілкування з близькими людьми дасть додатковий заряд позитивної енергії.
Вам варто особливо дбайливо ставитися до своїх нирок. Не залишайте без уваги появу набряків. Не соромтеся звертатися до лікаря, якщо вам здається, що щось йде не так. Надайте перевагу зеленому чаю – його можна підсолодити натуральним медом. Важливо не переохолоджуватися.
Перестаньте засмучувати своїми докорами кохану людину, краще допоможіть їй впоратися із ситуацією. Бажано не розповідати іншим про своє особисте життя, щоб не стати об’єктом для пліток. Вихідні – вдалі для побачень.
Намагайтеся все ретельно планувати й аналізувати. Не вірте на слово, перевіряйте всі договори. Наприкінці тижня можливі інтриги і розрив взаємин з кимось із ділових партнерів.

Телець

За всіма ознаками, ви – на порозі великих змін. Настає складний і відповідальний тиждень. Деякі представники знака зважаться на кардинальну зміну зовнішнього вигляду. Однак, у цій справі можна довіряти лише професіоналам. У четвер багато що може дратувати, впоратися з емоціями буде непросто. Постарайтеся, щоб від прояву ваших почуттів не постраждали близькі. У п’ятницю краще швидко приймати рішення і доводити розпочате до кінця. У неділю не варто наполягати на своїй правоті, суперечка може закінчитися серйозною сваркою.
Вас може підвести самовпевненість. Не варто займатися самолікуванням. Зверніться до лікаря. У кого зі здоров’ям все гаразд, достатньо дотримуватися правил безпеки.
Цей тиждень знову поверне вас до складних питань у взаєминах із коханою людиною. Від вас буде потрібне неабияке терпіння, можливо, що і здатність прощати. П’ятниця підходить для спільної творчості, хоча б на кухні.
Фінансове становище – стабільне. Вирішення питань, пов’язаних із нерухомістю, може вилитися у несподівані додаткові витрати. У п’ятницю можливі фінансові надходження. Відпочинок у вихідні потребує вкладень.

Близнюки

Намагайтеся зловити свою хвилю, перевірити її на відповідність генеральній лінії. Утримуйтеся на ній, допоки не стане зрозуміло, що робити далі. Осяяння ось-ось прийде. Наразі ж вам не варто вирізнятися. На вас чекає рутина, але добре оплачувана. Щоб з четверга до неділі вдома не склалася гнітюча атмосфера, будьте максимально тактовними. У неділю вдасться вирішити більшу частину старих проблем.
Вам слід бути обережнішими з алергенними продуктами. Ваш імунітет зараз може дати збій. Відтак, імовірно, ви почнете задихатися у запилених приміщеннях або чухатися, з’ївши апельсин або трохи шоколаду. На всякий випадок, майте при собі антигістамінні препарати. Які саме – підкаже лікар.
Стосунки в родині стануть гармонійнішими. Постарайтеся дати тим, хто від вас залежить, більше свободи. Вдалий час для вирішення питань, пов’язаних з розподілом домашніх обов’язків. До ваших слів будуть прислухатися.
Є ймовірність знайти нове джерело доходу, причому, ця пропозиція буде і вигідною, і цікавою. На бізнесменів можуть чекати раптові кадрові зміни на фірмі. Фінансові ресурси постарайтеся витрачати розумно і з максимальною вигодою.

Рак

Ви спантеличили себе занадто грандіозними планами. Краще їх скоротити, об’єктивно оцінивши свої сили. Можливі відрядження у понеділок або суботу, які дозволять вам відволіктися від деяких проблем. Ваші критичні висловлювання можуть спровокувати конфліктну ситуацію. У неділю, вирішуючи важливі питання, прислухайтеся до порад близьких людей.
Тиждень буде сповнений травмонебезпечними ситуаціями – будьте вкрай обережними. Вибирайте зручні одяг і взуття – зірки кажуть, зараз це особливо важливо.
Дайте волю почуттям і бажанням, але не створюйте своєю поведінкою причини для ревнощів. Ви можете просто неприємно спантеличити кохану людину, якщо почнете відкрито фліртувати з кимось іще. Романтична зустріч у п’ятницю зруйнує останню тінь недовіри у ваших взаєминах.
У вівторок і середу будуть вдалими ділові зустрічі. У п’ятницю не бажано ризикувати і приймати авантюрні пропозиції. Ймовірно, керівництво відзначить вас як цінного працівника, можете розраховувати на премію.

Лев

Цього тижня удача буде на боці тих, хто проявить наполегливість у пошуку нових сфер для застосування своїх талантів. Але не варто очікувати, що життя здасться «повною чашею» вже до кінця тижня. Швидше, навпаки, у вас буде занадто багато роботи. Однак, не варто зупинятися. У другій половині тижня вам знадобиться допомога при вирішенні фінансової проблеми. У вихідні постарайтеся створити вдома максимально гармонійну атмосферу.
У найближчі дні оберігайте свої легені від пилу і сигаретного диму. Чисте повітря – ось що вам потрібно для здоров’я і доброго самопочуття. Не беріться самі за прибирання. Зараз правильніше запросити фахівця з клінінгової служби або попросити прибрати кого-небудь з домашніх. Бережіть себе.
Ваше особисте життя може бути більш захоплюючим, ніж найцікавіший роман. У п’ятницю, швидше за все, на вас буде очікувати романтична пригода. Наприкінці тижня ваші стосунки з коханою людиною повинні перейти в нову, більш серйозну фазу.
Особисте життя несподівано переплететься з діловим – кохана людина зможе допомогти знайти додаткове джерело заробітку. У другій половині тижня не упустіть можливість справити приємне враження на боса.

Діва

Будьте обережними з новою інформацією. Настав час рухатися вперед, до нового, і вельми цікавого. У п’ятницю не дозволяйте втягнути себе у конфліктну ситуацію на роботі. Згадайте про своїх родичів, зараз непоганий час для примирення. Приємні події можуть статися з вашими дітьми. Середа – найкращий день тижня, постарайтеся максимально його використати.
Цього тижня особливого значення набуває вміння розслаблятися. Будь-які методи – хороші, зокрема, прогулянки, заняття спортом, творчість. Спробуйте запровадити у своє життя правила позитивного тайм-менеджменту.
При спілкуванні з коханою людиною будьте завбачливими. Стримуйте негативні емоції. П’ятниця – найбільш сприятливий день для зустрічей. Не варто чіплятися до дрібних недоліків.
Тиждень обіцяє бути у фінансовому плані досить стабільним. Ваші ідеї обов’язково будуть оцінені. Однак, не варто обіцяти те, що ви не зможете виконати. У четвер вірогідні фінансові надходження. Субота – день, вкрай сприятливий для покупок, зокрема, й великих.

Терези

Цього тижня ймовірна зміна вашого кола спілкування. На перший план вийдуть нові люди з іншими поглядами на світ. У вівторок спокійний тон і стриманість манер дозволять уникнути роздратування з боку керівництва. У середу ви можете постраждати від конфліктних ситуацій, що виникли через вашу поквапливість. У другій половині тижня, можливо, доведеться підписувати важливі папери офіційного характеру – будьте особливо уважними.
Присвятіть цей тиждень боротьбі зі шкідливими звичками. Насамперед – якщо ви курите – відмовтеся від сигарет. Або хоча б зменште їхню щоденну кількість. Корисно заручитися підтримкою близьких, але визначте межі цієї допомоги, інакше замість користі вона може завдати шкоди.
Саме час починати змінювати свій імідж. Тоді ваші стосунки з коханою людиною миттєво стануть кращими. Розсуньте рамки, забудьте про жорсткі принципи. Кохання подарує багато нового та яскравого.
Тиждень – досить стабільний у фінансовому плані. Старі борги потрібно повертати, краще це робити у вівторок. У середу вам доведеться захищати свою думку перед керівництвом. Не сподівайтеся на допомогу колег.

Скорпіон

У будь-якій ситуації розраховуйте тільки на себе. Вас можуть відвідати перспективні ідеї, які незабаром здійсняться. Друга половина тижня – сприятливий час для творчості і підвищення на роботі. Можливе прийняття позитивних рішень, які принесуть прибуток і успіх.
Зірки кажуть, що цей тиждень варто використати для того, щоб вирішити хронічні або просто запущені проблеми зі здоров’ям. Наприклад, якщо ви давно не були у стоматолога – варто його відвідати і скласти план санації ротової порожнини. Або, нарешті, записатися у спортзал. Вдалий момент для позбавлення від шкідливих звичок.
Цього тижня ви будете неперевершені, станете центром уваги. Випромінюючи енергію, життєлюбність і чарівність, ви користуватиметеся надзвичайним успіхом в осіб протилежної статі. Тому зможете дозволити собі розкіш поводити себе вимогливо й елегантно в особистому житті.
Фінансове становище покращиться і стане дійсно стійким. У першій половині тижня ймовірне надходження коштів, можливо, у середу. Ви знайдете однодумців не тільки серед колег. Ваші ідеї підтримає найвище керівництво.

Стрілець

Протягом майже всього тижня у вас буде хороший настрій, особливо, якщо ви дасте собі можливість відпочити. З четверга ймовірний початок повільного зближення з представником протилежної статі. Вас може приємно здивувати хтось із близьких. Дипломатія і такт дозволять успішно впоратися з поточними проблемами, зокрема, і з дуже делікатними.
Присвятіть тиждень новим вправам – зараз зірки рекомендують вам зробити акцент на розвитку гнучкості. Достатньо часу приділяйте розминці – щоб не пошкодити м’язи. Ймовірність травм – невелика, але, все ж, є. Тим, хто готовий вивчати щось незвичайне, варто пошукати матеріали з тонопластики. Займаючись цією гімнастикою, ви зможете усувати тривогу і напругу.
Не варто сліпо піддаватися кипінню пристрастей. На жаль, у справі вирішення сімейних проблем для вас цей тиждень – не найкращий. Постарайтеся зберегти витримку. Рано чи пізно ви свого досягнете.
Ваші ділові риси, активність і рішучість дозволять вам отримати прибуток. У першій половині тижня ймовірне помітне поліпшення фінансового становища. Якщо найближчим часом на вас і чекає зміна зарплати, то вона станеться саме зараз.

Козеріг

Те, до чого ви прагнете, може бути протилежним тому, що вам необхідно зробити насправді. Страх за своє майбутнє може змусити вас почати будувати підступні задуми. Не варто піддаватися цьому руйнівному бажанню, інтриги нашкодять, зокрема, і вам. Повірте, є більш раціональні і чесні способи вирішення проблем. У п’ятницю вам, можливо, доведеться спілкуватися з далекими родичами або давно забутими знайомими. Суботу варто присвятити виконанню свого бажання – і як слід відпочити.
Вам слід бути обережнішими – особливо, якщо ви піднімаєтеся вгору, виконуєте фізичні вправи, долаєте якісь перешкоди. Цього тижня є ймовірність отримати серйозні порізи і забої; можливі й переломи. Там, де це можливо, вибирайте витяги і ліфти. Користуйтеся транспортом – навіть якщо зазвичай ходите пішки. Аеробним тренуванням краще надати перевагу над силовими.
Оберіть нову тактику любовної атаки. Вона в жодному випадку не повинна полягати у надмірних проявах почуттів. Інакше ваші вчинки можуть бути неправильно витлумачені. Приділіть коханій людині більше уваги і турботи.
Тиждень – стабільний у фінансовому плані. Ви можете застосувати свої здібності на практиці і досить успішно – у сфері бізнесу. У п’ятницю, в другій половині дня, будьте обережнішими з привабливими пропозиціями. Не давайте гроші у борг.

Водолій

Цього тижня вас потішать приємні зустрічі з давніми друзями. Роботи буде багато, і, хоча частину справ вдасться перекласти на широкі плечі партнерів, основну роботу доведеться робити вам, об’єктивно розраховуючи свої сили і можливості.
Вам слід вивчити принципи тайм-менеджменту і навчитися давати собі перепочинок. Якщо ви продовжите працювати у незмінному режимі, надовго ваших сил не вистачить. Ви ж не хочете отримати нервовий зрив? Робіть перерви у роботі. Не бійтеся, що чогось не встигнете. Навпаки, відпочивши, ви почнете діяти значно ефективніше. Щодня намагайтеся виділяти хоча б півгодини на прогулянки.
Кохана людина з розумінням ставиться до ваших проблем на роботі, але не треба цим зловживати. Не намагайтеся скинути на супутника життя весь побут. Вирішуйте сімейні питання разом.
У четвер ви можете розраховувати на вдалі покупки. У вихідні краще утриматися від великих витрат. Понеділок і вівторок дають чудові стартові шанси для розширення вашого бізнесу. У середу можна вдало вкласти кошти або їх витратити.

Риби

Ви зараз можете стати чудовим організатором веселих вечірок. Можливо, вам потрібно відзначити родинне свято у вузькому колі. Будьте обережними на публічних виступах і пам’ятайте, що стислість – сестра таланту. Наприкінці тижня на роботі можуть повторитися не дуже приємні події. Але у вас вже є досвід, як впоратися з цими проблемами.
Цього тижня зірки наполегливо не рекомендують вам перевантажувати себе зайвими турботами. Не беріть додаткову відповідальність, максимально звільніть свій час. Енергії у вас достатньо для повсякденного життя, але – не більше. Якщо ви почнете активно її витрачати, то незабаром виникне дефіцит, який не найкраще позначиться на вашому самопочутті. Вивчіть енергетичні практики – ймовірно, ви знайдете підходящі для себе варіанти заповнення дефіциту сили.
Африканські пристрасті трохи вляглися, їм на зміну приходить взаєморозуміння і дружба. Вівторок – слушний час для душевного й інтимного спілкування з коханою людиною. Чим більше теплих слів і знаків уваги ви даватимете обранцеві, тим зрозумілішими і ближчими станете для нього.
Може здійснитися ваша фінансова мрія. Для поповнення бюджету сприятлива перша половина тижня. Зараз можна задуматися і над покупкою автомобіля або квартири. Але при здійсненні угод ретельно перевіряйте всі папери.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers