rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Здоров’я \ Як відмовитися від солодощів назавжди: 4 етапи
Любов до солодкого часто стає проблемою на шляху до ідеальних форм. І якщо зупинитися на другій з’їденій цукерці ви не можете, то ці поради вам допоможуть.

1-й етап. Складання плану на місяць

Перехід на новий раціон повинен здійснюватися плавно, щоб мінімізувати стрес для організму. Одним махом розпрощатися із залежністю дуже складно. На цьому етапі необхідно повірити, що у вас все вийде, і максимально викластися у відведені вами терміни.

2-й етап. Пошук у раціоні головного джерела цукру

Для цього необхідно визначитися, які продукти є головними джерелами цукру в вашому раціоні: шоколад, випічка, соки і газована вода. Після чого, приступайте до поетапного відмови від них. Наприклад, якщо в чай або каву ви, зазвичай, додавали три ложки цукру, поступово зменшуйте його кількість, щоб до кінця тижня додавати в чай тільки дві ложки, а ще через тиждень – одну. Те ж саме і з іншими продуктами: шоколадний батончик під час обідньої перерви зобов’язаний перетворитися на кілька шматочків плитки темного шоколаду протягом 5-7 днів.

3-й етап. Перехід на натуральні продукти

Привчайте себе готувати самостійно, а не заміняти перекус шоколадними батончиками або забивати почуття голоду цукерками. Коли ви самі будете готувати їжу, то зможете легко контролювати реальну кількість цукру в їжі.

4-й етап. Повноцінний сон

Виявляється, що нестача лише кількох годин сну може істотно позначитися на кількості і якості споживаної їжі, причому, не в кращий бік. Це – науково доведений факт. Тому приділяйте своєму сну від 7 повноцінних годин.


Кориця – для високої працездатності

5 продуктів, що підвищують гемоглобін

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers