rss
05/10/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп
Овен
Хоча обіцянок допомоги і різноманітних запевнень ви можете отримати більше, ніж достатньо, ваші плани і надії можуть не виправдатися. Тому найкраще розраховувати лише на себе. Наприкінці тижня ви відчуєте, що Фортуна все-таки вирішила посміхнутися вам, ощаслививши своїм заступництвом. На роботі не бажано конфліктувати через дрібниці, проте і захистити свої інтереси вам не завадить. П’ятниця принесе удачу подорожуючим. У вихідні ймовірна певна напруженість у стосунках із друзями. У середу не упустіть цікаву інформацію, вона буде надходити великими порціями у вельми сумбурному викладі.
Якщо хочете почувати себе добре – намагайтеся зберігати піднесений настрій, оптимістичний погляд на світ. Хай не все йде так, як хотілося б – сприймайте проблеми не як перешкоди, а як уроки і можливості. Надавайте перевагу яскравому одягу, вибирайте аксесуари соковитих кольорів. Це допоможе врятуватися від зневіри. Не перенапружуйтеся ні фізично, ні психологічно.
Тиждень може подарувати зустріч, яка змусить вас забути про все інше. Проте, дуже не захоплюйтеся. Четвер обіцяє зміни на краще у взаєминах з коханою людиною. Не слід на радощах проявляти надмірну активність.
Ваше фінансове становище може наразі не дати можливості реалізувати задумані плани. Вам необхідно зосередитись, продумати нову бізнес-стратегію, щоб виправити ситуацію. Подорож, запланована на цей тиждень, потребує значних фінансових витрат.

Телець
На вас може чекати тиждень роздумів. У вас накопичилося чимало проблем, які необхідно вирішити протягом найближчих днів. Не підпускайте до себе зневіру. Події, що відбуватимуться з вами, будуть дуже позитивними. У четвер будуть вдалими поїздки. Цей день підходить для руйнування старого і створення нового. У вихідні запросіть до себе друзів або родичів. У понеділок зверніться з проханням до керівництва.
Цього тижня може посилитися ваша метеозалежність. Зараз слід бути обережнішими з продуктами, які можуть вплинути на ваш тиск. Повністю відмовтеся від кави. Краще будіть себе контрастними умиваннями. Намагайтеся якомога більше гуляти, влаштовуйте розвантажувальні дні, пийте трав’яні настої і приймайте вітамінні комплекси з мікроелементами.
Романтичні знайомства можуть перейти у тривалу дружбу або захоплення. У п’ятницю може з’явитися шанс повернути кохану людину, яку ви чимось образили.
У ці дні вдало пройдуть ділові переговори. В п’ятницю і неділю уникайте натовпу – там ви можете позбутися грошей і документів.

Близнюки
Найкращих результатів ви можете досягти у роботі інтелектуального характеру. Спілкування з впливовими знайомими істотно поліпшить хід ваших справ. Важлива для вас інформація надійде у вівторок. У середу не бійтеся захищати свою точку зору. Але вислухайте опонента і не поспішайте з висновками. У п’ятницю постарайтеся не брати участь у закулісних інтригах.
Ваш організм зараз дуже чутливий. Стежте за чистотою води і повітря, якістю продуктів харчування. Спробуйте поїхати за місто. Візьміть зі собою антигістамінний засіб.
Початок тижня може ознаменуватися певною відстороненістю у стосунках. Не найвдаліший час для флірту. Проте до кінця тижня ситуація «розрядиться», вас оточать любов’ю і турботою. Найвдаліші дні для побачень – п’ятниця і субота.
Ділові та творчі проекти вас не розчарують. Спробуйте зменшити свій фінансовий апетит і тішитися досягнутим. У вас є чимало приводів для гордості. Постарайтеся проявити гнучкість і здоровий глузд під час переговорів.
Рак
Якщо ви подолаєте лінь, все буде чудово. Пропонуйте свої ідеї, вони – реалістичні, а, значить, незабаром втіляться у життя. Відкрийте для себе щось нове, і ви відчуєте, що стали мудрішими. В особистому житті все буде романтично.
Особливий вплив на вас матимуть трави. Засобами, виготовленими за рецептами народної медицини, ви зможете успішно коригувати свій стан. Поради, якими ви скористаєтеся, повинні бути отримані від тих, хто успішно практикує нетрадиційні методи лікування. Однак, у серйозних випадках необхідно звернутися до лікаря.
Тиждень досить благополучний у сфері особистого життя за умови, що ви не будете робити з мухи слона. Середа – один із найбільш вдалих днів для відвертої розмови. А субота – чудовий день для пристрасних обіймів.
Ваші фінанси можуть стрімко танути. Постарайтеся утриматися від непотрібних витрат на розваги. Однак, наприкінці тижня становище стабілізується.

Лев
У перші три дні цього тижня ймовірні різкі перепади настрою. У четвер необхідно завершити розпочаті справи. У п’ятницю особливо уважними слід бути тим, хто вирушає у далеку поїздку, проте не слід бачити у кожній людині ворога. У вихідні постарайтеся більше часу проводити з близькими людьми. У середу не надто довіряйте порадам доброзичливців.
Вам слід збагатити свій раціон продуктами з високою поживною цінністю. Зверніть увагу на курячі яйця, морепродукти, бобові, горіхи. Якщо ви стежите за своєю фігурою – намагайтеся рахувати калорії, але не відмовляйтеся від повноцінного харчування. Викиньте з раціону здобу та цукерки.
Тиждень – майже безхмарний. У взаєминах з коханою людиною на вас чекає справжня ідилія. Але у всьому потурати обранцеві, лише б не порушити спокій, теж неправильно. Проявіть принциповість.
Особливих фінансових проблем не буде. Багато представників цього знака зможуть розраховувати на підтримку партнерів або близьких людей. Вівторок і субота підходять для походів магазинами.

Діва
Настав час рухатися вперед, до нового, хоча і складного. Згадайте про своїх родичів. Зараз – непоганий час для примирення і відновлення взаємин, якщо вони останнім часом переживали не найкращий період. У п’ятницю є ймовірність появи впливового покровителя. Приємні події можуть статися з вашими дітьми у вихідні. Постарайтеся бути поруч з ними.
Не сумуйте. Сум призводить до застою енергії. У результаті, можуть знову «підняти голову» застарілі або хронічні захворювання, ви будете почувати себе втомленими, сон перестане дарувати сили і підказувати правильні відповіді. Як розвеселитися? Знайдіть власний рецепт. Можливо, вам допоможе зміна оточення – хоча б ненадовго – або щоденні прогулянки.
Настає час зізнань у коханні. Чим красивіше ви зможете це зробити, тим вдаліше складеться цей тиждень. Спілкуйтеся з друзями, запишіться у спортзал. Можливо, незабаром ви зустрінете старе кохання і вирішите відновити взаємини.
Вдалий час для початку свого бізнесу. Постарайтеся все прорахувати і вивчити податкове законодавство. Найбільш привабливими можуть стати міжнародні проекти. Наразі вам бракує уважності і практичності, тому можуть з’явитися проблеми з чужими грошима.

Терези
Настав вдалий момент для реалізації проекту, який довго у вас не виходив. Зробіть рішучий крок вперед, і ви відчуєте впевненість у власних силах. Збільште кількість контактів і корисних ділових зустрічей. Ви можете знайти надійних союзників у важливій справі, якщо проявите дипломатичний хист і відчуття такту.
Тиждень потрібно присвятити відновленню рівня енергії – допоки не почалися серйозні проблеми зі здоров’ям. Для вас важливими є правильне харчування, якісний сон, помірні фізичні навантаження. Вивчіть інформацію про різні енергетичні практики. Виберіть ту, що вам сподобається, і спробуйте зробити її частиною вашого життя.
Не варто намагатися досягти свого будь-якою ціною. Форсаж вдасться, але принесе розчарування у перемозі. Значно приємніше – просто пливти на хвилях любові, щастя. Фортуна обіцяє бути до вас прихильною.
Неузгодженість із планами інших людей виллється суттєвими витратами, проте ваш баланс утримається на плаву. У четвер вірогідні нові фінансові надходження. У вівторок віднайдете давно зниклі речі, або ж вам повернуть борг, про який ви вже й забули.

Скорпіон
Настає вдалий час для роботи і творчості. Ваші тексти і промови будуть зацікавлено читати і слухати. Зірки обіцяють вам прибуток. У п’ятницю згадайте про друзів, з якими давно не зустрічалися. Постарайтеся виправити ситуацію, допоки вони на вас не образилися. У понеділок протипоказані перевантаження на роботі. У вівторок навколишня дійсність буде, як дзеркало, відображати ваш настрій, тому частіше посміхайтеся.
Постарайтеся, щоб на вашому столі постійно були свіжі овочі і фрукти. Корисним для вас є і свіже повітря. Тільки одягайтеся відповідно до погоди – ризик застудитися не особливо великий, але він, все ж, не нульовий.
Доля може поставити перед вами відповідальний вибір, змушуючи вирішувати, наскільки не байдужі вам взаємини з коханою людиною. Не поспішайте з прийняттям остаточного рішення. Йдучи, не спалюйте за собою мости. Можливо, незабаром доведеться повернутися. Взагалі протипоказані різкі зміни. Схоже, ваші почуття є досить сильними.
У середині тижня вам повернуть всі борги, ще й премію дадуть. У середу можливі вельми солідні фінансові надходження. Якщо на роботі виникнуть спірні моменти, вони вирішаться на вашу користь. Субота і неділя сприятливі для великих придбань.

Стрілець
Щоб тиждень минув плідно і спокійно, постарайтеся уникати супе­речок з іншими, навіть якщо вони зачіпають питання вашої професійної компетентності. Можлива поява незначних труднощів, які стосуватимуться, насамперед, вашої роботи. Але ви зможете їх подолати. Колеги не завжди будуть про вас втішної думки, але до їхніх слів не варто дослухатися. Лише у виняткових випадках звертайтеся за порадою. Не лякайтеся можливих змін у своєму житті.
Присвятіть цей тиждень фізичній формі. Ви маєте непогані можливості втягнутися у тренування. Спробуйте щось нове, можливо, трохи екстремальне. При цьому відштовхуйтеся від рівня своєї підготовки; працюйте разом з інструктором.
Вам може здатися, що кохана людина висуває непомірні вимоги до вас. Однак, перемігши лінь і доклавши трохи зусиль, ви виконаєте більшу частину прохань. Будуть вдалими побачення у четвер і суботу.
Цей тиждень обіцяє бути досить успішним. Ймовірне отримання премії або підвищення зарплати. Тільки не поспішайте витрачати. Подумайте, куди можна вигідно вкласти гроші, щоб вони давали стабільний дохід. У п’ятницю у вашому розкладі явно будуть угоди, оплата рахунків, ділові переговори.

Козеріг
Роботи – багато, як ніколи, але вас це не лякає. За вашу працьовитість ви отримаєте відповідну винагороду. Однак, бажано триматися якомога далі від усіляких авантюр, пов’язаних з легким збагаченням і азартними іграми. Зараз – відповідальний період для професійного зростання і пов’язаних з ним службових і матеріальних досягнень. Якщо не сидіти, склавши руки, то можна освоїти нову професію, навчитися багато чому з того, до чого лежить ваша душа.
Зараз ви уразливі перед інфекціями – насамперед, тими, що передаються повітряно-крапельним шляхом. Не відвідуйте хворих родичів – і уникайте місць великого скупчення людей. Для зміцнення імунітету застосовуйте комплексні вітаміни. Намагайтеся більше часу проводити на свіжому повітрі.
На початку тижня ревність і меркантильність можуть засмутити кохану людину. Не думайте, що якщо ви готові до серйозного кроку, то до нього готова і ваша «половинка». Ви можете налякати і втратити її. Проявіть дипломатичність.
Матеріальне становище стабілізується. Цього тижня можливі фінансові надходження. До привабливих пропозицій у четвер слід ставитися насторожено, ретельно перевірте всю документацію. Бажано вирішити питання зі старими боргами.

Водолій
На початку тижня ви будете виношувати важливі плани, які наразі буде складно реалізувати. Вирішення спірного питання краще відкласти. Не покладайтеся на поради друзів, вони можуть збити вас із пантелику. Оптимізм і впевненість у собі зроблять для вас те, чого ви не досягли б жодними хитрощами. Однак, пам’ятайте, що зараз не варто нехтувати думкою колег. Вихідні, найімовірніше, ви проведете у приємному товаристві.
Будьте дуже обережними. Небезпека загрожуватиме вам буквально з-за кожного рогу. Щоб уникнути проблем зі здоров’ям, доведеться постаратися. При цьому не варто різко змінювати режим або навантаження – зараз момент для цього несприятливий. Коригувати його безпечніше трохи пізніше, починаючи з наступного тижня.
Ваші давні романтичні взаємини поступово переживають період оновлення. Цього тижня на вас чекає усвідомлення цінності вашого зв’язку з близькою вам людиною. І нехай вам не завадить відмінність поглядів на життя.
Вдалими у матеріальній сфері будуть ті проекти й угоди, про які ви не розповідаєте. Великих фінансових надходжень не очікується. У середу удача посміхнеться сміливим – повинні здійснитися найбільш авантюрні плани.

Риби
Цього тижня ви можете зробити майже неможливе, але варто задуматися, чи потрібно це робити... Втім, результат ваших роздумів відомий заздалегідь – впертості вам не позичати. Ви візьмете на себе цей тягар хоча б через спортивний інтерес. У четвер люди будуть викликати симпатію, допомагати і підтримувати вас. Субота – вдалий день для вирішення актуальних домашніх проблем. Щоб тиждень мав позитивні результати, всі важливі справи необхідно запланувати на вівторок або середу.
Зараз будуть корисними заняття плаванням, бігом, навіть прості прогулянки цього тижня дадуть позитивний ефект. Якщо вам хочеться чогось цікавішого – пошукайте секцію стрибків на батуті або скеледром.
Можливий початок нового роману, який створить вам добрий настрій і зміцнить впевненість у собі, у власній привабливості. Однак, не варто занурюватися з головою у почуття. Не все так безхмарно, як вам здається. У неділю краще побути на самоті й зайнятися собою.
Фінансове становище – досить стабільне. Воно дозволить вам запланувати і здійснити необхідні покупки. Цілком можна витратити на розваги та подарунки собі та родині. Але не переходьте критичну межу.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers