rss
04/28/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп
Овен
Цього тижня ймовірні ускладнення з діловими партнерами. Можливий розумний компроміс. Будьте обережними при спілкуванні з колегами і керівництвом. Не всі ваші плани і висловлювання припадуть їм до душі. Розбрат серед колег може стати причиною досить серйозного конфлікту. У четвер можете розраховувати на підтримку друзів. У п’ятницю будуть сприятливими поїздки і подорожі. Не відкладайте запланований відпочинок.
Рухайтеся вперед – ви вибрали правильний шлях. Складіть план того, що ви будете робити для поліпшення свого здоров’я і самопочуття. Чим докладнішим він буде, тим краще. Якісь спірні моменти обов’язково обговоріть з вашим лікарем. Якщо ви ще не визначилися з фахівцем, якому готові довіритися – присвятіть цей тиждень пошукам.
Придивіться до людини, яка поруч з вами, уважніше. Можливо, вона значно складніша і цікавіша, ніж вам здається. Поговоріть удвох про себе і про неї, це допоможе вам зблизитися. Постарайтеся бути уважнішими до деталей, поглядів, жестів.
Надходження великих сум не передбачається, а от витрати можуть зрости. У п’ятницю бажано уникати розважальних заходів та сумнівних знайомих, інакше ваш гаманець може значно схуднути.

Телець
На початку тижня ймовірне порушення зобов’язань і, як наслідок, конфлікт із партнерами. Не варто його посилювати. Вам вдасться допомогти родичам, але для цього доведеться докласти чимало зусиль. У четвер вірогідні ускладнення у взаєминах з керівництвом. Пам’ятайте, що критика повинна бути конструктивною. Запропонуйте щось краще. Діти будуть тішити вас своїми успіхами. У неділю уникайте поїздок, не потрібних особисто вам.
Ваші очі будуть особливо уразливими. Якщо ви довго працюєте за комп’ютером, робіть перерви на гімнастику для очей. В обідню перерву знайдіть можливість трохи посидіти, заплющивши повіки. Зробіть «масочку» з чаю або свіжого огірка. Не тріть очі руками, щоб не занести інфекцію; значно безпечніше частіше моргати.
Вам особливо гостро захочеться бути коханими. І так і станеться. Вівторок – сприятливий день для романтичних побачень.
Вірогідні деякі фінансові труднощі. Гроші можуть надійти зовсім не тоді, коли ви чекали. Питання з податками та офіційними паперами можуть викликати певні ускладнення. В суботу будуть вдалими покупки.

Близнюки
Чим оптимістичнішим буде ваш настрій, тим легше ви досягнете успіху і суспільного визнання. Однак, у вівторок або середу деякі важливі організаційні питання можна буде вирішити лише у тому випадку, якщо ви докладете максимум зусиль. Бажано зберігати у таємниці свої плани, щоб втілити задумане у життя. У понеділок і середу вас можуть завалити роботою, проте не забувайте про особисте життя. У другій половині тижня більше часу приділяйте собі.
Дотримуйтеся принципів, які ви для себе вибрали. Якщо якісь пункти викликають у вас сумніви – обговоріть їх з фахівцями. Цього тижня особливо важливо прислухатися до голосу інтуїції. З додаванням у систему лікування або оздоровлення нових елементів почекайте до початку наступного тижня.
У сфері особистого життя спостерігається затишшя. Подумайте, що допомогло би виправити ситуацію. Ще не все втрачено, і багато що залежить від вас. Важливо заспокоїтися і знайти душевну рівновагу, яка подарує вам повне взаєморозуміння з коханою людиною.
Ділові партнери вас не підведуть. Зірки обіцяють вам прибуток і цікаві творчі проекти. Зараз вдалий час для відвідування розпродажів, придбання побутової техніки або автомобіля.
Рак
Не відмовляйтеся від запрошення друзів, ви добре проведете час. Ваша сумлінна робота має всі шанси бути відзначеною похвалою або підвищенням. У вівторок багато цікавого обіцяють знайомства з новими людьми. Вас можуть запросити у дуже цікавий проект. Важливі справи бажано планувати на четвер, можливі перспективні пропозиції. У вихідні знайдіть час для заміської прогулянки.
Ви будете ясно мислити, без проблем знаходити відповіді на будь-які, навіть найскладніші, питання. Ваш мозок буде активно працювати – підтримайте його, щоб ефективний період тривав якомога довше. Замість цукру, цукерок, булочок і солодких напоїв вибирайте фрукти, цільнозернові продукти та ягоди.
Цього тижня не бажано з’ясовувати стосунки на любовному фронті. Ситуація, яка склалася, може здаватися дивною і заплутаною, але найкраще все залишити так, як є. Незабаром ви зрозумієте свої почуття.
У сфері фінансів встановилася рівновага. Але необхідно діяти досить обережно, спираючись на добре знайомі і перевірені методи. У четвер не шкодуйте грошей на власний імідж.

Лев
Цього тижня зірки обіцяють, що ваша зібраність і дотепність будуть мобілізуюче діяти на інших. Якщо ви не розгубитеся у незвичайній ситуації, то вам «загрожує» романтичне знайомство. Якщо ви задоволені життям, можна розслабитися і насолоджуватися тим, що маєте. З понеділка встановіть чіткий ритм роботи і неухильно його дотримуйтеся. В неділю активний відпочинок дозволить відновити сили.
Зірки не рекомендують вам експериментувати зі здоров’ям. Особливо консервативними слід бути у плані харчування. Відмовтеся від відвідування кафе та ресторанів, в яких ви раніше не бували. Не поспішайте куштувати екзотичні фрукти, овочі і приправи.
Жодних вирішальних розмов і з’ясування стосунків цього тижня проводити не можна. Тиснути на партнера – теж неприйнятно. Продемонструйте розуміння і турботу – це дозволить досягти свого.
На вирішення фінансових проблем вам у найближчі дні знадобиться багато енергії. Вірогідні непередбачені витрати. Намагайтеся не влазити у кредити. Нове керівництво може оцінити ваші ідеї, нагородивши премією. У п’ятницю є небезпека витратити у магазинах дуже багато.

Діва
Цього тижня, можливо, надійде пропозиція, яка дозволить добре заробити. Зробіть перші кроки, тоді перший результат ви отримаєте вже наприкінці тижня. Можливі претензії керівника і колег через дрібні помилки і запізнення. У вихідні вирушайте на лижну прогулянку або ковзанку.
У найближчі дні зірки рекомендують розширити свій раціон за рахунок овочів і фруктів, які раніше не бували на вашому столі або потрапляли туди досить рідко. Не бійтеся пробувати щось нове – ваш організм відреагує на це прихильно. Також зараз вам варто поекспериментувати з приправами. Якщо ви йдете в кафе або ресторан – вибирайте заклади, що пропонують «шведський стіл».
У понеділок відженіть від себе сумні думки і поганий настрій, і ви здивуєтеся, наскільки все зміниться. У середу на вас очікує дуже цікава і романтична зустріч.
Зважаючи на інтереси колег, не забувайте і про свої заслуги, інакше є небезпека залишитися без премії. Працювати за ідею точно не варто. Ваша праця має бути адекватно оплачена.

Терези
Цей тиждень може відкрити перед вами блискучі перспективи. Варто тільки бути уважними і не лінуватися. У справах шукайте для себе користь, але не забувайте враховувати інтереси партнерів. Девіз тижня: «Рух уперед!» Інакше на вас чекає застій і розлад зі собою, тому що робота або стосунки вам просто набриднуть.
Імовірно, цього тижня вам нагадають про себе старі захворювання. На всяк випадок майте при собі необхідні ліки. І не зволікайте з тим, щоб відвідати лікаря. За підтримки спеціаліста, суворо дотримуючись його рекомендацій, ви зможете знову досягти стану ремісії – а то й остаточно вилікувати недугу.
На початку тижня, якщо хочете уникнути конфліктної ситуації, не будьте занадто емоційними при спілкуванні з коханою людиною. У суботу навіть коротка подорож матиме благотворний вплив на ваші стосунки.
Ваша працездатність починає давати відчутні результати. Понеділок пов’я­за­ний з поліпшенням матеріального ста­новища. У середу не варто погоджуватися на ризиковані фінансові пропозиції.

Скорпіон
Ви можете здійснити майже всі задуми в сфері бізнесу, укладайте необхідні договори та контракти. На вас чекає прибуток і премія. Ви будете сповнені оптимізму, нових ідей і планів. Боріться зі смутком, і ваші зусилля будуть винагороджені. В особистому житті на вас чекають вельми приємні події і романтичні зустрічі.
Ваша травна система зараз особливо уразлива. Зменште у раціоні кількість маринованих, копчених, солоних, смажених продуктів. Відмовитеся від занадто жирної їжі та алкоголю. Тим, хто давно хотів сісти на дієту, світила дають зелене світло – якщо обрана система харчування відповідає правилам здорового способу життя. Не можна голодувати і позбавляти себе води.
Стосунки з коханою людиною цього тижня, можливо, не будуть відрізнятися стабільністю. У вихідні вирушайте на гірськолижний схил. Понеділок – сприятливий день для відвертої розмови. У середу романтичний вечір буде настільки приємним, наскільки ви зможете приборкати свої безпричинні ревнощі.
У вас з’явиться нове джерело доходу, причому, це буде престижна та добре оплачувана робота. Виконайте прохання керівника. Це стане ключем до просування кар’єрними сходами.

Стрілець
На початку тижня є ймовірність, що ваші плани не збігатимуться з планами вашого керівництва. Варто знайти розумний компроміс. У четвер і суботу не захоплюйтеся розпродажами: можна купити багато непотрібного. У неділю знайдіть час для відпочинку, побалуйте себе, полежіть на дивані з книжкою.
Багато представників вашого знака зараз витрачають на підтримання свого здоров’я достатньо великі суми. Трохи поміркувавши та розглянувши альтернативні варіанти, ви знайдете не тільки більш дешеві, але й більш ефективні методики.
Тимчасове затишшя на початку тижня може змінитися до вихідних шквалом почуттів, що буквально заполонять вас. Ваша думка може бути не надто об’єктивною. Перш ніж починати любовну атаку, бажано більше дізнатися про об’єкт нової пристрасті.
У вівторок вірогідні позитивні зміни на роботі, які будуть пов’язані з поліпшенням фінансового становища. У суботу не варто проявляти зайве марнотратство. Подарунок близьким купити можна, а от собі – не варто.

Козеріг
Бажано не відкладати завершення важливих справ і, нарешті, прийняти остаточне рішення у професійній сфері. Вам знадобиться така здатність, як комунікабельність. Вона допоможе досягти успіху. Постарайтеся реально оцінювати свої можливості і не засмучуватися у випадку раптової невдачі. Виправте допущені помилки і промахи. Субота – вдалий день, ви багато що встигнете.
Можливо, ви будете застосовувати препарати, які вам розхвалили – але обіцяного ефекту не побачите. Результати вас розчарують, і досить сильно. Проконсультуйтеся ще раз з вашим лікарем. Можливо, вам потрібно замінити засіб на його аналог. Щоб уникнути проблем, не купуйте ліки в маленьких підозрілих аптеках – там шанс придбати підробку значно вищий, ніж у мережах.
Початок тижня буде дещо похмурим. Утім, усе зміниться, і до середи ви вже будете спостерігати за початком нового роману, якщо, звичайно, вам захочеться нових романтичних пригод.
Вас може потягнути на марнотратство. Постарайтеся не піддаватися цьому імпульсу. Є безліч інших способів вкласти зароблені гроші з більшою вигодою і значно меншими втратами. У середу проявіть максимум ділової ініціативи, а ось у п’ятницю краще нічого не робити.

Водолій
Цей тиждень – час зміцнення вашого авторитету. Ви відчуєте якусь силу, яка дозволить вам братися за справи, які раніше викликали невпевненість, бути товариськими і розкутими у будь-якій ситуації. Ви зможете випадково виявити раніше приховану, але дуже важливу для вас інформацію, яку можна і потрібно використовувати у своїх цілях. У п’ятницю ви можете знайти довгоочікувану відповідь на питання, яке вже давно вас хвилює.
Головне для вас зараз – не придумувати собі проблему там, де її немає. Зірки кажуть, поки ви відволікаєтеся на щось незначне, а то і зовсім неіснуюче – ви можете пропустити якийсь дійсно важливий сигнал вашого організму. Прислухайтеся до себе. Вчіться дивитися на ситуацію реалістично. А ще краще – пройдіть повне обстеження організму, проконсультуйтеся з вашим лікарем. Це допоможе вам зорієнтуватися.
Цього тижня на вас чекає зустріч з минулим, це сколихне ваші вже забуті почуття. Перш ніж вирушати на побачення у четвер, ретельно продумайте свій імідж, щоб відчувати себе впевнено і невимушено.
У понеділок ділове спілкування буде перспективним і принесе вельми відчутні результати. Налагоджені зв’язки будуть міцними і надійними. Час подумати про витрати на відпочинок. У четвер можливі вдалі покупки як для себе, так і для близьких людей.

Риби
Цього тижня багатьом представникам цього знака птах удачі може прилетіти прямо в руки. Тепер важливо не злякатися раптової радості і не почати надміру метушитися. У середині тижня постарайтеся відмовитися від будь-яких поїздок і не пускати в помешкання сторонніх людей. Важливо уникати перевантажень на роботі. Надмірна зайнятість не тільки не залишить часу, щоб радіти життю, але може негативно позначитися на здоров’ї. Вихідні варто присвятити вирішенню сімейних проблем, приділіть увагу дітям.
Цього тижня вашими постійними супутниками можуть стати нудьга, апатія, відсутність інтересу до самого себе і того, що відбувається навколо. Так і до депресії недалеко. Однак, якщо вже зараз ви почнете працювати над собою, ситуацію вдасться покращити без застосування ліків. Змініть гардероб – тим більше, що саме зараз це своєчасно й актуально. Більше гуляйте, привчіть себе рано лягати і рано вставати. У результаті, найімовірніше, до початку наступного тижня ви будете веселими та енергійними.
Щоб досягти розуміння, потрібно розмовляти у спокійній атмосфері, не на підвищених тонах. П’ятниця – хороший день для зустрічей і побачень, а також для укладення шлюбу. У вівторок або середу з’ясування стосунків призведе лише до взаємного виплеску емоцій.
Ваш фінансовий ресурс потихеньку починає виснажуватися, а великі фінансові надходження з’являться лише наприкінці тижня. Тому краще не розкидатися грошима. У четвер ви будете не надто організованими, тож важливі ділові переговори призначати не варто.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers