rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ Аргумент року: оштрафований за перевищення швидкості американець заявив, що його «підставив» олень
Водій зі штату Массачусетс не погодився з виписаним штрафом за перевищення швидкості. Він заявив, що радар дорожнього інспектора, ймовірно, зафіксував не його автомобіль, а оленя, що пробігав поруч.

Згідно зі судовими документами, Денніс Сейєрс з Хаверхілла 14 листопада їхав у Західному Ньюбері зі швидкістю 40 миль на годину в зоні з максимальним обмеженням у 30 миль на годину. Поліція виписала йому за це порушення штраф на суму 105 доларів. Однак, чоловік оскаржив його в суді, навівши аргумент, який здивував навіть бувалих юристів, пише NewburyPortNews.com.
Під час судового засідання Сейєрс звернувся до офіцера Ройстера Джонсона, що затримав його, із запитанням про те, чи на сто відсотків той впевнений, що його радар зафіксував саме швидкість руху автомобіля, а не «швидкість оленя, який міг перебувати в безпосередній близькості».
Як зазначає Інтернет-видання, після цієї заяви у залі було чути смішки, і багато хто заглянув у смартфони «погуглити», з якою ж швидкістю бігають олені.
Що відповів офіцер, не уточнюють. Однак, суддя поцікавився у Сейєрса, чи стверджує він, що це був олень. На що той відповів, мовляв, «усе можливо».
Через кілька хвилин суддя виніс рішення на користь поліції. Можливо, за цей час він теж скористався Інтернетом і з’ясував, що олені в зазначеній місцевості бігають зі швидкістю лише 30 миль на годину, тому аргумент заявника хоч і дотепний, але сумнівний. Раніше повідомляли про іншого автомобіліста з парадоксальним мисленням. У січні британський парламентарій звинуватив велосипедистів у забрудненні атмосфери.

Ігор Гладковський: «Ринок електрокарів в Україні зріс утричі за рік»

Subaru оновила седан Legacy

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers