rss
04/28/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Культура \ Готуймося їхати на «Гребінчині вечорниці»!
Збуваються мрії багатьох поколінь громадськості Гребінчиного краю – славної землі Полтавщини в Україні – про гідне вшанування пам’яті та поширення духовної спадщини свого славного земляка Євгена Павловича Гребінки – класика української літератури, вірного та надійного побратима, попередника Тараса Шевченка.

Міжнародний доброчинний фонд «Українська хата» та відділ культури Гребінківського району, Полтавської області, за підтримки місцевих органів влади, на вшанування пам’яті видатного українського літератора Євгена Гребінки, автора всесвітньовідомого романсу «Очі чорні» та інших пісенних творів, оголошують про проведення щорічного Міжнародного фестивалю культури «Гребінчині вечорниці», який проходитиме в місті Гребінка та в селі Мар’янівка (тут родинний меморіал письменника), на Полтавщині.
Перший фестиваль відбудеться в п’ятницю-суботу 8-9 вересня 2017 року.
Конкурсні номінації фестивалю: художнє слово (автор, виконавець), вокал (соліст, дует, тріо, квартет, ансамбль), музика (соліст, дует, тріо, квартет), образотворче та декоративно-прикладне мистецтво.
У подальшому кількість конкурсних номінацій зростатиме. Вік конкурсантів – від 7 до 77 років. Представники інших видів культури можуть брати участь у фестивалі як гості, вік яких не обмежений.

Заявки приймаються з 1 січня до 1 червня! На всіх чекає яскраве свято талантів та культури!

Автор ідеї та художній керівник фестивалю Микола Рудаков – невтомний ентузіаст української культури, журналіст, голова МДФ «Українська хата».
У журі – популярні діячі літератури і культури. Контактний телефон: + 38 (044) 228-30-92.
Ідею проведення фестивалю підтримують державні та громадські діячі, популярні діячі літератури та культури.
Запрошуємо до співпраці всіх не байдужих представників організацій, закладів і установ, меценатів, діячів літератури та культури, керівників творчих колективів, педагогів, студентів та учнів.
До Гребінки і Мар’янівки зручне сполучення потягами. Можливий трансфер з аеропорту «Бориспіль». Більш детально про фестиваль можна дізнатися на веб-сторінці в Інтернеті: www.facebook.com/uagrebinkasvechornytsy .
До зустрічі на фестивалі!

Любомир Медвідь: «Я звик боротися за щось, а не проти чогось»

Джо О’Браєн, британський фотограф: «Майдан – це важко, проте я не хотів би, щоб мене ці відчуття відпускали»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers